Structuurjunkie Gáán Membership

Rust, overzicht, structuur. Gegarandeerd.

Dé plek om weer rust en overzicht te ervaren. Weg met stress en chaos. Welkom voldoening en structuur.
Word succesvol binnen 30 dagen door mijn unieke Structuurjunkie methode van online workshops, challenges, Q&A’s en een toffe community zonder afleiding.

€10 voor 30 dagen volledige toegang

Binnen 30 dagen merkbaar meer overzicht & structuur!
Niet tevreden? Geld terug + een doos brownies.

Wat Structuurjunkies zeggen

Author

“Doelen, selfcare, financiën, minderen met je smartphone, je inbox op orde krijgen, … het komt allemaal aan bod in het Structuurjunkie Gáán Membership! Door de veelzijdigheid aan workshops heb ik vooruitgang geboekt op zoveel verschillende vlakken in m’n leven. Je krijgt niet alleen waardevolle content van Cynthia en een expert (met de mogelijkheid om vragen te stellen!), maar ook de feedback in de community van andere members is goud waard. Ik zou zeggen: probeer het gewoon een keer – je krijgt er gegarandeerd geen spijt van!”

Jessie

 – 
Author

“Superblij dat ik er ingestapt ben. Het is praktisch en voegt voor mij echt wat toe. Ik denk meer na over hoe ik werk en nadenk, en daardoor breng ik er ook echt verandering in aan.”

Lonny

 – 
Author

“Door het Structuurjunkie Gáán Membership heb ik meer structuur in mijn (werk)week gekregen. In plaats van een grote to-do lijst (die nooit af komt) plan ik mijn taken wekelijks per dag in. Zo weet ik van te voren precies wat mij te doen staat en waar ik tijd voor heb. Daarbij helpt het me ook om in te schatten hoeveel werk ik op een dag kan doen of aannemen. En het zorgt voor een fijnere werk/privé balans doordat vrij (meestal) ook echt vrij is.“

Brenda

 – 
Author

“Ik vind het een ontzettend prettige manier om door middel van het Structuurjunkie Gáán Membership steeds met verschillende aspecten van mijn leven aan de slag gegaan. Ik heb inmiddels mijn mailbox onder controle, een boel rommel in huis is aangepakt en ik weet wat ik moet doen als ik echt even moet focussen. De fijnste dingen die ik als member heb geleerd gaan over self-care, balans en hoe ik mijn eigen gezondheid tot een prioriteit kan maken. Het zijn allemaal superfijne trainingen – ze zijn heel vrolijk en informatief, en door de manier waarop Cynthia het vertelt is het net alsof je met een goede vriendin aan het werk bent!“

Susannah Herman

 – 
Author

“Ik ben met de Structuurjunkie methode begonnen omdat ik meer stabiliteit wilde binnen mijn startende bedrijf “SVG Sporthorses”. Ik had moeite om een goede planning te maken van mijn dag en om echt productief aan het werk te gaan, omdat ik lange dagen maak en in een wereld werk waar het heel erg moeilijk is om tijd voor jezelf te creëren. Ik dacht altijd dat ik al productief bezig was, maar sinds ik deze methode gebruik weet ik dat ik nu pas productief bezig ben. Met veel geduld en de juiste uitleg kom je heel ver met de Structuurjunkie planner en methode. Een wereld van een verschil binnen een paar minuten al door een aantal tips!“

Sterre Grootel

 – 
Author

“Inmiddels ben ik ruim 1,5 jaar lid van het Structuurjunkie Gáán Membership en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad. Zowel privé als voor mijn werk heb ik veel gehad aan de verschillende onderwerpen die behandeld zijn, zoals grip op je inbox, minderen met je smartphone, tips voor meer focus en productiviteit, meer balans, het formuleren én behalen van doelen. Wat ik zo fijn vind aan het membership is dat je de workshops online op een voor jou geschikt tijdstip kunt volgen. De workshops zijn afwisselend en goed opgebouwd; video- en luisterfragmenten, Q&A’s, een community (waar je vragen kunt stellen, tips kunt geven etc.) en een werkboek om zelf aan de slag te gaan. Een aanrader voor iedereen die meer overzicht en structuur in zijn of haar leven kan gebruiken!”

Natalie

 – 

Loop je op dit moment hier tegenaan?

Je bent er klaar mee. Uitgeput en geïrriteerd. De hele dag als een kip zonder kop rondrennen. De zeurende stress en constante overweldiging maken alles moeilijker en zwaarder om gedaan te krijgen. 
Je loopt achter. Mist belangrijke deadlines. En je hebt nooit eens echt tijd voor jezelf, je partner of je vrienden.

Al die negatieve energie zuigt je leeg. Je voelt de frustratie elke dag toenemen terwijl jij je hier wanhopig probeert uit te organiseren.

Je lijstje is nooit af
Het werk is gewoon nooit klaar. Er is altijd nóg iets te doen. En alles lijkt even belangrijk.
“oh ja vergeten!” “Ai, dat moet écht even tussendoor”. Die ellendige takenlijst drukt constant op je schouders.

Je zorgt slechter voor jezelf en je slaap holt achteruit.
Dat werkt lekker door in je dag…Uitputting en vermoeidheid is niet echt een goede basis om dingen af te krijgen.

Je hebt het gevoel alsof je constant achter de feiten aanloopt.
Je zwemt constant tegen de stroom in en krijgt maar geen grip op de situatie.
Je weet niet goed waar je moet beginnen – en dus stel je stiekem veel dingen uit. 

Constant dat gehaaste gevoel.
Je komt vaak te laat op afspraken, je voelt de hele dag die onrust.
Nooit dat gevoel hebben dat je even rustig kan zitten. Pauzes, vrije dagen of vakanties zijn alleen maar bron van nog meer spanning.

Bang voor een burn-out.
Je blijft jezelf pushen. Maar door al die stress en onrust ben je bang dat je je op de slippery slope richting een burn-out bevindt. Alles voelt als te veel en je weet niet goed hoe je dat moet fiksen.  

De negatieve spiraal.
De stress, onrust en het idee dat het nooit af is, geven je een constante negatieve vibe. Hierdoor presteer je slechter, word je minder productief, heb je minder tijd voor jezelf, zit je minder lekker in je vel, krijg je meer stress en oh… is dit nou die negatieve spiraal waar je wel eens over hoort?

Geen stress, maar altijd een stevig gevoel van controle

Ik weet precies hoe jij je voelt. Ik ben daar ook geweest. Maar er is écht een uitweg voor je.

Ook jij kunt de controle over je dag terugnemen en de voldoening van succes gaan voelen. Grip op je leven hebben zowel in werk als privé.
Weer dromen van ambitieuze plannen en die ook uitgevoerd krijgen.

Alles is in kannen en kruiken, je loopt mooi op schema en je werkt productief en je bent energiek. Je hebt weer écht tijd voor jezelf, voor de dingen die jij belangrijk vindt zoals je gezin, of gewoon om lekker op vakantie te gaan. Je weet precies hoe je je werk zó kan doen dat je het goed én snel doet.

Het is super logisch dat je die onrust, stress en chaos nu voelt.

Heb jij op school geleerd hoe je structuur moet aanbrengen in je werk?
Om goed je grenzen aan te geven en te bewaken?
En als je dan ook nog vaker anderen op 1 zet dan jezelf dan wordt de druk alleen maar hoger…

Eenmaal in zo’n negatieve spiraal kom je er ook heel moeilijk alleen uit.

De stress, onrust en het idee dat het nooit af is, geven je een constante negatieve vibe. Natuurlijk presteer je daardoor slechter en word je minder productief… duh…

En door al het pushen en constant proberen bij te blijven heb je veel te weinig aandacht voor jezelf. Dus zit je niet lekker in je vel, kan je die negatieve energie niet kwijt en… juist. Nog meer stress en onrust.

Hierdoor presteer je slechter, word je minder productief, heb je minder tijd voor jezelf, zit je minder lekker in je vel, krijg je meer stress en oh… is dit nou die negatieve spiraal waar je wel eens over hoort?

Je hebt simpelweg de tijd en energie niet om het hele internet af te spitten, tientallen boeken te lezen of trainingen te volgen van zogenaamde coaches die alleen maar praten en je met een volle kop maar met lege handen naar huis sturen.

Daarom heb ik het Gáán Membership ontwikkeld.

Dé plek voor structuur, overzicht en planning.

Je doelen bereiken

Je hebt een fijne groep aan gelijkgestemde mensen om je heen, waar je online (en offline) contact mee hebt. Om je planningen te delen, je behaalde doelen mee te vieren en om je accountable te houden. Uiteraard kan je ook je issues met deze mensen delen zodat je nooit lang met een probleem blijft zitten.

Jij omringt je hier met mensen die net als jij bezig zijn met hun ontwikkeling op het vlak van structuur, productiviteit, planning en focus, zodat je altijd scherp blijft en stappen vooruit blijft zetten. En natuurlijk is het heerlijk om de planningen van anderen te bekijken, hun tips te lezen en te zien hoe zij hun dagen nu precies indelen. 

Voor mensen die willen groeien op deze vlakken, altijd de beste tips, tricks en tools willen weten. Voor mensen die lékker gaan op het maken van een goede planning en je daaraan houden. Voor mensen die klaar zijn met de stress en onrust.

Voor mensen die geen zin hebben om talloze losse trainingen te volgen of eindeloos te Googelen naar de oplossingen. Hier vind je alles op één plek. Al met een uurtje per week ga je meer rust in je hoofd ervaren, en meer productiviteit. 

Het Structuurjunkie ‘Gáán Membership’ is dé plek waar je echt een einde maakt aan de chaos. Dé plek voor structuur, overzicht en planning. En altijd de beste tips om verder te groeien op gebied van productiviteit en focus. Je kan altijd bij ons terecht met je vragen.

Ik vind niks leuker dan jou verder helpen naar meer structuur! Ik weet zeker dat je dit kan, en daarom krijg je de €10 die je voor de trial betaalt terug als je na 30 dagen geen resultaat hebt.


Hoi, ik ben Cynthia en ik ben structuurcoach

Twaalf jaar ben ik ondernemer en ook ik heb enorm geworsteld met planning, structuur, houvast in mijn werk en uitstelgedrag.

Ongeveer tien jaar geleden belandde ik in een burn-out. Ik had veel te weinig focus, legde de lat ongelooflijk hoog voor mezelf, had geen overzicht en leefde daardoor constant in haast en stress. 

Daardoor ontdekte ik hoe belangrijk structuur en goed voor mezelf zorgen was. Van daaruit ontstond Structuurjunkie.
Inmiddels kan ik mezelf wel de koningin van het plannen en productief werken noemen.

Ik ontwikkelde de Structuurjunkie Methode de verschillende Structuurjunkie Planners.

In mijn Structuurjunkie trainingen heb ik tienduizenden mensen geholpen om hun leven te structureren, productiever te werken en tijd over te houden voor dingen die ze echt belangrijk vinden.

Bekend van


Een idee van wat je krijgt…

1. Workshops & challenges

Je start als member met de workshop Overzicht & Planning. Daardoor boek je direct binnen 30 dagen resultaat: rust en overzicht. Dag, stress! En binnen een week heb je al je eerste stappen gezet naar orde en structuur. Daarna kan je (meer dan 17 verschillende) workshops volgen over bijvoorbeeld Grip op je inbox, Minderen met je Smartphone, Financiële Structuur of Tijd voor jezelf. Helemaal op jouw tempo.

2. Je vragen beantwoord

De vraag is niet of je tegen problemen aanloopt, maar wanneer je dat doet. Helemaal niet erg, want wij zijn er om je te helpen! Je kan altijd in de live Q&A’s je vraag stellen, of je issue voorleggen in de community. Zo blijf je nooit lang zitten met iets waardoor je altijd weer verder kan.

3. Community

In de niet-afleidende Structuurjunkie Community vind je gelijkgestemden: mensen zoals jij die óók bezig zijn met structuur, focus, plannen en productiviteit. Er is altijd iemand om je verder te helpen met je vraag of probleem. Enne, deze community is op ons eigen platform, dus niet op social media. Regelmatig doen we samen challenges en toffe uitdagingen om écht in actie te komen. Ook zien we elkaar wekelijkse in de Live Focussessies.

Leden geven het Membership
gemiddeld een 8!

Daar ben ik stiekem best een beetje trots op.

Een maand voor maar € 10

Voor maar €10 neem je een proefperiode. Een maand volledige toegang! En gegarandeerd meer structuur en rust in je kop. Doel niet bereikt? Dan krijg je gewoon je geld terug én een doos brownies.

Ervaring van anderen

Author

“Tot nu toe alleen maar lovend over het Structuurjunkie Gáán Membership. Alles wordt duidelijk uitgelegd en verwoord. Het werkboek maakt ook dat je écht gaat nadenken, er écht meteen wat mee en aan doet. Zo fijn om ervaringen te kunnen delen, te zien dat je niet de enige bent met bepaalde gevoelens: herkenning. Kortom, heel waardevol!”

Dymphie – Office Manager

 – 
Author

“ Ik vind het membership erg tof. Je kunt alle vragen stellen die je hebt, er wordt altijd antwoord gegeven. Het is leuk om alle topics door te benen. De community is gewoon geweldig. Dan het volgen van de lessen erbij. De Q&A’s. Allesomvattend!”

Ilse – Management assistent/teamleider

 – 
Author

“De Structuurjunkie community heeft mij echt geholpen op een aantal vlakken. De community is heel overzichtelijk ingericht met een lijst van alle thema’s en borden in de community zelf. De thema’s zijn de moeite waard om te volgen, zo ga ik voor het eerst goed voorbereid op vakantie op werkgebied en plan ik bewust meer me-time in gedurende de werkweek. Er wordt ook geluisterd naar input van de leden, wat erg motiveert. Echt de moeite waard om lid te worden.”

Danique – IT & Office manager

 – 
Author

“Door het Structuurjunkie Gáán Membership ben ik gaan plannen dat is een grote stap, want normaal zou ik het zonde vinden van de tijd. Ik merk dat plannen rust en overzicht biedt waardoor ik minder teleurgesteld ben aan het einde van de dag.”

Tamara Nuijten

 – 
Author

“Ik heb nu meer focus op aan mijzelf werken, het is fijn om te weten dat er een platform is waar je vragen kunt stellen maar ook kunt leren van het lezen van de discussies onder de verschillende onderwerpen. Ondanks dat ik zelf nog niet heel actief ben in reageren, leer je ook al veel aan de hand van vragen en reacties van anderen. “

Yvette

 – 
Author

“De workshop was echt wat ik nodig had nu. Ik ben tot veel inzichten gekomen. Ik vind het super hoe iedereen met elkaar meedenkt en iedereen zo vriendelijk is. Ik vind het ook heel fijn om zoveel herkenning te lezen, dan weet je ook echt dat jij niet de enige bent met een bepaald probleem. Ik heb echt het idee dat ik met mijn vraag gehoord en geholpen wordt in de community.”

Emily Desmet

 – 

Als lid van het Structuurjunkie Gáán Membership…

Is resultaat gegarandeerd. Iedereen start met de workshop Overzicht & Planning waar je binnen 30 dagen je eerste concrete stappen zet naar meer overzicht. En vooral meer rust in je kop. Lukt je dat niet, dan krijg je je geld terug en een doos brownies. Beloofd. Na 10 dagen word je trial omgezet in een membership van €34,95 per maand. No worries: we sturen je een reminder per mail zodat je op tijd kan opzeggen als je niet verder wilt.

Krijg je regelmatig toegang tot een nieuw thema met een online workshop of challenge van Cynthia. Deze zijn praktisch, to the point en ik deel hierin altijd zoveel waarde dat je concreet resultaat gaat behalen. Je houdt toegang tot de content zolang je lid bent, dus je kan de workshops op je eigen tempo volgen.

Kan je telkens concreet aan de slag met het onderwerp met het digitale werkboek met opdrachten. Op die manier ga je écht stappen zetten waardoor je in elk thema weer vooruitgang boekt. Niet gedachteloos consumeren, maar serieus aan de slag. Er staan meer dan 17 verschillende workshops online, zoals over Grip op je Inbox, Minderen met je Smartphone, Te Gekke Ochtenden, Hyperproductief thuiswerken, Financiële structuur en Beter in Balans.

Kan je altijd in de live Q&A’s jouw vraag stellen. Zo blijf je nooit met een issue zitten, maar zorgen we ervoor dat je altijd weer verder kan. En met je vragen kan je ook altijd terecht in de Structuurjunkie Community, waar ik, mijn team en andere Structuurjunkies voor je klaar staan.

Kan je elke week meedoen met de Live Focussessies. Het is bewezen: zien focussen doet focussen. We zien elkaar live via Zoom en twee uur lang gaan we samen met volledige aandacht bezig met onze eigen taken of projecten. Focus en productiviteit gegarandeerd.

Ben je onderdeel van de Structuurjunkie Community waar je terecht kan met je successen, je problemen en je vragen. Je vindt hier gelijkgestemden waardoor je jezelf beter accountable kan houden voor de doelen die je jezelf stelt, waardoor je ze nu écht gaat bereiken.

Kan je altijd meedoen met de challenges. Regelmatig doen we challenges of liveweken waarin we écht in actie komen met specifieke thema’s. Zoals een opruimchallenge, selfcarechallenge of ‘Te GEKKE Ochtenden’-week. In de livesessies delen we ervaringen en boeken we samen echt vooruitgang.

114.201 structuurjunkie boeken en planners verkocht

9.109 mensen geholpen met een Structuurjunkie training

43.500 volgers op Instagram

10+ jaar ervaring als ondernemer

Praktische, wetenschappelijk bewezen stappen die jou naar overzicht en rust brengen. Meteen in 30 dagen rust in je kop. Ik ga je helpen.

Wat Structuurjunkies zeggen

Author

“De workshops zijn compleet en uitgebreid. Veel beter en veel meer waar voor je geld dan dat ik bij andere memberships heb ervaren. Ik ben echt enorm tevreden over de content! Waar voor je geld! Leerzaam, interessant. Ik voel me verbonden met alles wat in het membership voorbij komt. Heb echt het gevoel dat het ‘voor mij is gemaakt’.”

Maike – Voorlichter verslaving/counselor/juf

 – 
Author

“Dankzij Cynthia haar tools heb ik veel meer rust gekregen en krijg ik steeds meer te zien dat er verschil is tussen werken en vrije tijd en dat ze allebei erg belangrijk zijn om te plannen!“

Babs – Eigenaar theaterschool

 – 
Author

“Fijn dat er niet alleen filmpjes zijn, maar ook opdrachten, een Q&A, een interview met expert èn natuurlijk de community. Die verscheidenheid aan manieren waarop de ‘leerstof’ aangeboden wordt, vind ik echt een meerwaarde! Ik heb weer motivatie om aan de slag te gaan, ik denk dieper na over mijn eigen handelen en ik haal positieve energie vanuit de community – zo’n fijne plek.”

Marije

 – 
Author

“Hét netwerk voor informatie, inspiratie en verbinding met elkaar. Met onderwerpen die aansluiten bij mijn interesses. Heel persoonlijk, de diepte in met onderwerpen gericht op focus, planning en meer overzicht! Ik kan het iedereen aanraden; ondernemer of niet!”

Audrey van Esch

 – 
Author

“Tijdens de Q&A kwamen echt vragen naar voren dat ik dacht okeee, ik ben dus niet de enige gek die zo denkt! Om te lezen/horen dat andere mensen tegen dezelfde problemen aan lopen is ook best wel lekker, en doet me echt wel realiseren dat ik het mezelf vaak veel te moeilijk maak en dat dat totaal niet nodig is.”

Daphne

 – 
Author

“Nieuwe tips en ideeën waar ik zelf niet op was gekomen. Herkenning: veel meer mensen vinden plannen lastig om allerlei verschillende redenen. Het maakt het voor mij minder ‘zwaar’ als het eens niet lukt én geeft kansen voor verbetering.”

Hester

 – 

Probeer het Structuurjunkie Gáán Membership een maand voor €10

3 Maanden

€89

€15 korting

 • Toegang tot 16+ workshops
 • Lees-, kijk- en luistertips
 • Levendige community met gelijkgestemden
 • Regelmatig een live Q&A met Cynthia
 • Elke week 1 x ‘Samen Gáán Focussen’ samenwerkmoment
 • Elk kwartaal opzegbaar

Jaar

€349

€69 korting

 • Structuurjunkie Planner t.w.v. €24,95 cadeau
 • Toegang tot 16+ workshops
 • Lees-, kijk- en luistertips
 • Levendige community met gelijkgestemden
 • Regelmatig een live Q&A met Cynthia
 • Elke week 1 x ‘Samen Gáán Focussen’ samenwerkmoment
 • Elk jaar opzegbaar

Veelgestelde vragen

Die €10 proefperiode van een maand, moet ik die zelf opzeggen?

Ja, de proefperiode wordt automatisch na twee weken verlengd naar een betaald maandabonnement a €34,95 per maand. Zeg dus 5 werkdagen voor het einde van je proefperiode op door een mailtje te sturen naar team@structuurjunkie.nl met in de onderwerpregel ‘opzeggen’.
No worries: je krijgt zodra je de proefperiode hebt betaald, instructies in je mail over het opzeggen. We reminden je daarvoor zodat je het niet vergeet. Al vinden we het natuurlijk veel leuker als je gewoon lid blijft! ????

Krijg ik volledig toegang als ik de proefperiode neem?

JA! Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar als je voor €10 de proefperiode van 30 dagen koopt, krijg je 100% volledige toegang tot het Structuurjunkie Gáán Memberships. Dus je kan alle workshops volgen, je krijgt volledig toegang tot de levendige community, de live focussessies en als er een live Q&A is in jouw proefperiode kan je daar ook aan meedoen.

Hoe werkt dat, met geld terug en gratis brownies?

Wij zijn ervan overtuigd dat jij binnen 30 dagen meer rust, overzicht en structuur hebt doormiddel van onze unieke structuurjunkie methode. Heb je na de proefperiode van 30 dagen als member van het Gáán membership naar jouw gevoel geen resultaat geboekt? Dan vinden wij dat ontzettend jammer en mag je mailen naar team@structuurjunkie.nl en storten wij direct het geld terug én sturen wij een doosje brownies op.

Ik volg al jouw trainingen al. Wat voegt het membership dan nog toe?

Wat tof dat je al Structuurjunkie trainingen volgt! 
Het membership is hier een prachtige aanvulling op. Je zal nog meer leren over structuur, focus en productiviteit en de community gaat je helpen hier ook daadwerkelijk concrete stappen in te zetten. De bestaande Structuurjunkie trainingen zitten niet in het Gáán Membership, dus je zal nieuwe content in het membership vinden.

Zit ik ergens aan vast als ik lid word?

Als je voor €10 de proefperiode koopt, zit je ‘vast’ aan die 30 dagen. De proefperiode wordt automatisch na twee weken verlengd naar een betaald maandabonnement a €34,95 per maand. Zeg dus 5 werkdagen voor het einde van je proefperiode op door een mailtje te sturen naar team@structuurjunkie.nl met in de onderwerpregel ‘opzeggen’.
No worries: je krijgt zodra je de proefperiode hebt betaald, instructies in je mail over het opzeggen. We reminden je daarvoor zodat je het niet vergeet. Al vinden we het natuurlijk veel leuker als je gewoon lid blijft! ????
Als je een maandabonnement neemt, zit je ‘vast’ aan één maand. De maand waarvoor je betaalt hebt. Dus nee, je zit nergens aan vast! Je kan gewoon opzeggen wanneer je wilt, zolang je rekening houdt met de opzegtermijn van 7 dagen voor je nieuwe incasso (dat doe je door te mailen naar team@structuurjunkie.nl met in het onderwerp ‘opzeggen’). Wij zetten dan je abonnement stop.
Als je een jaarabonnement neemt, zit je vast aan je jaarabonnement en kan je pas opzeggen voor je nieuwe incasso en ben je dus sowieso een jaar lid. Daar betaal je ook vooraf voor.

Kan ik altijd weer opnieuw lid worden als ik mijn abonnement heb opgezegd?

Jazeker, je bent altijd van harte welkom. Let wel op: het kan zijn dat de prijs hoger wordt. Als je lid blijft, betaal je de prijs die je in je eerste maand betaalde. Als je opzegt en weer lid wordt, betaal je de dan geldende prijs.

Kan ik de trainingen in het membership ook los aanschaffen?

Nee, dat kan niet. De inhoud van het membership is exclusief voor de deelnemers van het membership.

Wat als ik niet tevreden ben over het membership?

Omdat ik zeker weet dat het Structuurjunkie Gáán Membership voor jou resultaat gaat opleveren, wil ik alle twijfels bij je wegnemen en hebben we een heuse ‘niet goed, geld terug’ garantie.
Als je drie maanden lid bent geweest (zowel bij een jaarmembership als een maandmembership) en je behaalt geen resultaat, mag je me daarover een mail sturen. Het is belangrijk dat je aantoont dat je de workshops van de afgelopen thema’s hebt gevolgd en dat je de daarbij behorende opdrachten hebt gemaakt. Leg even uit waarom het voor jou geen resultaat heeft opgeleverd (want daar kunnen wij van leren!) en je krijgt je geld teruggestort. Als je een jaarmembership hebt afgesloten, wordt die stopgezet en dan krijg je je geld terug. Let wel op dat je dit na drie maanden doet, als je langer dan drie maanden lid bent geweest, geldt deze actie niet meer.

Hoe vaak komt er nieuwe content online?

In het Structuurjunkie Membership komt ongeveer elke twee maanden nieuwe content online. Dat kan een compleet nieuwe workshop zijn, maar ook een live challenge, liveweek, live talk of iets anders. Maar de content wordt zeker vaker geupdatet met tips en nieuwe inzichten en in de community vind je veel vaker nieuwe input.

Wat zijn de onderwerpen die ik kan verwachten?

De thema’s zijn altijd binnen de onderwerpen structuur, focus, productiviteit en planning, dus als je dit interessant vindt, zit er altijd iets voor je bij.

Als ik nu lid word, wat staat er dan al online?

Als je vandaag lid wordt, staat het volgende al online:
Thema 1 Tijd voor jezelf
– Online workshop inclusief PDF-werkboek
– Opname van de live Q&A met Cynthia
– Opname van het interview met selflove expert Merel Teunis
– Lees-, kijk- en luistertips over ‘Tijd voor jezelf’

Thema 2 Focus
– Online workshop inclusief PDF-werkboek
– Opname van de live Q&A met Cynthia
– Opname van het interview met hoogleraar cognitieve psychologie Stefan van der Stigchel
– Lees-, kijk- en luistertips over ‘Focus’

Thema 3 Minderen met je Smartphone
– Online workshop inclusief PDF-werkboek
– Opname van de live Q&A met Cynthia
– Opname van het interview met mediawetenschapper Sidney Vollmer
– Lees-, kijk- en luistertips over ‘Minderen met je smartphone’

Thema 4 Nu je doelen WEL behalen
– Online workshop inclusief PDF-werkboek
– Lees-, kijk- en luistertips over ‘Nu je doelen WEL behalen’
– Opname van de live Q&A met Cynthia
– Opname van het interview met expert Eve Tomaszewski

Thema 5 Hyperproductief thuiswerken
– Online workshop inclusief PDF-werkboek
– Lees-, kijk- en luistertips over ‘Hyperproductief thuiswerken’
– Opname van de live Q&A met Cynthia
– Opname van het interview met expert Brenda Stelpstra

Thema 6 Grip op je Inbox
– Online workshop inclusief PDF-werkboek
– Lees-, kijk- en luistertips over ‘Grip op je inbox.’
– Opname van de live Q&A met Cynthia
– Opname van het interview met expert Kim Spinder

Thema 7 Vakantiemodus AAN
– Online workshop inclusief PDF-werkboek
– Lees-, kijk- en luistertips over ‘Vakantiemodus AAN’.
– Opname van de live Q&A met Cynthia
– Opname van het interview met expert Jessica de Bloom

Thema 8 Beter in Balans
– Online workshop met PDF-werkboek
– Lees-, kijk- en luistertips over ‘Beter in Balans’.
– Opname van de live Q&A met Cynthia
– Opname van het interview met expert Charlotte de Jong

Thema 9 Te GEKKE Ochtenden
– Online workshop met PDF-werkboek
– Lees-, kijk- en luistertips over ‘Te GEKKE Ochtenden’.
– Opname van de live Q&A met Cynthia
– Opname van het interview met expert Lienke de Jong

Thema 10 Gezonde gewoontes bereiken door structuur
– Online workshop met PDF-werkboek
– Lees-, kijk- en luistertips over ‘Gezonde gewoontes bereiken door structuur’.
– Opname van de Q&A met Cynthia
– Opname van het interview met expert Merwin Bierlee

Thema 11 Opgeruimd!
– Online workshop met PDF-werkboek
– Opname van de Q&A met Cynthia
– Opname van het interview met expert Natalie Vossenberg

Thema 12 ‘Financiële Structuur’
– Online workshop met PDF-werkboek
– Opname van de Q&A met Cynthia
– Opname van het interview met expert Renée Lamboo

Thema 13 ‘Selfcare’
– Online workshop met PDF-werkboek
Thema 14 ‘Positieve productieve mindset’
– Online workshop met PDF-werkboek
-Opname van Q&A met Cynthia

Thema 15 ‘Structuur in je digitale leven’
– Online workshop met PDF-werkboek
– Opname van Q&A met Cynthia

Thema 16 ‘Plannen zonder perfectionisme’
– Online workshop met PDF-werkboek
– Opname van Q&A met Cynthia

Thema 17 ‘Leren leren’
– Online workshop met PDF-werkboek
-Live Q&A met Cynthia begin maart 2023
– Opruimchallenge
– Selfcare Challenge

Kan ik vragen stellen?

Ja. Dat kan bij elk thema in de live Q&A, je kan daar vooraf je vraag voor indienen in de community. Ook kan je 24/7 terecht in de community waar je gelijkgestemden vindt én natuurlijk Cynthia en de andere Structuurjunkie teamleden. Je blijft nooit met een vraag zitten, iedereen is blij om je te helpen!

Moet ik actief zijn in de community?

Nee hoor, je doet gewoon wat je zelf wilt. Als je alleen de workshop wilt volgen bij de thema’s, kan dat natuurlijk ook. De community zal absoluut een levendige plek worden waar je gelijkgestemden kan vinden en waar je altijd terecht kan met je wins en je issues, maar niks is verplicht, natuurlijk.

Is het Structuurjunkie Membership alleen voor ondernemers?

Nee hoor, het Structuurjunkie Membership is voor iedereen die meer wil leren over planning, productiviteit, structuur en focus. En ondernemers zijn hier ook van harte welkom!
In de Community is wel een speciale ondernemerssectie waar de ondernemers met elkaar kunnen praten, overleggen en brainstormen.

Blijft de prijs hetzelfde?

De prijs waarvoor jij je aanmeldt, blijft voor jou altijd hetzelfde. Het kan wel zijn dat de prijs van het membership verhoogd wordt, en nieuwe members zullen dan deze prijs gaan betalen. Jij behoudt de prijs die je betaalde toen je lid werd. Als je je afmeldt en opnieuw lid wordt, kan het wel zijn dat je een hogere prijs gaat betalen. Bij de volgende lancering kan de prijs hoger zijn dan de prijs die je nu betaalt.

Hoe lang houd ik toegang tot de content?

Je houdt toegang tot de content zolang je lid bent. Elk thema blijft online staan en kan je rustig op jouw tempo volgen. De Q&A’s met Cynthia zijn wel live, maar ook die kan je terugkijken (je kan vooraf jouw vraag indienen).
Zodra er nieuwe content online komt, krijg je daar toegang tot.
Wanneer je opzegt, houd je toegang tot de content tot het moment dat normaal gesproken de nieuwe incasso gestart zou zijn.
Als je een proefperiode van twee weken hebt, houd je twee weken toegang tot alle content.

Hoeveel tijd moet ik hiervoor vrijmaken?

Uiteraard is dat helemaal aan jou. Je kan elke dag urenlang sparren in de community, maar je kan er ook voor kiezen alleen de workshops te volgen. De workshops duren ongeveer een uur per thema en daarbij krijg je opdrachten. Als je daar goed voor gaat zitten, ben je daar ongeveer een uur mee bezig, afhankelijk van het thema.
De Q&A die bij elk thema plaatsvindt, duurt een uur. Het interview met de expert duurt ook ongeveer een uur.
Je kan er dus voor kiezen om bijvoorbeeld elke week een uurtje aan het Membership te besteden, of elke dag een kwartiertje. De workshops zijn altijd in praktische hapklare brokken opgedeeld, dus je kan het verdelen over de weken.
Ik weet wel: hoe meer tijd je hier in stopt, hoe groter het resultaat zal zijn. Persoonlijk adviseer ik je zeker een halfuur per week te investeren in deze groei.

Is de community op Facebook of Instagram?

Nee, de community is in onze membership-omgeving en staat helemaal los van sociale media. Geen afleiding dus en je hebt geen social media accounts nodig om mee te doen. 

Is de prijs inclusief of exclusief BTW?

De prijs is inclusief BTW. De prijs die je op de pagina ziet, is de prijs die je betaalt. Dat is echt inclusief alles, je hoeft niet meer extra te betalen voor onderdelen in het membership.

Kan ik ook voor één maandje lid worden?

Ja, natuurlijk kan dat. Ik weet zeker dat je ook veel hebt aan de komende thema’s, maar het is helemaal aan jou, uiteraard. Als je je aanmeldt en je weet zeker dat je maar één maand lid wilt zijn, kan je na het aanmelden meteen een mailtje sturen naar team@structuurjunkie.nl met in de onderwerpregel ‘opzeggen’. Dan zorgen we dat je abonnement voor de nieuwe maandincasso wordt stopgezet.

Ik heb een andere vraag.

Stuur even een mailtje naar team@structuurjunkie.nl, dan helpen we je verder!

Een maand voor maar € 10