De Structuurjunkie Digitale Planner

Nieuw!

De Structuurjunkie Digitale Planner 2024 is perfect voor jou als je graag je planning helemaal uitschrijft, maar ook de gemakken wilt van digitaal: flexibel, kunnen samenwerken en op meerdere apparaten toegankelijk.

Plannen als op papier, maar dan digitaal.

Ik hóud van papier. Als ik met pen op papier schrijf, is het alsof de chaos en alle gedachten zo – húp – op het papier verdwijnen. Ik hóud van schrijven. Dat zal nooit veranderen, hoe digitaal ons leven en werk ook is geworden en nog veel meer zál gaan worden.

Maar… een papieren planner is niet altijd de meest praktische keuze. Ik ben er dol op, maar digitaal werken heeft heel erg veel voordelen. Daarom is er nu ook een Structuurjunkie Digitale Planner. Een planner die je op je tablet kan gebruiken, waar je in kan schrijven met je Apple Pen of andere stylus, waarin een complete toolbox zit aan pennen, kleuren, markeerstiften en post-it’s, en waar je eindeloos kan kopiëren, slepen, plakken, dupliceren – wat jij maar wilt.

En: samenwerken met een familielid of collega is hartstikke handig.

Op papier zou dit een baksteen zijn met haar 700+ pagina’s.

Wat zo fantastisch is aan deze Digitale Planner: ik heb er zóveel in kunnen stoppen wat nooit had gekund in een papieren planner. Zo zitten er weekoverzichten én dagoverzichten in voor een heel jaar. De Structuurjunkie Planner 2024 loopt van 1 januari 2024 tot en met 5 januari 2025.

In de Structuurjunkie Digitale Planner 2024 vind je…

 • 12 maandoverzichten
 • 52 weekoverzichten
 • 365 dagoverzichten
 • 52 maaltijdplanningen
 • 12 maandevaluaties
 • 50 notitiepagina’s
 • 25 ideëenpagina’s

En je kan zelf eindeloos veel pagina’s toevoegen door ze te dupliceren. Je kan uiteraard ook pagina’s verwijderen als je ze niet wilt gebruiken.

Het is geen app.

De Structuurjunkie Digitale Planner is in feite een (heel groot en interactief) PDF bestand met hyperlinks, waardoor je door de planner heen kan klikken naar specifieke dagen, weken en pagina’s. Deze PDF kan je bewerken in de app Goodnotes, die je op al je apparaten kan installeren.
Let op: wij ondersteunen op dit moment alleen Goodnotes, daar is de Structuurjunkie Digitale Planner ook voor ontwikkeld. Bij je planner krijg je heldere tutorial video’s en een stappenplan waarin ik je uitleg hoe het werkt. Het is simpel, en je moet wel even weten wat je precies moet doen.

Meer zien?

Hieronder zie je wat beelden van hoe de Structuurjunkie Digitale Planner eruit ziet.

De Structuurjunkie Digitale Planner is echt wat voor jou als…

Je graag met je tablet en pen werkt. De planner werkt het beste op een iPad met Apple Pencil, maar kan ook gebruikt worden op Android en Windows devices. Beneden bij de FAQ staat hier meer info over.

Je graag flexibel bent.
Met de Digitale Planner kan je makkelijk schuiven, schrappen, plannen veranderen. Super flexibel, net als jij!

Je je papieren planner steeds aan de kant gooit omdat het een chaos wordt.
In de Structuurjunkie Digitale Planner kan je heel netjes werken én hoef je niet meer te strepen en schrappen. Nooit meer een warboel in je planner, het ziet er nu altijd supernetjes en overzichtelijk uit.

Je schrijven fijn vindt, maar papier je ook beperkt.
Schrijven is heerlijk, maar papier is soms wel wat onhandig. Maar een digitale planner app beperkt je in je creativiteit en je kan er niet in schrijven. In de Structuurjunkie Planner kan je zowel schrijven als typen!

Je graag samenwerkt aan een planning.
Wil je graag samen met je partner een planning bijhouden? Dat kan! Je kan je planner makkelijk delen met iemand anders, zodat je samen kan werken aan een planning.

Je graag eens iets nieuws probeert.
Werk je al jaren op papier en vind je het leuk om eens een andere manier van plannen testen? Let’s do it!

Overzicht, rust in je hoofd en lekker flexibel plannen.

Eerst even gratis proberen?

Wil je eerst even kijken of digitaal plannen wat voor je is? Download dan gratis 1 weekoverzicht en 1 dagoverzicht uit de Structuurjunkie Digitale Planner. Zet ‘m op je tablet en test het!

Bestel hier je Structuurjunkie Digitale Planner 2024.

 • Meteen te downloaden, dus je kan direct aan de slag.
 • Voor 2024. Loopt van 1 januari 2024 tot en met 5 januari 2025.
 • Flexibel plannen op al je apparaten met de Structuurjunkie Digitale Planner.
 • 12 maandoverzichten
 • 52 weekoverzichten
 • 365 dagoverzichten
 • 52 maaltijdplanningen
 • 12 maandevaluaties
 • 50 notitiepagina’s
 • 25 ideëenpagina’s
 • Zelf makkelijk pagina’s dupliceren of verwijderen. Je maakt je eigen planner!
 • Geen maandelijks terugkerende kosten, één keer betalen.
 • Let op: de app Goodnotes is niet inbegrepen en kost $10 per jaar of $29,99 ineens.

€ 24,99

Veelgestelde vragen

Is de Structuurjunkie Digitale Planner een app?

Nee. De Structuurjunkie Digitale Planner is in feite een (heel groot en interactief) PDF bestand met hyperlinks. Deze kan je bewerken in de app Goodnotes, die je op al je apparaten kan installeren. 
Let op: wij ondersteunen op dit moment alleen Goodnotes, daar is de Structuurjunkie Digitale Planner ook voor ontwikkeld. Bij je planner krijg je heldere tutorial video’s en een stappenplan waarin ik je uitleg hoe het werkt. Het is simpel, en je moet wel even weten wat je precies moet doen.

Betaal ik terugkerende kosten, of moet ik nog add-ons kopen?

Nee. Je betaalt één keer een vast bedrag, en dan heb je de planner he-le-maal. De app Goodnotes is niet inclusief, hiervoor betaal je $10 per jaar of $29,99 ineens.
Let op: op Android werkt de Structuurjunkie Digitale Planner niet goed (de hyperlinks werken niet). Voor Android raden we Noteshelf aan, die is $4,99 ineens.

Is er ook een variant zonder data?

Jazeker, die vind je hier.

Met welke apparaten werkt de Structuurjunkie Digitale Planner?

De Structuurjunkie Digitale Planner hebben we ontwikkeld en getest op iOS (Apple) en de Goodnotes app. Dat is dan ook wat wij adviseren.

Let op: op Android werkt de Structuurjunkie Digitale Planner niet goed (de hyperlinks werken niet). Op Android raden we Noteshelf aan.

Maar! De Structuurjunkie Digitale Planner werkt met Noteshelf, Notability, Drawboard, Xodo, ZoomNotes en de meeste andere PDF-readers. We raden Goodnotes voor iOS aan, Drawboard op je Windows PC en Noteshelf op de Android tablet. Je kan deze apps downloaden via de app store op je apparaten. Let op: als je de Structuurjunkie Digitale Planner op twee aparte apparaten wilt gebruiken die verschillende besturingssystemen hebben zoals bijvoorbeeld iOS en Windows), dan kunnen ze niet met elkaar synchroniseren.

Wat als het me niet lukt om de Structuurjunkie Digitale Planner te installeren?

Als je de video’s hierboven bekijkt en volgt, moet het goedkomen. Lukt het niet, dan helpen we je. Mail dan gewoon even naar team@structuurjunkie.nl. Heb je problemen met Goodnotes? Neem dan contact op met hun support.

Kan ik de Structuurjunkie Digitale Planner op meerdere apparaten tegelijk gebruiken?

Ja, dat kan. Dat moet je wel aanzetten in Goodnotes, ik leg in de video ‘importeren in Goodnotes’ hierboven uit hoe dat moet. De app synchroniseert je planner dan zodat je altijd verder kan plannen op een ander apparaat. Let op: als je de Structuurjunkie Digitale Planner op twee aparte apparaten wilt gebruiken die verschillende besturingssystemen hebben zoals bijvoorbeeld iOS en Windows), dan kunnen ze niet met elkaar synchroniseren.

Kan ik in Structuurjunkie Digitale Planner samenwerken met een familielid?

Ja, dat kan, in Goodnotes! 

Ga naar je Documenten (bibliotheek)
Klik op het kleine pijltje naast de titel van je planner
Klik op ‘Deel link en werk samen’
Zet ‘Deel link en werk samen’ aan (knop)
Klik op ‘Kopieer link’
Deel de link met de persoon met wie je samen wilt werken in de planner.

Kan ik de Structuurjunkie Digitale Planner ook uitprinten?

Daar is deze planner niet voor ontworpen. Als je hem op A4-formaat print, zal het design allemaal erg klein zijn – op je apparaten kan je in- en uitzoomen, wat op papier vanzelfsprekend niet kan. Daarnaast zijn het meer dan 700 pagina’s, dat wordt een planner zo zwaar als een baksteen. Uiteraard mag je het proberen, maar we hebben de planner daar niet voor ontwikkeld.

Kan ik de Structuurjunkie Digitale Planner op mijn Remarkable gebruiken?

Dat kan, maar daar is hij niet voor ontwikkeld en dus ook niet op getest.

Krijg ik iets opgestuurd als ik de Structuurjunkie Digitale Planner bestel?

Nee, de Structuurjunkie Digitale Planner is helemaal digitaal en je krijgt deze dus als digitaal bestand.

Hoe download ik de Structuurjunkie Digitale Planner?

Zodra je je Structuurjunkie Digitale Planner gekocht hebt, krijg je een mail met daarin een uitnodiging voor onze online academie. Daar kan je inloggen en vervolgens kan je daar je Structuurjunkie Digitale Planner downloaden.
Sla een kopie van de planner op op je computer, zodat je er altijd bij kan. Mocht je ooit niet kunnen inloggen in de Structuurjunkie academie, dan heb je altijd een offline variant.

Kan ik eerst even proberen of dit iets voor mij is?

Ja, dat kan. Als je hier klikt, download je een PDF met een weekoverzicht en een dagoverzicht uit de Structuurjunkie Digitale Planner. Deze kan je laden op je tablet in Goodnotes of een andere PDF-reader (meer naar boven op deze pagina leg ik uit hoe dat moet). Zo kan je even kijken hoe het werkt. Let op: in deze gratis variant zitten geen links, het is een platte PDF. Het is zodat je even kan kijken of dit lekker werkt voor je en of je het in je apparaten geladen krijgt.

Hoe werkt dit technisch allemaal dan?

Dat leg ik je allemaal uit, natuurlijk! Je kan alvast een kijkje op deze pagina nemen, waar je een aantal tutorial video’s en uitleg vindt.

Wat nou als het toch niet blijkt te werken op mijn apparaat?

Dan krijg je gewoon je geld terug, daar doen we niet moeilijk over.

Digitaal plannen?