Structuurjunkie Plantraining - Structuurjunkie

Structuurjunkie Plantraining afrekenen

Kies eerst de uitvoering van je gratis planner

Structuurjunkie businessplanner 2022 A4

Structuurjunkie Planner (A4)

Structuurjunkie ongedateerde planner A4

Structuurjunkie ongedateerde mintgroen planner

Structuurjunkie ongedateerde mintgroen planner A4

Structuurjunkie 2022 planner A4

Meer info over de verschillende planners

Klein formaat

A4

Op de foto zie je datumloze planners, de planner met data hebben dus al voorgedrukte data.


De verschillende planners:


Datumloze planner gewoon formaat & A4
Het gewone formaat is (18,6 x 22cm) en het grote formaat is A4. Het verschil in de weekoverzichten is dat je bij het A4 formaat de zaterdag en de zondag als volledige kolom hebt. De datumloze planner is er in een donkerblauwe uitvoering met gunmetal metallic details en in een mintgroene uitvoering met koperen metallic details.
Deze planner heeft geen ingevulde data, dus je kan hem zelf gebruiken wanneer je maar wilt. Er zitten 12 maandoverzichten en 56 weekoverzichten in. Achterin vindt je genoeg ruimte voor notities. Achterin zit ook een handig envelop voor losse papieren, een klein notitieboekje en twee leeslintjes.
Planner met datum 2021/2022 gewoon formaat & A4
Het gewone formaat is (18,6 x 22cm) en het grote formaat is A4. Het verschil in de weekoverzichten is dat je bij het A4 formaat de zaterdag en de zondag als volledige kolom hebt. Deze gedateerde planner is er in perzikroze met koperen metallic details.
De planner loopt van half augustus 2021 tot en met begin september 2022. Je vindt in de planner jaaroverzichten, maandoverzichten, weekoverzichten, notitiepagina’s en een envelop achterin met een klein notitieboekje. Ook zitten er twee leeslintjes in.