Planners

De Structuurjunkie Planners zijn mateloos populair.

Deze prachtige en vooral enorm praktische planners helpen jou elke dag opnieuw naar

overzicht, structuur en productiviteit.

Hieronder zie je de huidige Structuurjunkie collectie. Van Planners tot notitieboeken,

alles is gemaakt om jouw leven te structureren.

Bestel via de knoppen bij mijn uitgever. Op deze manier steun je mij en mijn uitgever het meest.

Digitale planner

Digitale Planner ongedateerd

Dé eerste Structuurjunkie Digitale Planner. Werkt op je tablet, computer én telefoon. Flexibel, synchroniseert op al je apparaten en is deelbaar met familieleden of collega’s. Zelf pagina’s toevoegen en je planner altijd bij je.

Papieren planners

24007_STRUCTUURJUNKIE_Planners-24-25_omslagen_A4_leraren-3D

Lerarenplanner A4

Helemaal nieuw: de Structuurjunkie Lerarenplanner!
Deze planner is gemaakt met feedback van leerkrachten! Deze planner loopt van augustus 2024 t/m begin september 2025.

24007_STRUCTUURJUNKIE_Planners 24-25_omslagen_klein_2425 3D

Planner 2024/2025

De nieuwe gedateerde planner voor 2024/2025. Loopt van augustus 2024 t/m begin september 2025 en is dus ideaal voor het academische jaar! 

Planner ongedateerd klein

Deze planner heeft geen ingevulde data, dus je kan hem zelf gebruiken wanneer je maar wilt. Er zitten 12 maandoverzichten en 56 weekoverzichten in. Op elke pagina is voldoende ruimte aanwezig om bijkomende taken te noteren. De maat van deze planner is 18,6 x 22cm.

Planner ongedateerd A4

Deze planner heeft geen ingevulde data, dus je kan hem zelf gebruiken wanneer je maar wilt. Er zitten 12 maandoverzichten en 56 weekoverzichten in. Op elke pagina is voldoende ruimte aanwezig om bijkomende taken te noteren. Dit is de A4 planner.

Luxe planner klein

De Structuurjunkie Luxe Planner. Ongedateerd, in donkerblauw vegan leer, met subtiele gouden details. Zonder print of poespas. Van binnen exact hetzelfde als de andere Structuurjunkie Planners. Clean en overzichtelijk, met 2 leeslinten, maandoverzichten, weekoverzichten, ongedateerd, met envelop achterin. Zodat je met rust, overzicht en productiviteit door je week heen gaat.
En:
Deze is er altijd. Deze is niet limited edition.
Dit is de kleine uitvoering (18,6 x 22cm).

Luxe planner A4

De Structuurjunkie Luxe Planner. Ongedateerd, in donkerblauw vegan leer, met subtiele gouden details. Zonder print of poespas. Van binnen exact hetzelfde als de andere Structuurjunkie Planners. Clean en overzichtelijk, met 2 leeslinten, maandoverzichten, weekoverzichten, ongedateerd, met envelop achterin. Zodat je met rust, overzicht en productiviteit door je week heen gaat.
En:
Deze is er altijd. Deze is niet limited edition.
Dit is de A4 uitvoering.

Zo-vergeet-je-nooit-meer-een-verjaardagskalender

Een verjaardagskalender is ideaal om alle verjaardagen in op te schrijven, maar hoe zorg je nou dat je ook een kaartje stuurt, cadeautje koopt of telefoontje pleegt? Met de Structuurjunkie Zo-vergeet-je-nooit-meer-een-verjaardagskalender noteer je zoals je gewend bent van een verjaardagskalender bij elke maand alle verjaardagen én vergeet je echt nooit meer een verjaardag, door het heldere stappenplan en tips & tricks.

Structuurjunkie Dagplanner

Op veler verzoek: de Structuurjunkie dagplanner! Dit blok bevat 55 vellen met daarop de perfecte indeling om jouw dagplanning te maken. Ideaal om elke dag opnieuw productief te zijn en goed voor jezelf te zorgen. Noteer je taken, maak je planning en GO GO GO.

Structuurjunkie Deskplanner

Vanwege succes terug in de Structuurjunkie-lijn van Cynthia Schultz: de deskplanner!

Ben jij vaak aan het werk aan je bureau, en wil je je planning altijd bij de hand hebben? Of wil je graag een familie-overzicht maken? Dan is de Structuurjunkie deskplanner echt iets voor jou.

Notitieboeken

Notitieboek oudroze

Onmisbaar in je Structuurjunkie collectie: een praktisch én mooi notitieboek. Deze variant is uitgevoerd in houtlook met oudroze en zwarte details. Dit notitieboek is 14 x 20 centimeter en heeft 240 gelinieerde pagina’s op duurzaam geproduceerd 90 grams papier en heeft een leeslint.

Notitieboek oker

Onmisbaar in je Structuurjunkie collectie: een praktisch én mooi notitieboek. Deze variant is uitgevoerd in houtlook met okergele en zwarte details. Dit notitieboek is 14 x 20 centimeter en heeft 240 gelinieerde pagina’s op duurzaam geproduceerd 90 grams papier en heeft een leeslint.

Notitieboek poederroze

Dit prachtige poederroze notitieboek met koperen metallic details is ideaal om je dagelijkse notes in te verwerken. Met mooi dik gelinieerd papier waarop inkt niet doordrukt én hij blijft mooi open liggen op tafel.

Notitieboek zilver

Dit prachtige lichtgrijze notitieboek met gunmetal metallic details is ideaal om je dagelijkse notes in te verwerken. Met mooi dik gelinieerd papier waarop inkt niet doordrukt én hij blijft mooi open liggen op tafel.

Printables

Planner Printables

Printables van de Structuurjunkie Planner: – weekoverzicht – maandoverzicht Eindeloos te gebruiken, zo vaak als je wilt.

Paklijst

Vergeet je altijd wat als je op vakantie gaat en miste je al die tijd een handige en complete paklijst? Zoek niet verder! Gebruik de Structuurjunkie Paklijst voor je volgende vakantie. Zodat je nooit meer dat onbestemde ‘hmmm, ik vergeet iets maar ik weet niet wat’ gevoel hebt en alles makkelijk kan afstrepen. Bestel de Structuurjunkie Paklijst. Print ‘m uit en ga met een gerust hart op vakantie.

Dagplanner Printables

Ideaal om elke dag opnieuw productief te zijn en goed voor jezelf te zorgen: de Structuurjunkie Dagplanner printable. Print ‘m uit, noteer je taken, maak je planning en GO GO GO. Inclusief minitraining om écht te gaan knallen.

Habit Tracker incl Minitraining

Lekker on track blijven (of raken) met je goede gewoontes met de Structuurjunkie Habit Tracker printable. Je krijgt ook toegang tot de minitraining waarin ik je stap voor stap uitleg hoe jij écht met je gewoontes aan de slag gaat. Go go go!

Planningsfouten cheatsheet

Dé planningsfouten op een rijtje zodat jij ze niet meer hoeft te maken.

Braindump inclusief training

Met de Braindump krijg je altijd weer snel rust en ruimte in je hoofd. Stap voor stap kan je deze Braindump doen, inclusief audio- en videolessen waarin ik jou erdoorheen loods.
Telkens opnieuw te gebruiken!

Extra’s

Dagboek

Heb jij altijd al een dagboek willen bijhouden, maar komt het er gewoon niet van? Het Structuurjunkie Dagboek geeft je het duwtje in de rug dat je nodig hebt.

Planner extra’s

Haal nog meer uit je Structuurjunkie-planner met deze planner-extra’s! Je kunt je planner aanvullen met pagina’s waarop je je doelen kunt uitwerken, vooruitblikken, braindumps, maand- en weekevaluaties en twaalf uitdagingen. Extra handig omdat je de vellen kunt afscheuren en alleen dat wat je nodig hebt achter in je planner hoeft te steken.

Takenlijstje

Gestructureerde mensen kunnen niet zonder lijstjes! Orden je hoofd, vergeet al die losse briefjes en schrijf je taken op een Structuurjunkie-takenlijstje. Per lijstje kun je 20 taken kwijt.

Beslisdagboek

Elke dag maak je honderden (onbewuste) keuzes, van welke kleding je aantrekt tot waar je mee gaat lunchen. Onderzoeken wijzen ook nog eens uit dat de kwaliteit van je keuzes achteruit gaat, naarmate je er meer maakt. Dus voor de momenten dat je voor een lastig dilemma staat waar je wél langer over na wil denken, kun je dit boekje gebruiken.

Boek ‘Goed Werk’

Bereik meer met de Structuurjunkie Methode!

‘Werkdruk kan heftig zijn: we willen veel opgeven voor onze doelen, plannen en idealen maar ondertussen willen we ook graag iedereen tevreden houden. Ik weet hoe het is.’

Structuurjunkie Pen

Deze luxe, heerlijk schrijvende Structuurjunkie balpen is de perfecte match met jouw Structuurjunkie planner of notitieboek.
We verzenden ‘m gratis voor je. 🙂

Structuurjunkie Tas

Wil je aan de wereld laten zien dat jij een Structuurjunkie bent? Deze Structuurjunkie tas is ideaal om je planner en notitieboek in te vervoeren, handig om altijd bij je te hebben.

Structuurjunkie Kaartenset

De Structuurjunkie Kaartenset bevat vijf toffe kaarten voor iedereen die wel wat aanmoediging of extra structuur kan gebruiken! Té leuk om naar een vriend(in) te sturen.

Op de hoogte blijven van nieuwe Structuurjunkie producten?

Schrijf je in voor de Structuurjunkie Mail! Elke week stuur ik je structuurtips en -tricks en uiteraard vertel ik het je als we nieuwe items hebben.

Bestellingen van onze fysieke Structuurjunkie producten gaan via onze uitgeverij Blossom Books. Heb jij een vraag over jouw bestelling neem dan contact op met klantenservice@blossombooks.nl