Structuurjunkie Gáán Membership - Structuurjunkie

Hét membership om productiever dan ooit te worden, meer focus te krijgen en je doelen te gaan bereiken. Weg met stress en onrust, op naar overzicht en tijd voor jezelf.

“Doelen, selfcare, financiën, minderen met je smartphone, je inbox op orde krijgen, … het komt allemaal aan bod in het Structuurjunkie Gáán Membership! Door de veelzijdigheid aan workshops heb ik vooruitgang geboekt op zoveel verschillende vlakken in m’n leven. Je krijgt niet alleen waardevolle content van Cynthia en een expert (met de mogelijkheid om vragen te stellen!), maar ook de feedback in de community van andere members is goud waard. Ik zou zeggen: probeer het gewoon een keer – je krijgt er gegarandeerd geen spijt van!”

Jessie

“Superblij dat ik er ingestapt ben. Het is praktisch en voegt voor mij echt wat toe. Ik denk meer na over hoe ik werk en nadenk, en daardoor breng ik er ook echt verandering in aan.”

Lonny

Communicatieadviseur in de zorg, Begeleider van kinderen met gedrags-, leer- en ontwikkelingsproblemen

Ken je dat, dat je als een kip zonder kop rondloopt? Met een kop vol stress zonder dat je echt weet wat je aan het doen bent? Of wat je hierna moet gaan doen?  Been there, done that. Het is tijd voor verandering.


Het Structuurjunkie ‘Gáán Membership’ is voor mensen die meer willen leren op gebied van structuur, focus, plannen en productiviteit en er ook echt wat mee willen doen. Niet een zoveelste training, maar echt stappen zetten.


Voor mensen die willen groeien op deze vlakken, altijd de beste tips, tricks en tools willen weten. Voor mensen die lékker gaan op het maken van een goede planning en je daaraan houden. Voor mensen die klaar zijn met de stress en onrust.

Het Structuurjunkie ‘Gáán Membership’ is dé plek waar je altijd al je beste tips en content vindt op gebied van structuur, focus, plannen en productiviteit en waar je je omringt met gelijkgestemden, zodat je kan blijven leren en groeien.

Alvast een idee van wat je krijgt…

1. Workshops & challenges

Binnen elk thema krijg je een praktische online workshop met duidelijke opdrachten. Er staan 17 volledige workshops online, met thema’s als ‘Tijd voor jezelf’, ‘Focus’, ‘Minderen met je Smartphone’, ‘Grip op je inbox’ en , ‘Financiële Structuur’. Ook vind je meerdere challenges in het membership, zoals de Opruimchallenge en de Selfcare Challenge.

2. Je vragen beantwoord

De vraag is niet of je tegen problemen aanloopt, maar wanneer je dat doet. Je kan altijd in de live Q&A’s je vraag stellen, of je issue voorleggen in de community. Zo blijf je nooit lang zitten met iets waardoor je altijd weer verder kan.

3. Community

In de Structuurjunkie Community vind je gelijkgestemden: mensen zoals jij die óók bezig zijn met structuur, focus, plannen en productiviteit. Ga in gesprek, stel je vragen en boek vooruitgang. Regelmatig doen we samen challenges en toffe uitdagingen om écht in actie te komen. Ook zien we elkaar wekelijkse in de Live Focussessies en meerdere keren per jaar tijdens livedagen.

Voor maar €5 neem je een proefperiode. Twee weken volledige toegang! Kan je alles ervaren en even kijken of ’t wat voor je is.

“Door het Structuurjunkie Gáán Membership heb ik meer structuur in mijn (werk)week gekregen. In plaats van een grote to-do lijst (die nooit af komt) plan ik mijn taken wekelijks per dag in. Zo weet ik van te voren precies wat mij te doen staat en waar ik tijd voor heb. Daarbij helpt het me ook om in te schatten hoeveel werk ik op een dag kan doen of aannemen. En het zorgt voor een fijnere werk/privé balans doordat vrij (meestal) ook echt vrij is.

Brenda

Blogger bij Brenda Kookt

Je lijstje is nooit af
Soms vraag je je af hoe het anders moet. Je vraag je af of dit wel is hoe je wilt werken en leven. Je leeft van afspraak naar afspraak, bent altijd aan het haasten en je komt om in het werk. Je hebt het gevoel alsof je altijd achter de feiten aan loopt, alsof je takenlijst nóóit af is. En dan is er ook nog thuis, wat aandacht vraagt en verantwoordelijkheden met zich meebrengt. Tijd voor jezelf? Haha… De laatste keer dat je een dag écht vrij was, kan je je niet herinneren. De dingen die jij écht belangrijk vindt, daar kom je niet aan toe. Die bungelen onderaan je lijstje en dat lijstje is al nooit af…

De negatieve spiraal
Je krijgt een onvoldaan gevoel van zo leven. De stress, onrust en het idee dat het nooit af is, geven je een constante negatieve vibe. Hierdoor presteer je slechter, word je minder productief, heb je minder tijd voor jezelf, zit je minder lekker in je vel, krijg je meer stress en oh… is dit nou die negatieve spiraal waar je wel eens over hoort?

Hey, het is niet zo gek dat het nu niet lukt
Het is ook niet makkelijk of vanzelfsprekend dat je je zaakjes altijd helemaal op orde hebt. Je vraagt veel van jezelf en je hébt gewoon veel te doen. b en overzicht krijgen is iets waar je echt heel concreet mee aan de slag moet – het gaat niet vanzelf.
Dus die stress en die onrust, dat onvoldane gevoel: logisch. Want chaos is gewoon het logische resultaat als je geen hele duidelijke, concrete systemen hebt (en ook eigenlijk niet precies weet hoe je dat bereikt). Maar daar is een oplossing voor, daarom ben ik het Structuurjunkie ‘Gáán Membership’ begonnen.

Stel je voor
Stel je voor dat je je zaakjes op orde hebt. Dat je altijd het gevoel hebt dat je de grip hebt op je leven, zowel je werk als privé. Alles is in kannen en kruiken, je loopt mooi op schema en je werkt productief en je bent energiek. Geen stress, maar altijd een stevig gevoel van controle. Naast dat je je werk lekker doet, heb je weer écht tijd voor jezelf, voor de dingen die jij belangrijk vindt zoals je gezin, of gewoon om lekker op vakantie te gaan en een boek te lezen. Je weet precies hoe je je werk zó kan doen dat je het goed én snel doet, omdat je precies de beste tips en input hebt, waarvoor je geen tientallen boeken hoeft te lezen of het hele internet hoeft door te spitten.

Je bent deels een product van je omgeving, dus jij omringt je met mensen die net als jij bezig zijn met hun ontwikkeling op het vlak van structuur, productiviteit, planning en focus, zodat je altijd scherp blijft en stappen vooruit blijft zetten.

Je doelen bereiken
Je hebt een fijne groep aan gelijkgestemde mensen om je heen, waar je online (en offline) contact mee hebt. Om je planningen te delen, je behaalde doelen mee te vieren en om je accountable te houden. Uiteraard kan je ook je issues met deze mensen delen zodat je nooit lang met een probleem blijft zitten. Je bent deels een product van je omgeving, dus jij omringt je met mensen die net als jij bezig zijn met hun ontwikkeling op het vlak van structuur, productiviteit, planning en focus, zodat je altijd scherp blijft en stappen vooruit blijft zetten. En natuurlijk is het heerlijk om de planningen van anderen te bekijken, hun tips te lezen en te zien hoe zij hun dagen nu precies indelen. 

Als lid van het Structuurjunkie ‘Gáán Membership’ heb je altijd toegang tot de beste tips op het gebied van structuur, productiviteit, planning en focus. Van Structuurcoach en -expert Cynthia (ik dus!) krijg je mijn input, elke keer binnen een thema. In de live Q&A kan je altijd je vraag stellen zodat je problemen worden opgelost. Ook schakel ik mijn netwerk in om experts binnen deze thema’s in te schakelen waar jij je vragen aan kan stellen.

De community gaat er ook voor zorgen dat jij je doelen gaat behalen en dat je problemen worden opgelost, maar ook kan je hier je successen vieren en zorgen dat je jezelf accountable houdt voor de dingen die je wilt bereiken.

“Tot nu toe alleen maar lovend over het Structuurjunkie Gáán Membership. Alles wordt duidelijk uitgelegd en verwoord. Het werkboek maakt ook dat je écht gaat nadenken, er écht meteen wat mee en aan doet. Zo fijn om ervaringen te kunnen delen, te zien dat je niet de enige bent met bepaalde gevoelens: herkenning. Kortom, heel waardevol!”

Dymphie

Office manager

“ Ik vind het membership erg tof. Je kunt alle vragen stellen die je hebt, er wordt altijd antwoord gegeven. Het is leuk om alle topics door te benen. De community is gewoon geweldig. Dan het volgen van de lessen erbij. De Q&A’s. Allesomvattend!”

Ilse

Management assistent/teamleider

Leden geven het Structuurjunkie Gáán Membership gemiddeld een 8.

Als lid van het Structuurjunkie ‘Gáán Membership’…

N

Krijg je regelmatig toegang tot een nieuw thema met een online workshop van Cynthia. Deze online workshops zijn praktisch, to the point en ik deel hierin altijd zoveel waarde dat je concreet resultaat gaat behalen. Je houdt toegang tot de content zolang je lid bent, dus je kan de workshop op je eigen tempo volgen.

N

Kan je telkens concreet aan de slag met het onderwerp met het digitale werkboek met opdrachten. Op die manier ga je écht stappen zetten waardoor je in elk thema weer vooruitgang boekt. Niet gedachteloos consumeren, maar serieus aan de slag.

N

Kan je altijd in de live Q&A’s jouw vraag stellen. Zo blijf je nooit met een issue zitten, maar zorgen we ervoor dat je altijd weer verder kan. En met je vragen kan je ook altijd terecht in de Structuurjunkie Community, waar ik, mijn team en andere Structuurjunkies voor je klaar staan.

N

Deel ik altijd mijn beste tips voor je op het gebied van lezen, kijken en luisteren binnen de thema’s. Je hoeft dus niet meer verder te zoeken, de beste tips vind je altijd in het membership. En de andere leden delen uiteraard ook hun tips!

N

Ben je onderdeel van de Structuurjunkie Community waar je terecht kan met je successen, je problemen en je vragen. Je vindt hier gelijkgestemden waardoor je jezelf beter accountable kan houden voor de doelen die je jezelf stelt, waardoor je ze nu écht gaat bereiken.

N

Kan je altijd meedoen met de challenges. Regelmatig doen we challenges of liveweken waarin we écht in actie komen met specifieke thema’s. Zoals een opruimchallenge, selfcarechallenge of ‘Te GEKKE Ochtenden’-week. In de livesessies delen we ervaringen en boeken we samen echt vooruitgang.

Het huidige thema is Leren leren.

Er is zóveel kennis te vinden, en je volgt weleens een workshop/training of je leest een boek waar je van wilt leren.

Maar HOE doe je dit?

Hoe onthoud je dingen, hoe neem je de kennis tot je en hoe doe je ook echt wat met de stof die je leert?

Dat leer je stap voor stap in deze workshop.

 

En in de live Q&A kan je natuurlijk je vragen aan mij stellen.

 

En… uiteraard krijg je als je nu lid wordt ook toegang tot alle content en workshops van de eerdere 15 thema’s.

Hoi, ik ben Cynthia
en ik ben structuurcoach.

Twaalf jaar ben ik ondernemer en ook ik heb geworsteld met planning, structuur, houvast in mijn werk en uitstelgedrag. Inmiddels kan ik mezelf wel de koningin van het plannen en productief werken noemen. Ik ontwikkelde de Structuurjunkie Methode de verschillende Structuurjunkie Planners. In mijn Structuurjunkie trainingen heb ik tienduizenden mensen geholpen om hun leven te structureren, productiever te werken en tijd over te houden voor dingen die ze echt belangrijk vinden.

 

Ik vind niks leuker dan met jou meedenken zodat jij gestructureerder, productiever en gelukkiger wordt.

“De Structuurjunkie community heeft mij echt geholpen op een aantal vlakken. De community is heel overzichtelijk ingericht met een lijst van alle thema’s en borden in de community zelf. 

De thema’s zijn de moeite waard om te volgen, zo ga ik voor het eerst goed voorbereid op vakantie op werkgebied en plan ik bewust meer me-time in gedurende de werkweek.

Er wordt ook geluisterd naar input van de leden, wat erg motiveert. Echt de moeite waard om lid te worden.”

Danique

IT & Office manager

“De workshops zijn compleet en uitgebreid. Veel beter en veel meer waar voor je geld dan dat ik bij andere memberships heb ervaren. Ik ben echt enorm tevreden over de content! Waar voor je geld! Leerzaam, interessant. Ik voel me verbonden met alles wat in het membership voorbij komt. Heb echt het gevoel dat het ‘voor mij is gemaakt’.”

Maike

Voorlichter verslaving/counselor/juf

Samen Gáán Focussen – samenwerkmomenten

Het is bewezen: zien focussen doet focussen. Als je geconcentreerder wilt werken en stappen vooruit wilt zetten, is het een goed idee om dat samen met anderen te doen. Daarom werkt het zo goed om in de bibliotheek of op een kantoor te werken: als je andere mensen ziet werken, ga je zelf ook makkelijker geconcentreerd aan de slag.

Daarom doen we wekelijks ‘Samen Gáán Focussen’ momenten. Wat dat inhoudt:

– Via Zoom gaan we twee uur lang met de andere members samen focussen.

– Met beeld, zonder geluid.

– We zien elkaar, wat motiveert om ook even echt twee uur lang meters te maken.

– In de community kan je vooraf delen wat jouw doelen/taken zijn voor dit focusmoment.

Structuurjunkie boeken en planners verkocht

Mensen geholpen met een Structuurjunkie training

volgers op Instagram

Jaar ervaring als ondernemer

Probeer het Structuurjunkie Gáán Membership twee weken voor €5!

Dankzij Cynthia haar tools heb ik veel meer rust gekregen en krijg ik steeds meer te zien dat er verschil is tussen werken en vrije tijd en dat ze allebei erg belangrijk zijn om te plannen!

Babs

Eigenaar theaterschool

Niet goed, geld terug!

Als je 3 maanden lid bent geweest en je behaalt geen resultaat, mag je me daarover een mail sturen.

Het is belangrijk dat je aantoont dat je de workshops van de afgelopen thema’s hebt gevolgd en dat je de daarbij behorende opdrachten hebt gemaakt. Leg even uit waarom het voor jou geen resultaat heeft opgeleverd (want daar kunnen wij van leren!) en je krijgt je geld teruggestort.

“Fijn dat er niet alleen filmpjes zijn, maar ook opdrachten, een Q&A, een interview met expert èn natuurlijk de community. Die verscheidenheid aan manieren waarop de ‘leerstof’ aangeboden wordt, vind ik echt een meerwaarde!

Ik heb weer motivatie om aan de slag te gaan, ik denk dieper na over mijn eigen handelen en ik haal positieve energie vanuit de community – zo’n fijne plek.”

Marije

Leraar basisonderwijs

“Tijdens de Q&A kwamen echt vragen naar voren dat ik dacht okeee, ik ben dus niet de enige gek die zo denkt! Om te lezen/horen dat andere mensen tegen dezelfde problemen aan lopen is ook best wel lekker, en doet me echt wel realiseren dat ik het mezelf vaak veel te moeilijk maak en dat dat totaal niet nodig is.”

Daphne

HR Medewerker

“Hét netwerk voor informatie, inspiratie en verbinding met elkaar. Met onderwerpen die aansluiten bij mijn interesses. Heel persoonlijk, de diepte in met onderwerpen gericht op focus, planning en meer overzicht! Ik kan het iedereen aanraden; ondernemer of niet!”

Audrey van Esch

Social Media Marketing marketeer en eigenaar webshop

Veelgestelde vragen

Die €5 proefperiode van twee weken, moet ik die zelf opzeggen?

Ja, de proefperiode wordt automatisch na twee weken verlengd naar een betaald maandabonnement a €34,95 per maand. Zeg dus 5 werkdagen voor het einde van je proefperiode op door een mailtje te sturen naar team@structuurjunkie.nl met in de onderwerpregel ‘opzeggen’.
No worries: je krijgt zodra je de proefperiode hebt betaald, instructies in je mail over het opzeggen. We reminden je daarvoor zodat je het niet vergeet. Al vinden we het natuurlijk veel leuker als je gewoon lid blijft! 🙂

Krijg ik volledig toegang als ik de proefperiode neem?

JA! Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar als je voor €5 de proefperiode van twee weken koopt, krijg je 100% volledige toegang tot het Structuurjunkie Gáán Memberships. Dus je kan alle workshops volgen, je krijgt volledig toegang tot de levendige community, de live focussessies en als er een live Q&A is in jouw proefperiode kan je daar ook aan meedoen.

Kan ik op elk moment opzeggen en hoe doe ik dat?

Als je een maandabonnement hebt, kan je elke maand opzeggen. Als je een jaarabonnement hebt, kan je elk jaar opzeggen. Je hebt een opzegtermijn van 7 dagen, dat betekent dat je 7 dagen voor je nieuwe incasso een mailtje moet sturen naar cynthia@structuurjunkie.nl met in de onderwerpregel ‘opzeggen’. Wij zetten dan je abonnement stop.
Tip: zet deze datum in je planner zodat je op tijd bent. Als je na de opzegtermijn opzegt, gaat je nieuwe termijn in (maand of jaar) en gaat de incasso gewoon door. Wees dus op tijd met opzeggen.

Ik volg al jouw trainingen al. Wat voegt het membership dan nog toe?

Wat tof dat je al Structuurjunkie trainingen volgt! 

Het membership is hier een prachtige aanvulling op. Je zal nog meer leren over structuur, focus en productiviteit en de community gaat je helpen hier ook daadwerkelijk concrete stappen in te zetten. De bestaande Structuurjunkie trainingen zitten niet in het Gáán Membership, dus je zal nieuwe content in het membership vinden.

Zit ik ergens aan vast als ik lid word?

Als je voor €5 de proefperiode koopt, zit je ‘vast’ aan die twee weken. De proefperiode wordt automatisch na twee weken verlengd naar een betaald maandabonnement a €34,95 per maand. Zeg dus 5 werkdagen voor het einde van je proefperiode op door een mailtje te sturen naar team@structuurjunkie.nl met in de onderwerpregel ‘opzeggen’.
No worries: je krijgt zodra je de proefperiode hebt betaald, instructies in je mail over het opzeggen. We reminden je daarvoor zodat je het niet vergeet. Al vinden we het natuurlijk veel leuker als je gewoon lid blijft! 🙂

Als je een maandabonnement neemt, zit je ‘vast’ aan één maand. De maand waarvoor je betaalt hebt. Dus nee, je zit nergens aan vast! Je kan gewoon opzeggen wanneer je wilt, zolang je rekening houdt met de opzegtermijn van 7 dagen voor je nieuwe incasso (dat doe je door te mailen naar team@structuurjunkie.nl met in het onderwerp ‘opzeggen’). Wij zetten dan je abonnement stop.

Als je een jaarabonnement neemt, zit je vast aan je jaarabonnement en kan je pas opzeggen voor je nieuwe incasso en ben je dus sowieso een jaar lid. Daar betaal je ook vooraf voor.

 

Kan ik altijd weer opnieuw lid worden als ik mijn abonnement heb opgezegd?

Jazeker, je bent altijd van harte welkom. Let wel op: het kan zijn dat de prijs hoger wordt. Als je lid blijft, betaal je de prijs die je in je eerste maand betaalde. Als je opzegt en weer lid wordt, betaal je de dan geldende prijs.

Kan ik de trainingen in het membership ook los aanschaffen?

Nee, dat kan niet. De inhoud van het membership is exclusief voor de deelnemers van het membership.

Wat als ik niet tevreden ben over het membership?

Omdat ik zeker weet dat het Structuurjunkie Gáán Membership voor jou resultaat gaat opleveren, wil ik alle twijfels bij je wegnemen en hebben we een heuse ‘niet goed, geld terug’ garantie.

Als je drie maanden lid bent geweest (zowel bij een jaarmembership als een maandmembership) en je behaalt geen resultaat, mag je me daarover een mail sturen. Het is belangrijk dat je aantoont dat je de workshops van de afgelopen thema’s hebt gevolgd en dat je de daarbij behorende opdrachten hebt gemaakt. Leg even uit waarom het voor jou geen resultaat heeft opgeleverd (want daar kunnen wij van leren!) en je krijgt je geld teruggestort. Als je een jaarmembership hebt afgesloten, wordt die stopgezet en dan krijg je je geld terug. Let wel op dat je dit na drie maanden doet, als je langer dan drie maanden lid bent geweest, geldt deze actie niet meer.

 

Hoe vaak komt er nieuwe content online?

In het Structuurjunkie Membership komt ongeveer elke twee maanden nieuwe content online. Dat kan een compleet nieuwe workshop zijn, maar ook een live challenge, liveweek, live talk of iets anders. Maar de content wordt zeker vaker geupdatet met tips en nieuwe inzichten en in de community vind je veel vaker nieuwe input.

Wat zijn de onderwerpen die ik kan verwachten?

De thema’s zijn altijd binnen de onderwerpen structuur, focus, productiviteit en planning, dus als je dit interessant vindt, zit er altijd iets voor je bij.

 

Als ik nu lid word, wat staat er dan al online?

 

 

 

Als je vandaag lid wordt, staat het volgende al online:

Thema 1 Tijd voor jezelf

– Online workshop inclusief PDF-werkboek
– Opname van de live Q&A met Cynthia
– Opname van het interview met selflove expert Merel Teunis
– Lees-, kijk- en luistertips over ‘Tijd voor jezelf’

Thema 2 Focus

– Online workshop inclusief PDF-werkboek
– Opname van de live Q&A met Cynthia
– Opname van het interview met hoogleraar cognitieve psychologie Stefan van der Stigchel
– Lees-, kijk- en luistertips over ‘Focus’

Thema 3 Minderen met je Smartphone

– Online workshop inclusief PDF-werkboek
– Opname van de live Q&A met Cynthia
– Opname van het interview met mediawetenschapper Sidney Vollmer
– Lees-, kijk- en luistertips over ‘Minderen met je smartphone’

Thema 4 Nu je doelen WEL behalen

– Online workshop inclusief PDF-werkboek
– Lees-, kijk- en luistertips over ‘Nu je doelen WEL behalen’
– Opname van de live Q&A met Cynthia
– Opname van het interview met expert Eve Tomaszewski

Thema 5 Hyperproductief thuiswerken

– Online workshop inclusief PDF-werkboek
– Lees-, kijk- en luistertips over ‘Hyperproductief thuiswerken’
– Opname van de live Q&A met Cynthia
– Opname van het interview met expert Brenda Stelpstra

Thema 6 Grip op je Inbox

– Online workshop inclusief PDF-werkboek
– Lees-, kijk- en luistertips over ‘Grip op je inbox.’
– Opname van de live Q&A met Cynthia
– Opname van het interview met expert Kim Spinder

Thema 7 Vakantiemodus AAN

– Online workshop inclusief PDF-werkboek
– Lees-, kijk- en luistertips over ‘Vakantiemodus AAN’.
– Opname van de live Q&A met Cynthia
– Opname van het interview met expert Jessica de Bloom

Thema 8 Beter in Balans

– Online workshop met PDF-werkoek
– Lees-, kijk- en luistertips over ‘Beter in Balans’.
– Opname van de live Q&A met Cynthia
– Opname van het interview met expert Charlotte de Jong

Thema 9 Te GEKKE Ochtenden

– Online workshop met PDF-werkoek
– Lees-, kijk- en luistertips over ‘Te GEKKE Ochtenden’.
– Opname van de live Q&A met Cynthia
– Opname van het interview met expert Lienke de Jong

Thema 10 Gezonde gewoontes bereiken door structuur

– Online workshop met PDF-werkoek
– Lees-, kijk- en luistertips over ‘Gezonde gewoontes bereiken door structuur’.
– Opname van de Q&A met Cynthia
– Opname van het interview met expert Merwin Bierlee

Thema 11 Opgeruimd!

– Online workshop met PDF-werkboek
– Opname van de Q&A met Cynthia
– Opname van het interview met expert Natalie Vossenberg

Thema 12 ‘Financiële Structuur’

– Online workshop met PDF-werkboek
– Opname van de Q&A met Cynthia
– Opname van het interview met expert Renée Lamboo

Thema 13 ‘Selfcare’

– Online workshop met PDF-werkboek

Thema 14 ‘Positieve productieve mindset’

– Online workshop met PDF-werkboek

-Opname van Q&A met Cynthia

Thema 15 ‘Structuur in je digitale leven’

– Online workshop met PDF-werkboek

– Opname van Q&A met Cynthia

Thema 16 ‘Plannen zonder perfectionisme’

– Online workshop met PDF-werkboek
– Opname van Q&A met Cynthia

Thema 17 ‘Leren leren’

– Online workshop met PDF-werkboek
-Live Q&A met Cynthia begin maart 2023

– Opruimchallenge

– Selfcare Challenge

Kan ik vragen stellen?

Ja. Dat kan bij elk thema in de live Q&A, je kan daar vooraf je vraag voor indienen in de community. Ook kan je 24/7 terecht in de community waar je gelijkgestemden vindt én natuurlijk Cynthia en de andere Structuurjunkie teamleden. Je blijft nooit met een vraag zitten, iedereen is blij om je te helpen!

Moet ik actief zijn in de community?

Nee hoor, je doet gewoon wat je zelf wilt. Als je alleen de workshop wilt volgen bij de thema’s, kan dat natuurlijk ook. De community zal absoluut een levendige plek worden waar je gelijkgestemden kan vinden en waar je altijd terecht kan met je wins en je issues, maar niks is verplicht, natuurlijk.

Is het Structuurjunkie Membership alleen voor ondernemers?

Nee hoor, het Structuurjunkie Membership is voor iedereen die meer wil leren over planning, productiviteit, structuur en focus. En ondernemers zijn hier ook van harte welkom!
In de Community is wel een speciale ondernemerssectie waar de ondernemers met elkaar kunnen praten, overleggen en brainstormen.

Blijft de prijs hetzelfde?

De prijs waarvoor jij je aanmeldt, blijft voor jou altijd hetzelfde. Het kan wel zijn dat de prijs van het membership verhoogd wordt, en nieuwe members zullen dan deze prijs gaan betalen. Jij behoudt de prijs die je betaalde toen je lid werd. Als je je afmeldt en opnieuw lid wordt, kan het wel zijn dat je een hogere prijs gaat betalen. Bij de volgende lancering kan de prijs hoger zijn dan de prijs die je nu betaalt.

Hoe lang houd ik toegang tot de content?

Je houdt toegang tot de content zolang je lid bent. Elk thema blijft online staan en kan je rustig op jouw tempo volgen. De Q&A’s met Cynthia zijn wel live, maar ook die kan je terugkijken (je kan vooraf jouw vraag indienen).
Zodra er nieuwe content online komt, krijg je daar toegang tot.

Wanneer je opzegt, houd je toegang tot de content tot het moment dat normaal gesproken de nieuwe incasso gestart zou zijn.

Als je een proefperiode van twee weken hebt, houd je twee weken toegang tot alle content.  

Hoeveel tijd moet ik hiervoor vrijmaken?

Uiteraard is dat helemaal aan jou. Je kan elke dag urenlang sparren in de community, maar je kan er ook voor kiezen alleen de workshops te volgen. De workshops duren ongeveer een uur per thema en daarbij krijg je opdrachten. Als je daar goed voor gaat zitten, ben je daar ongeveer een uur mee bezig, afhankelijk van het thema.
De Q&A die bij elk thema plaatsvindt, duurt een uur. Het interview met de expert duurt ook ongeveer een uur.
Je kan er dus voor kiezen om bijvoorbeeld elke week een uurtje aan het Membership te besteden, of elke dag een kwartiertje. De workshops zijn altijd in praktische hapklare brokken opgedeeld, dus je kan het verdelen over de weken.
Ik weet wel: hoe meer tijd je hier in stopt, hoe groter het resultaat zal zijn. Persoonlijk adviseer ik je zeker een halfuur per week te investeren in deze groei.

Is de community op Facebook of Instagram?

Nee, de community is in onze membership-omgeving en staat helemaal los van sociale media. Geen afleiding dus en je hebt geen social media accounts nodig om mee te doen. 

Is de prijs inclusief of exclusief BTW?

De prijs is inclusief BTW. De prijs die je op de pagina ziet, is de prijs die je betaalt. Dat is echt inclusief alles, je hoeft niet meer extra te betalen voor onderdelen in het membership.

Kan ik ook voor één maandje lid worden?

Ja, natuurlijk kan dat. Ik weet zeker dat je ook veel hebt aan de komende thema’s, maar het is helemaal aan jou, uiteraard. Als je je aanmeldt en je weet zeker dat je maar één maand lid wilt zijn, kan je na het aanmelden meteen een mailtje sturen naar team@structuurjunkie.nl met in de onderwerpregel ‘opzeggen’. Dan zorgen we dat je abonnement voor de nieuwe maandincasso wordt stopgezet.

 

Ik heb een andere vraag.

Stuur even een mailtje naar team@structuurjunkie.nl, dan helpen we je verder!