Trainingen - Structuurjunkie

Trainingen

In mijn masterclasses en trainingen heb ik meer dan 5000 vrouwen geholpen om hun leven te structureren, productiever te werken en tijd over te houden voor dingen die ze echt belangrijk vinden. Van de plantraining tot mijn Structuurjunkie Gáán Membership en de Uitstelgedrag training: er is sowieso een training die jou verder gaat helpen.

Focus op je Business

Traject

Dit intensieve groepstraject van 3 maanden, speciaal voor ondernemers, gaat je helpen van stress & chaos naar focus. Overzicht. Rust. Balans. Klaar voor groei in je bedrijf.

In 9 lessen leren

plannen als een Structuurjunkie

Nu lekker aan de slag met het gebruiken van je planner en je er ook écht aan houden. Deze online training gaat je helpen je planning eindelijk voor je te laten werken. Elke dag heb je opnieuw helder overzicht. Rust en productiviteit. Behaal je je doelen.  

Structuurjunkie

‘Gáán Membership’

Je hebt niets anders meer nodig om productiever dan ooit te worden, meer focus te krijgen en je doelen te gaan bereiken. Weg met stress en onrust, op naar overzicht en tijd voor jezelf. Elke 6 – 8 weken een nieuw thema, online workshops, live Q&A’s en een levendige community om jou echt vooruit te helpen.

Uitstelgedrag

training

Maak nu écht korte metten met je uitstelgedrag, zodat je niet meer constant dat schuldgevoel voelt en echt je doelen gaat behalen. In de enorm praktische Structuurjunkie ‘Uitstelgedrag UIT’ online training vind je 6 stappen die je gaan helpen om je uitstelgedrag de kop in te drukken. Ik geef je mijn tips en tricks om praktisch aan de slag te gaan.