Structuurjunkie Plantraining - Structuurjunkie

Structuurjunkie Plantraining afrekenen

Kies eerst de uitvoering van je gratis planner

Structuurjunkie ongedateerd hout planner

Structuurjunkie ongedateerd A4 hout

Structuurjunkie 2023 planner

Structuurjunkie ongedateerd luxe planner A4

Structuurjunkie 2023 businessplanner

Structuurjunkie ongedateerd luxe planner

Meer info over de verschillende planners

Klein formaat

A4

Op de foto zie je datumloze planners, de planner met data hebben dus al voorgedrukte data.


De verschillende planners:


Datumloze planner gewoon formaat & A4
Het gewone formaat is (18,6 x 22cm) en het grote formaat is A4. Het verschil in de weekoverzichten is dat je bij het A4 formaat de zaterdag en de zondag als volledige kolom hebt. De datumloze planner is er in een donkerblauwe uitvoering met gunmetal metallic details en in een mintgroene uitvoering met koperen metallic details.
Deze planner heeft geen ingevulde data, dus je kan hem zelf gebruiken wanneer je maar wilt. Er zitten 12 maandoverzichten en 56 weekoverzichten in. Achterin vindt je genoeg ruimte voor notities. Achterin zit ook een handig envelop voor losse papieren, een klein notitieboekje en twee leeslintjes.
Planner met datum 2022/2023 gewoon formaat & A4
Het gewone formaat is (18,6 x 22cm) en het grote formaat is A4. Het verschil in de weekoverzichten is dat je bij het A4 formaat de zaterdag en de zondag als volledige kolom hebt. Deze gedateerde planner is er in perzikroze met koperen metallic details.
De planner loopt van half augustus 2022 tot en met begin september 2023. Je vindt in de planner jaaroverzichten, maandoverzichten, weekoverzichten, notitiepagina’s en een envelop achterin met een klein notitieboekje. Ook zitten er twee leeslintjes in.