Trainingen

In mijn masterclasses en trainingen heb ik meer dan 10.000 mensen geholpen om hun leven te structureren, productiever te werken en
tijd over te houden voor dingen die ze echt belangrijk vinden.
Van de plantraining tot mijn Structuurjunkie Gáán Membership en de Uitstelgedrag training: er is sowieso een training die jou verder helpt.

Nee is ook een woord

Training

Hoe je de regie weer terugpakt zonder dat je een heartless bitch wordt.

Nee zeggen is voor heel veel mensen lastig. Dat merk ik in al mijn trainingen en cursussen die ik geef. In de training ga ik je leren hoe je nee kan zeggen en hoe je dus meer tijd voor jezelf gaat creëren. Hoe jij weer de regie terugpakt, zonder een kil wijf te worden.

Membership:

4 weken voor €10,-

Vier weken volledig toegang voor €10! In het membership vind je meer dan 20 volledige online workshops.

Je vindt hier dé tools om productiever dan ooit te worden, meer focus te krijgen en je doelen te gaan bereiken. Weg met stress en onrust, op naar overzicht en tijd voor jezelf. Naast de online workshops vind je er live Q&A’s, focussessies, challenges en een levendige community om jou echt vooruit te helpen.

Heel makkelijk leren plannen als een Structuurjunkie

Nu lekker aan de slag met het gebruiken van je planner en je er ook écht aan houden. Deze online training gaat je helpen je planning eindelijk voor je te laten werken. Elke dag heb je opnieuw helder overzicht. Rust en productiviteit. Behaal je je doelen. Inclusief GRATIS Structuurjunkie Planner.

Uitstelgedrag

training

Maak nu écht korte metten met je uitstelgedrag, zodat je niet meer constant dat schuldgevoel voelt en echt je doelen gaat behalen. In de enorm praktische Structuurjunkie ‘Uitstelgedrag UIT’ online training vind je 6 stappen die je gaan helpen om je uitstelgedrag de kop in te drukken. Ik geef je mijn tips en tricks om praktisch aan de slag te gaan.