Structuurjunkie Digitale Planner tutorials

Ik leg je uit hoe het werkt.

In de video’s hieronder loods ik je stap voor stap door het gebruiken van de Structuurjunkie Digitale Planner heen. Downloaden, importeren, gebruiken: alles neem ik met je door.

In deze video heet ik je even welkom bij de Structuurjunkie Digitale Planner.

Voor je aan de slag gaat met de stappen hieronder, moet je Goodnotes installeren op je apparaten. Dat doe je door op deze pagina rechtsboven op Download te klikken. Je kan de app ook opzoeken in de app-store van je apparaat.
Goodnotes kost $10 per jaar of $29,99 ineens.
Uiteraard kan je ook een andere PDF-bewerker gebruiken, wij raden Goodnotes aan en hebben de Structuurjunkie Digitale Planner hier ook voor ontwikkeld.

In deze video laat ik je zien hoe je je Structuurjunkie Digitale Planner na het downloaden in Goodnotes zet op je tablet, en hoe je ervoor zorgt dat deze synchroniseert op je andere apparaten zoals je laptop en je telefoon. Ik laat je ook zien hoe je je Structuurjunkie Digitale Planner kan delen met iemand anders.

In de video vertel ik op het einde dat Goodnotes gratis is tot 3 notebooks. Sinds hun laatste update is dit niet meer het geval en kost Goodnotes $10 per jaar of $29,95 eenmalig.

Let op: op Android werkt de Structuurjunkie Digitale Planner niet goed (de hyperlinks werken niet). Op Android raden we Noteshelf aan ($4,99 eenmalig).

Ik laat je zien hoe Goodnotes werkt en hoe je de Structuurjunkie Digitale Planner daarin gebruikt.

In deze video laat ik je zien hoe de Structuurjunkie Digitale Planner werkt, hoe deze is ingedeeld, hoe je navigeert door de planner heen en hoe je hem kan invullen.

Ik neem je mee in het maken van een weekplanning in de Structuurjunkie Digitale Planner!

Ik neem je mee in het maken van een dagplanning in de Structuurjunkie Digitale Planner.

Heel veel plezier met het gebruiken van jouw Structuurjunkie Digitale Planner!

Heb je nog geen Structuurjunkie Digitale Planner?

  • Meteen te downloaden, dus je kan direct aan de slag.
  • Flexibel plannen op al je apparaten met de Structuurjunkie Digitale Planner.
  • 12 maandoverzichten
  • 52 weekoverzichten
  • 365 dagoverzichten
  • 52 maaltijdplanningen
  • 12 maandevaluaties
  • 50 notitiepagina’s
  • 25 ideëenpagina’s
  • Zelf makkelijk pagina’s dupliceren of verwijderen. Je maakt je eigen planner!

€ 24,99

Veelgestelde vragen

Is de Structuurjunkie Digitale Planner een app?

Nee. De Structuurjunkie Digitale Planner is in feite een (heel groot en interactief) PDF bestand met hyperlinks. Deze kan je bewerken in de app Goodnotes, die je op al je apparaten kan installeren De Goodnotes app kost $9,95 per jaar of $29,95 eenmalig. Let op: wij ondersteunen op dit moment alleen Goodnotes, daar is de Structuurjunkie Digitale Planner ook voor ontwikkeld. Bij je planner krijg je heldere tutorial video’s en een stappenplan waarin ik je uitleg hoe het werkt. Het is simpel, en je moet wel even weten wat je precies moet doen.

Betaal ik terugkerende kosten, of moet ik nog add-ons kopen?

Nee. Je betaalt één keer een vast bedrag, en dan heb je de planner he-le-maal. De app Goodnotes is niet inclusief, hiervoor betaal je $10 per jaar of $29,99 ineens.

Let op: op Android werkt de Structuurjunkie Digitale Planner niet goed (de hyperlinks werken niet). Op Android raden we Noteshelf aan.

Is er ook een variant met data?

Jazeker, klik hier voor de Structuurjunkie Digitale 2024 Planner

Met welke apparaten werkt de Structuurjunkie Digitale Planner?

De Structuurjunkie Digitale Planner hebben we ontwikkeld en getest op iOS (Apple) iPad en de Goodnotes app. Dat is dan ook wat wij adviseren.
We adviseren niet de Digitale Planner alleen op een telefoon te gebruiken, daar is deze niet voor ontwikkeld. De combinatie van computer & telefoon, of tablet & telefoon werkt wel top omdat je dan de planner op je telefoon kan gebruiken om hem te bekijken en taken af te vinken.
Alleen op je smartphone de Digitale Planner gebruiken werkt niet zo goed.

Op Android werkt de Structuurjunkie Digitale Planner niet goed (de hyperlinks werken niet). Op Android raden we Noteshelf aan.

Maar! De Structuurjunkie Digitale Planner werkt met Noteshelf, Notability, Drawboard, Xodo, ZoomNotes en de meeste andere PDF-readers. We raden Goodnotes voor iOS aan, Drawboard op je Windows PC en Noteshelf op de Android tablet. Je kan deze apps downloaden via de app store op je apparaten. Let op: als je de Structuurjunkie Digitale Planner op twee aparte apparaten wilt gebruiken die verschillende besturingssystemen hebben zoals bijvoorbeeld iOS en Windows), dan kunnen ze niet met elkaar synchroniseren. De apps zijn niet inbegrepen bij de Structuurjunkie Digitale Planner.

Je apparaat moet iOS12 of Android v6 of hoger hebben.

Wat als het me niet lukt om de Structuurjunkie Digitale Planner te installeren?

Als je de video’s hierboven bekijkt en volgt, moet het goedkomen. Lukt het niet, dan helpen we je. Mail dan gewoon even naar team@structuurjunkie.nl. Heb je problemen met Goodnotes? Neem dan contact op met hun support.

Kan ik de Structuurjunkie Digitale Planner op meerdere apparaten tegelijk gebruiken?

Ja, dat kan. Dat moet je wel aanzetten in Goodnotes, ik leg in de video ‘importeren in Goodnotes’ hierboven uit hoe dat moet. De app synchroniseert je planner dan zodat je altijd verder kan plannen op een ander apparaat. Let op: als je de Structuurjunkie Digitale Planner op twee aparte apparaten wilt gebruiken die verschillende besturingssystemen hebben zoals bijvoorbeeld iOS en Windows), dan kunnen ze niet met elkaar synchroniseren.

Kan ik in Structuurjunkie Digitale Planner samenwerken met een familielid?

Ja, dat kan ,in Goodnotes:
Ga naar je Documenten (bibliotheek)
Klik op het kleine pijltje naast de titel van je planner
Klik op ‘Deel link en werk samen’
Zet ‘Deel link en werk samen’ aan (knop)
Klik op ‘Kopieer link’
Deel de link met de persoon met wie je samen wilt werken in de planner.

Kan ik de Structuurjunkie Digitale Planner ook uitprinten?

Daar is deze planner niet voor ontworpen. Als je hem op A4-formaat print, zal het design allemaal erg klein zijn – op je apparaten kan je in- en uitzoomen, wat op papier vanzelfsprekend niet kan. Daarnaast zijn het meer dan 700 pagina’s, dat wordt een planner zo zwaar als een baksteen. Uiteraard mag je het proberen, maar we hebben de planner daar niet voor ontwikkeld.

Kan ik de Structuurjunkie Digitale Planner op mijn Remarkable gebruiken?

Dat kan, maar daar is hij niet voor ontwikkeld en dus ook niet op getest.

Krijg ik iets opgestuurd als ik de Structuurjunkie Digitale Planner bestel?

Nee, de Structuurjunkie Digitale Planner is helemaal digitaal en je krijgt deze dus als digitaal bestand.

Hoe download ik de Structuurjunkie Digitale Planner?

Zodra je je Structuurjunkie Digitale Planner gekocht hebt, krijg je een mail met daarin een uitnodiging voor onze online academie. Daar kan je inloggen en vervolgens kan je daar je Structuurjunkie Digitale Planner downloaden.
Sla een kopie van de planner op op je computer, zodat je er altijd bij kan. Mocht je ooit niet kunnen inloggen in de Structuurjunkie academie, dan heb je altijd een offline variant.

Kan ik eerst even proberen of dit iets voor mij is?

Ja, dat kan. Als je hier klikt, download je een PDF met een weekoverzicht en een dagoverzicht uit de Structuurjunkie Digitale Planner. Deze kan je laden op je tablet in Goodnotes of een andere PDF-reader (meer naar boven op deze pagina leg ik uit hoe dat moet). Zo kan je even kijken hoe het werkt. Let op: in deze gratis variant zitten geen links, het is een platte PDF. Het is zodat je even kan kijken of dit lekker werkt voor je en of je het in je apparaten geladen krijgt.

Wat als ik geen pen bij mijn tablet heb?

Als je geen pen hebt bij je tablet, betekent dat dat je niet met je handschrift in de planner kan schrijven en tekenen. Je kan dan in je planner typen. Dit kan je ook op je computer of telefoon doen.