Je hebt niets anders meer nodig om productiever dan ooit te worden, meer focus te krijgen en je doelen te gaan bereiken. Weg met stress en onrust, op naar overzicht en tijd voor jezelf.

“Superblij dat ik er ingestapt ben. Het is praktisch en voegt voor mij echt wat toe. Ik denk meer na over hoe ik werk en nadenk, en daardoor breng ik er ook echt verandering in aan.”

Lonny

Communicatieadviseur in de zorg, Begeleider van kinderen met gedrags-, leer- en ontwikkelingsproblemen

Ken je dat, dat je als een kip zonder kop rondloopt? Met een kop vol stress zonder dat je echt weet wat je aan het doen bent? Of wat je hierna moet gaan doen?  Been there, done that. Het is tijd voor verandering.


Het Structuurjunkie ‘Gáán Membership’ is voor mensen die meer willen leren op gebied van structuur, focus, plannen en productiviteit en er ook echt wat mee willen doen. Niet een zoveelste training, maar echt stappen zetten.


Voor mensen die willen groeien op deze vlakken, altijd de beste tips, tricks en tools willen weten. Voor mensen die lékker gaan op het maken van een goede planning en je daaraan houden. Voor mensen die klaar zijn met de stress en onrust.

Het Structuurjunkie ‘Gáán Membership’ is dé plek waar je altijd al je beste tips en content vindt op gebied van structuur, focus, plannen en productiviteit en waar je je omringt met gelijkgestemden, zodat je kan blijven leren en groeien.

Alvast een idee van wat je krijgt…

1: Praktische trainingen

Binnen elk thema krijg je een praktische online workshop met duidelijke opdrachten. Het eerste thema is ‘Tijd voor jezelf’, komende thema’s kunnen ‘Focus’, ‘Productiviteit’ en ‘Financiële structuur’ zijn.

2: Je vragen beantwoord

De vraag is niet of je tegen problemen aanloopt, maar wanneer je dat doet. Je kan altijd in de live Q&A’s je vraag stellen, of je issue voorleggen in de community. Zo blijf je nooit lang zitten met iets waardoor je altijd weer verder kan.

3: Community

In de Structuurjunkie Community vind je gelijkgestemden: mensen zoals jij die óók bezig zijn met structuur, focus, plannen en productiviteit. Ga in gesprek, stel je vragen en boek vooruitgang.

Je lijstje is nooit af
Soms vraag je je af hoe het anders moet. Je vraag je af of dit wel is hoe je wilt werken en leven. Je leeft van afspraak naar afspraak, bent altijd aan het haasten en je komt om in het werk. Je hebt het gevoel alsof je altijd achter de feiten aan loopt, alsof je takenlijst nóóit af is. En dan is er ook nog thuis, wat aandacht vraagt en verantwoordelijkheden met zich meebrengt. Tijd voor jezelf? Haha… De laatste keer dat je een dag écht vrij was, kan je je niet herinneren. De dingen die jij écht belangrijk vindt, daar kom je niet aan toe. Die bungelen onderaan je lijstje en dat lijstje is al nooit af…

De negatieve spiraal
Je krijgt een onvoldaan gevoel van zo leven. De stress, onrust en het idee dat het nooit af is, geven je een constante negatieve vibe. Hierdoor presteer je slechter, word je minder productief, heb je minder tijd voor jezelf, zit je minder lekker in je vel, krijg je meer stress en oh… is dit nou die negatieve spiraal waar je wel eens over hoort?

Stel je voor
Stel je voor dat je je zaakjes op orde hebt. Dat je altijd het gevoel hebt dat je de grip hebt op je leven, zowel je werk als privé. Alles is in kannen en kruiken, je loopt mooi op schema en je werkt productief en je bent energiek. Geen stress, maar altijd een stevig gevoel van controle. Naast dat je je werk lekker doet, heb je weer écht tijd voor jezelf, voor de dingen die jij belangrijk vindt zoals je gezin, of gewoon om lekker op vakantie te gaan en een boek te lezen. Je weet precies hoe je je werk zó kan doen dat je het goed én snel doet, omdat je precies de beste tips en input hebt, waarvoor je geen tientallen boeken hoeft te lezen of het hele internet hoeft door te spitten.

Je bent deels een product van je omgeving, dus jij omringt je met mensen die net als jij bezig zijn met hun ontwikkeling op het vlak van structuur, productiviteit, planning en focus, zodat je altijd scherp blijft en stappen vooruit blijft zetten.

Je doelen bereiken
Je hebt een fijne groep aan gelijkgestemde mensen om je heen, waar je online (en offline) contact mee hebt. Om je planningen te delen, je behaalde doelen mee te vieren en om je accountable te houden. Uiteraard kan je ook je issues met deze mensen delen zodat je nooit lang met een probleem blijft zitten. Je bent deels een product van je omgeving, dus jij omringt je met mensen die net als jij bezig zijn met hun ontwikkeling op het vlak van structuur, productiviteit, planning en focus, zodat je altijd scherp blijft en stappen vooruit blijft zetten. En natuurlijk is het heerlijk om de planningen van anderen te bekijken, hun tips te lezen en te zien hoe zij hun dagen nu precies indelen. 

Als lid van het Structuurjunkie ‘Gáán Membership’ heb je altijd toegang tot de beste tips op het gebied van structuur, productiviteit, planning en focus. Van Structuurcoach en -expert Cynthia (ik dus!) krijg je mijn input, elke keer binnen een thema. In de live Q&A kan je altijd je vraag stellen zodat je problemen worden opgelost. Ook schakel ik mijn netwerk in om expert binnen deze thema’s in te schakelen waar jij je vragen aan kan stellen.

De community gaat er ook voor zorgen dat jij je doelen gaat behalen en dat je problemen worden opgelost, maar ook kan je hier je successen vieren en zorgen dat je jezelf accountable houdt voor de dingen die je wilt bereiken.

“Tot nu toe alleen maar lovend over het Structuurjunkie Gáán Membership. Alles wordt duidelijk uitgelegd en verwoord. Het werkboek maakt ook dat je écht gaat nadenken, er écht meteen wat mee en aan doet. Zo fijn om ervaringen te kunnen delen, te zien dat je niet de enige bent met bepaalde gevoelens: herkenning. Kortom, heel waardevol!”

Dymphie

Office manager

“ Ik vind het membership erg tof. Je kunt alle vragen stellen die je hebt, er wordt altijd antwoord gegeven. Het is leuk om alle topics door te benen. De community is gewoon geweldig. Dan het volgen van de lessen erbij. De Q&A’s. Allesomvattend!”

Ilse

Management assistent/teamleider

Leden geven het Structuurjunkie Gáán Membership gemiddeld een 8.

Als lid van het Structuurjunkie ‘Gáán Membership’…

N

Krijg je regelmatig toegang tot een nieuw thema met een online workshop van Cynthia. Deze online workshops zijn praktisch, to the point en ik deel hierin altijd zoveel waarde dat je concreet resultaat gaat behalen. Je houdt toegang tot de content zolang je lid bent, dus je kan de workshop op je eigen tempo volgen.

N

Kan je telkens concreet aan de slag met het onderwerp met het digitale werkboek met opdrachten. Op die manier ga je écht stappen zetten waardoor je in elk thema weer vooruitgang boekt. Niet gedachteloos consumeren, maar serieus aan de slag.

N

Kan je altijd in de live Q&A’s jouw vraag stellen. Zo blijf je nooit met een issue zitten, maar zorgen we ervoor dat je altijd weer verder kan. En met je vragen kan je ook altijd terecht in de Structuurjunkie Community, waar ik, mijn team en andere Structuurjunkies voor je klaar staan.

N

Deel ik altijd mijn beste tips voor je op het gebied van lezen, kijken en luisteren binnen de thema’s. Je hoeft dus niet meer verder te zoeken, de beste tips vind je altijd in het membership. En de andere leden delen uiteraard ook hun tips!

N

Ben je onderdeel van de Structuurjunkie Community waar je terecht kan met je successen, je problemen en je vragen. Je vindt hier gelijkgestemden waardoor je jezelf beter accountable kan houden voor de doelen die je jezelf stelt, waardoor je ze nu écht gaat bereiken.

N

Maak je kans op mooie prijzen. Elke maand geven we onder de meest actieve leden van de Community waanzinnige prijzenpakketten weg met een waarde van €299, waarmee jij weer stappen vooruit kan zetten.

Het tweede thema is FOCUS.

Het tweede thema dat we op 14 september lanceren is FOCUS. Binnen dit thema kan je dus je vraag stellen in de live Q&A met mij (Cynthia) en je kan ook je vraag insturen voor het interview dat ik met onze expert hoogleraar cognitieve psychologie Stefan van der Stigchel ga houden.

Focus is niet te onderschatten belangrijk. Je focus bepaalt de kwaliteit van je werk en ja, ook van je leven. 

Ken je dat, dat je constant afgeleid bent, niet langer dan een paar minuten aandacht voor iets hebt en voor je gevoel als een kip zonder kop met alles en niets tegelijk bezig bent? Het resultaat is een dramatisch kelderende productiviteit, minder voldoening, kwalitatief minder werk en ook minder lol in je leven. Klinkt zwaar, maar het is wat het is. 

In dit thema leren we je alles over focus. Waarom is het zo belangrijk? Hoe werkt focus eigenlijk? Hoe zorg je dat je minder afgeleid wordt en… hoe ga je meer en beter focussen? In de online workshop (inlcusief digitaal werkboek) gaan we het hier over hebben en ga jij concreet aan de slag.

In de online workshop leer ik je hoe je beter gaat focussen. Superpraktisch. Ook haakt bij dit thema weer een expert aan. Hoogleraar cognitieve psychologie Stefan van der Stigchel gaat jouw vraag over focus beantwoorden. Stefan weet alles over hoe ons brein werkt en vooral: hoe aandacht en focus werkt. Hij schreef hier meerdere boeken over, zoals ‘Zo werkt aandacht’, ‘Concentratie’ en ‘Grip op je aandacht’. Enorm tof dat we zijn kennis mogen gebruiken!

Thema’s die later online komen zijn Smartphone, Doelen en E-mail(onder voorbehoud). De thema’s zijn altijd binnen de onderwerpen waar Structuurjunkie om draait. Het is altijd iets wat met structuur, planning, productiviteit of focus te maken heeft. Denk ook bijvoorbeeld aan e-mail, je smartphone of doelen stellen en behalen. Je mag in de community ook altijd verzoekjes doen voor thema’s!

En… uiteraard krijg je als je nu lid wordt ook toegang tot alle content en de workshop van Thema 1: ‘Tijd voor jezelf’.

Hoi, ik ben Cynthia
en ik ben structuurcoach.

Tien jaar ben ik ondernemer en ook ik heb geworsteld met planning, structuur, houvast in mijn werk en uitstelgedrag. Inmiddels kan ik mezelf wel de koningin van het plannen en productief werken noemen. Ik schreef Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe en ik ontwikkelde de verschillende Structuurjunkie Planners. In mijn Structuurjunkie Masterclasses en cursussen heb ik duizenden mensen geholpen om hun leven te structureren, productiever te werken en tijd over te houden voor dingen die ze echt belangrijk vinden.

Foto: Bianca Toeps

Je kan je nú inschrijven, op 14, 15 en 16 september. Daarna opent de inschrijving pas weer in november. 

“Ik ben ervan overtuigd dat het dubbel en dik zijn geld waard is.”

Els

Business developer

“De workshops zijn compleet en uitgebreid. Veel beter en veel meer waar voor je geld dan dat ik bij andere memberships heb ervaren. Ik ben echt enorm tevreden over de content! Waar voor je geld! Leerzaam, interessant. Ik voel me verbonden met alles wat in het membership voorbij komt. Heb echt het gevoel dat het ‘voor mij is gemaakt’.”

Maike

Voorlichter verslaving/counselor/juf

Structuurjunkie boeken en planners verkocht

Mensen geholpen met een Structuurjunkie Masterclass of training

Jaar ervaring als ondernemer

Niet goed, geld terug!

Als je 3 maanden lid bent geweest (ook bij een jaarmembership) en je behaalt geen resultaat, mag je me daarover een mail sturen.

Het is belangrijk dat je aantoont dat je de workshops van de afgelopen thema’s hebt gevolgd en dat je de daarbij behorende opdrachten hebt gemaakt. Leg even uit waarom het voor jou geen resultaat heeft opgeleverd (want daar kunnen wij van leren!) en je krijgt je geld teruggestort.

Bonus

Als lid van het Structuurjunkie Membership, maak je elke maand kans op hele toffe prijzen. De inhoud van het prijzenpakket ter waarde van minimaal €299 verschilt maandelijks. In september bevat het pakket het volgende:

$

Het boek Grip op je aandacht van Stefan van der Stigchel t.w.v. €22 

$

1 op 1 coachingsessie via Skype met Cynthia van 30 minuten t.w.v €199

$

Structuurjunkie Planner naar keuze t.w.v €24,99

$

Structuurjunkie Notitieboek t.w.v €14,99

$

Structuurjunkie Takenblok t.w.v. €8,99

$

Structuurjunkie Planner Extra’s t.w.v. €17,99

“Fijn dat er niet alleen filmpjes zijn, maar ook opdrachten, een Q&A, een interview met expert èn natuurlijk de community. Die verscheidenheid aan manieren waarop de ‘leerstof’ aangeboden wordt, vind ik echt een meerwaarde!

Ik heb weer motivatie om aan de slag te gaan, ik denk dieper na over mijn eigen handelen en ik haal positieve energie vanuit de community – zo’n fijne plek.”

Marije

Leraar basisonderwijs

“Tijdens de Q&A kwamen echt vragen naar voren dat ik dacht okeee, ik ben dus niet de enige gek die zo denkt! Om te lezen/horen dat andere mensen tegen dezelfde problemen aan lopen is ook best wel lekker, en doet me echt wel realiseren dat ik het mezelf vaak veel te moeilijk maak en dat dat totaal niet nodig is.”

Daphne

HR Medewerker

“Hét netwerk voor informatie, inspiratie en verbinding met elkaar. Met onderwerpen die aansluiten bij mijn interesses. Heel persoonlijk, de diepte in met onderwerpen gericht op focus, planning en meer overzicht! Ik kan het iedereen aanraden; ondernemer of niet!”

Audrey van Esch

Social Media Marketing marketeer en eigenaar webshop

Veelgestelde vragen

Kan ik op elk moment opzeggen en hoe doe ik dat?

Als je een maandabonnement hebt, kan je elke maand opzeggen. Als je een jaarabonnement hebt, kan je elk jaar opzeggen. Je hebt een opzegtermijn van 7 dagen, dat betekent dat je 7 dagen voor je nieuwe incasso een mailtje moet sturen naar cynthia@structuurjunkie.nl met in de onderwerpregel ‘opzeggen’. Wij zetten dan je abonnement stop.
Tip: zet deze datum in je planner zodat je op tijd bent. Als je na de opzegtermijn opzegt, gaat je nieuwe termijn in (maand of jaar) en gaat de incasso gewoon door. Wees dus op tijd met opzeggen.

Ik volg al jouw trainingen al. Wat voegt het membership dan nog toe?

Wat tof dat je al Structuurjunkie trainingen volgt! 

Het membership is hier een prachtige aanvulling op. Je zal nog meer leren over structuur, focus en productiviteit en de community gaat je helpen hier ook daadwerkelijk concrete stappen in te zetten. De bestaande Structuurjunkie trainingen zitten niet in het Gáán Membership, dus je zal nieuwe content in het membership vinden.

Zit ik ergens aan vast als ik lid word?

Als je een maandabonnement neemt, zit je ‘vast’ aan één maand. De maand waarvoor je betaalt hebt. Dus nee, je zit nergens aan vast! Je kan gewoon opzeggen wanneer je wilt, zolang je rekening houdt met de opzegtermijn van 7 dagen voor je nieuwe incasso (dat doe je door te mailen naar cynthia@structuurjunkie.nl met in het onderwerp ‘opzeggen’). Wij zetten dan je abonnement stop.

Als je een jaarabonnement neemt, zit je vast aan je jaarabonnement en kan je pas opzeggen voor je nieuwe incasso en ben je dus sowieso een jaar lid. Daar betaal je ook vooraf voor.

 

Kan ik altijd weer opnieuw lid worden als ik mijn abonnement heb opgezegd?

Jazeker, je bent altijd van harte welkom. Let wel op: het kan zijn dat de prijs hoger wordt. Als je lid blijft, betaal je de prijs die je in je eerste maand betaalde. Als je opzegt en weer lid wordt, betaal je de dan geldende prijs.

Kan ik de trainingen in het membership ook los aanschaffen?

Nee, dat kan niet. De inhoud van het membership is exclusief voor de deelnemers van het membership.

Wat als ik niet tevreden ben over het membership?

Omdat ik zeker weet dat het Structuurjunkie Gáán Membership voor jou resultaat gaat opleveren, wil ik alle twijfels bij je wegnemen en hebben we een heuse ‘niet goed, geld terug’ garantie.

Als je drie maanden lid bent geweest (zowel bij een jaarmembership als een maandmembership) en je behaalt geen resultaat, mag je me daarover een mail sturen. Het is belangrijk dat je aantoont dat je de workshops van de afgelopen thema’s hebt gevolgd en dat je de daarbij behorende opdrachten hebt gemaakt. Leg even uit waarom het voor jou geen resultaat heeft opgeleverd (want daar kunnen wij van leren!) en je krijgt je geld teruggestort. Als je een jaarmembership hebt afgesloten, wordt die stopgezet en dan krijg je je geld terug. Let wel op dat je dit na drie maanden doet, als je langer dan drie maanden lid bent geweest, geldt deze actie niet meer.

 

Hoe vaak komt er nieuwe content online?

In het Structuurjunkie Membership komt ongeveer elke 6 – 8 weken een nieuw thema online. Dat houdt in dat we dan een nieuw thema starten met een nieuwe online workshop, nieuwe Q&A’s en een nieuwe expert binnen dat thema. Maar de content wordt zeker vaker geupdatet met tips en nieuwe inzichten en in de community vind je veel vaker nieuwe content.

Wat zijn de onderwerpen die ik kan verwachten?

Het eerste thema is Tijd voor jezelf. Als je nu lid wordt, staat de workshop daarover al online. De live Q&A met Cynthia en het interview met de expert waarvoor je je vragen in kan dienen, vinden plaats in augustus. Daar kan je dus aan meedoen!

Thema’s voor de komende maanden zijn – onder voorbehoud – Smartphone, Doelen en E-mail. De thema’s zijn altijd binnen de onderwerpen structuur, focus, productiviteit en planning, dus als je dit interessant vindt, zit er altijd iets voor je bij.

 

Als ik nu lid word, wat staat er dan al online?

Als je op 14, 15 of 16 september lid wordt, staan de workshops van de eerste twee thema’s, ‘Tijd voor jezelf’ en ‘Focus’ online. Deze workshops zijn heel praktisch en je vindt er ook een concreet werkboek bij met opdrachten. Ook staat van het eerste thema de opname van de Q&A online waarin ik vragen van leden beantwoord en de opname van het interview met self-love expert Merel Teunis.

Begin oktober vindt de Q&A met Cynthia plaats binnen het thema FOCUS en het interview met de expert over dit thema, dus daar kan je na het volgen van de workshop je vraag voor indienen in de community.

Kan ik vragen stellen?

Ja. Dat kan bij elk thema in de live Q&A, je kan daar vooraf je vraag voor indienen in de community. Ook kan je 24/7 terecht in de community waar je gelijkgestemden vindt én natuurlijk Cynthia en de andere Structuurjunkie teamleden. Je blijft nooit met een vraag zitten, iedereen is blij om je te helpen!

Moet ik actief zijn in de community?

Nee hoor, je doet gewoon wat je zelf wilt. Als je alleen de workshop wilt volgen bij de thema’s, kan dat natuurlijk ook. De community zal absoluut een levendige plek worden waar je gelijkgestemden kan vinden en waar je altijd terecht kan met je wins en je issues, maar niks is verplicht, natuurlijk.

Is het Structuurjunkie Membership alleen voor ondernemers?

Nee hoor, het Structuurjunkie Membership is voor iedereen die meer wil leren over planning, productiviteit, structuur en focus. En ondernemers zijn hier ook van harte welkom!
In de Community is wel een speciale ondernemerssectie waar de ondernemers met elkaar kunnen praten, overleggen en brainstormen.

Blijft de prijs hetzelfde?

De prijs waarvoor jij je aanmeldt, blijft voor jou altijd hetzelfde. Het kan wel zijn dat de prijs van het membership verhoogd wordt, en nieuwe members zullen dan deze prijs gaan betalen. Jij behoudt de prijs die je betaalde toen je lid werd. Als je je afmeldt en opnieuw lid wordt, kan het wel zijn dat je een hogere prijs gaat betalen.

Hoe lang houd ik toegang tot de content?

Je houdt toegang tot de content zolang je lid bent. Elk thema blijft online staan en kan je rustig op jouw tempo volgen. De Q&A’s met Cynthia zijn wel live, maar ook die kan je terugkijken (je kan vooraf jouw vraag indienen).
Zodra er nieuwe content online komt, krijg je daar toegang tot.

Wanneer je opzegt, houd je toegang tot de content tot het moment dat normaal gesproken de nieuwe incasso gestart zou zijn.

 

Hoeveel tijd moet ik hiervoor vrijmaken?

Uiteraard is dat helemaal aan jou. Je kan elke dag urenlang sparren in de community, maar je kan er ook voor kiezen alleen de workshops te volgen. De workshops duren ongeveer een uur per thema en daarbij krijg je opdrachten. Als je daar goed voor gaat zitten, ben je daar ongeveer een uur mee bezig, afhankelijk van het thema.
De Q&A die bij elk thema plaatsvindt, duurt een uur. Het interview met de expert duurt ook ongeveer een uur.
Je kan er dus voor kiezen om bijvoorbeeld elke week een uurtje aan het Membership te besteden, of elke dag een kwartiertje. De workshops zijn altijd in praktische hapklare brokken opgedeeld, dus je kan het verdelen over de weken.
Ik weet wel: hoe meer tijd je hier in stopt, hoe groter het resultaat zal zijn. Persoonlijk adviseer ik je zeker een halfuur per week te investeren in deze groei.

Is de community op Facebook of Instagram?

Nee, de community is in onze membership-omgeving en staat helemaal los van sociale media. Geen afleiding dus en je hebt geen social media accounts nodig om mee te doen. 

Is de prijs inclusief of exclusief BTW?

De prijs is inclusief BTW. De prijs die je op de pagina ziet, is de prijs die je betaalt. Dat is echt inclusief alles, je hoeft niet meer extra te betalen voor onderdelen in het membership.

Kan ik ook voor één maandje lid worden?

Ja, natuurlijk kan dat. Ik weet zeker dat je ook veel hebt aan de komende thema’s, maar het is helemaal aan jou, uiteraard. Als je je aanmeldt en je weet zeker dat je maar één maand lid wilt zijn, kan je na het aanmelden meteen een mailtje sturen naar cynthia@structuurjunkie.nl met in de onderwerpregel ‘opzeggen’. Dan zorgen we dat je abonnement voor de nieuwe maandincasso wordt stopgezet.

 

Ik heb een andere vraag.

Stuur even een mailtje naar cynthia@structuurjunkie.nl, dan helpen we je verder!

Ontvang gratis mijn e-book 'Focus'

Laat hieronder je gegevens achter om het gratis e-book meteen in je inbox te ontvangen. 

Het e-book zit in je inbox!