Contact - Structuurjunkie

Contact

Heb je een vraag, over een training of Structuurjunkie product? Wil je ons iets laten weten?
Dat kan!
Check eerst even hieronder of je vraag ertussen staat.

Vraag niet gevonden hieronder? Stuur ons dan gerust een mailtje.
Binnen twee werkdagen kan je antwoord van ons verwachten.

Planners en andere Structuurjunkie producten

Wanneer komen de nieuwe planners uit?

Begin van de zomer verschijnt altijd de nieuwe Structuurjunkie Planner voor het schooljaar. Deze start half augustus.
In het najaar verschijnt de Structuurjunkie Planner voor het nieuwe kalenderjaar.
Ook maken we natuurlijk ongedateerde planners, deze verschijnen zodra de vorige planners op zijn! Houd structuurjunkie.nl/planners en onze Instagram in de gaten voor updates.

Wat is het verschil tussen de planners?

Het verschil tussen de planner met datums en de planner zonder datums is alleen de datums. Het verschil tussen het reguliere formaat planner (klein) en de A4 planner is de dat in de A4 planner het weekend als volledige dagen heeft in het weekoverzicht. En dat de A4 planner meer ruimte heeft voor taken. Je kan op structuurjunkie.nl/planners foto’s zien van de binnenkant van de planners.

De Businessplanner is A4 en bevat als extra allerlei formulieren die helpen met het plannen van je business. Denk aan maand en kwartaal doelen, zowel financieel als doelgericht. En het kleiner maken van je doelen.

Mijn Structuurjunkie product is in de post beschadigd, kunnen jullie mij helpen?

Wat vervelend! Zeker kunnen wij je helpen! Je kan contact opnemen met info@spreadthebooklove.nl. Zij verpakken en verzenden de Structuurjunkie producten die via onze webshops verkocht worden.

Heb je de planner bij een andere webshop gekocht? Neem dan contact op met de betreffende webshop.

Ik heb per ongeluk het verkeerde product besteld, wat nu?

Als je het product via onze site hebt besteld heb je het product 21 dagen op zicht. Wil je het product binnen deze 21 dagen retourneren, dan kun je contact opnemen met team@structuurjunkie.nl om je order te annuleren. Wij zorgen dan dat je je geld teruggestort krijgt. Je kunt dan zelf het goede product bestellen op onze website.

Kan ik oude edities van de Structuurjunkie Planner nabestellen?

Alle Structuurjunkie Planners zijn Limited Edition. We laten ze maar één keer maken en drukken in principe geen nieuwe oplage. Oude planners zijn dus niet meer verkrijgbaar. Check structuurjunkie.nl/planners voor het huidige aanbod aan Structuurjunkie Planners!

Ik heb een planner gekocht met een code voor een gratis training, maar ik ben de code kwijt.

Oh jee! Geen nood aan de man. Mail ons eventjes, team@structuurjunkie.nl, dan zorgen we voor een nieuwe code.

Ik heb een code voor de Plan How To’s van de planner, maar waar kan ik toegang krijgen tot de training?

Dat kan op www.structuurjunkie.nl/lerenplannen. Daar kan je je code invoeren en dan krijg je meteen toegang!

Hoe kan ik mijn Structuurjunkie product retourneren?

Als je het product via onze site hebt besteld heb je het product 21 dagen op zicht. Wil je het product binnen deze 21 dagen retourneren, dan kun je contact opnemen met team@structuurjunkie.nl om je product terug te sturen. Wij zorgen dan dat je je geld teruggestort krijgt.

Ik wil graag meerdere verschillende Structuurjunkie producten bestellen, hoe doe ik dat?

Ons systeem laat niet toe om meerdere verschillende Structuurjunkie producten te bestellen. Als je 2 verschillende producten wil bestellen, dan kun je die apart bestellen en afrekenen. De verzendkosten zijn dan nog steeds up to date, aangezien het dan geen brievenbus pakket meer kan zijn. In het distributiecentrum zorgen ze er voor dat het in 1 pakket komt. Wil je 3 of meer verschillende Structuurjunkie producten bestellen? Stuur dan een mail naar team@structuurjunkie.nl.

Wanneer komt mijn bestelde Structuurjunkie product binnen?

Wij houden een verzendperiode aan van 5 werkdagen. Mocht je na die 5 werkdagen niks hebben ontvangen, neem dan contact op met info@spreadthebooklove.nl. Zij helpen je daarmee verder.

Er zit een fout in mijn planner. Wat moet ik hiermee?

In een aantal uitgaven van de nieuwe planners zitten enkele kleine drukfoutjes. Hiervoor hebben we een stickervel ontwikkeld zodat je deze kan corrigeren! Klik hier om deze aan te vragen.

Online Structuurjunkie trainingen en het Structuurjunkie Gáán Membership

Ik kan niet inloggen. Help!

Mocht er iets misgaan met het inloggen bij een training, kun je eerst de volgende tips proberen:
Soms doet de URL moeilijk. Daarom hier de goede URL’s:

– Voor het membership en trainingen aangeschaft na 01 juni 2021: https://academie.structuurjunkie.nl/login
– Voor de gratis How To’s en trainingen aangeschaft voor 1 juni 2021: https://structuurjunkie.nl/wp-login.php
Bij alle inlog platformen van Structuurjunkie kun je je wachtwoord resetten.

Verwijder je browsergeschiedenis. Hierdoor reset je je browser waardoor hij niet automatisch gegevens invult die niet kloppen.

Helpen deze tips niet, neem dan contact op met team@structuurjunkie.nl. Dan helpen we je snel verder!

Tot wanneer heb ik toegang tot de training?

Als je een losse training koopt bij Structuurjunkie heb je toegang tot de training zolang deze bestaat. En dat is heel lang. 🙂 Je kan de training dus op je eigen tempo volgen, wanneer jij wilt.

Tot wanneer heb ik toegang tot het membership?

Je hebt toegang tot het membership tot het moment dat je opzegt. Dit houdt in dat als je opzegt, je toegang behoud tot de eerstvolgende incassodatum. Mocht je op het platform van het membership losse trainingen hebben gekocht of gekregen, dan behoud je toegang zolang de training bestaat, zie ook de vraag: ‘Tot wanneer heb ik toegang tot de training?’ Dit geldt dus niet voor de workshops van het Membership. Die zijn onderdeel van het membership.

Hoe zeg ik het membership op?

Je zegt je membership op door een mail te sturen naar team@structuurjunkie.nl met als onderwerp “opzeggen”. Dit doe je uiterlijk 7 dagen voor je volgende incasso moment. Vermeld je voor en achternaam en stuur de mail met het mailadres waarmee je ingeschreven staat. Dan regelen wij de rest!

Welke training is voor mij het meest geschikt?

Dit is een vraag die wij niet goed kunnen beantwoorden, want dat is natuurlijk erg persoonlijk. Bij elke training staat een zeer uitgebreide uitleg over het doel en de inhoud. Twijfel je daarna nog steeds? Lees dan ook de meeste gestelde vragen onder de informatie van de training. Vaak staan daar nog weer andere antwoorden die je twijfel weg kunnen nemen. Als je daarna nog niet kan kiezen, stuur ons gerust een mailtje op team@structuurjunkie.nl of stuur ons een DM op Instagram.

Staat je vraag hier niet tussen? Stuur ons dan gerust een mailtje.