Plantraining - Structuurjunkie

Structuurjunkie
Plantraining

met gratis planner!

Nu lekker aan de slag met het gebruiken van je planner en je er ook écht aan houden. Deze online training gaat je helpen je planning eindelijk voor je te laten werken. Elke dag heb je daardoor opnieuw helder overzicht, rust en productiviteit. Goed plannen = meer tijd + productiever werken.

Waarschijnlijk heb je het plannen al meerdere keren geprobeerd, maar lukt het je toch maar niet om je aan je planning te houden.  Aan het einde van de week heb je toch weer van alles gedaan wat niet in je planner stond en op woensdag was je ‘m eigenlijk alweer vergeten…

Je ziet hoe anderen werken met een goede planning en je denkt: “Dit kan mij ook helpen!” Je hebt zin om grip te krijgen op je week, lekker veel overzicht, en om productief te gaan werken en zó te gaan plannen dat het je superveel rust, focus en tijd op gaat leveren.  

Nu ervaar je vooral nog stress en heb je het gevoel dat je 24/7 achter je takenlijsten aanrent. 

 

‘De training is super waardevol, laagdrempelig en heel praktisch. Cynthia legt alles heel fijn uit en het is meteen toe te passen. Geen seconde spijt gehad dat ik deze training heb gedaan! Let’s go plan!’

Talitha Oosterom

Loop je hier op dit moment tegenaan?

N

Je hebt geen duidelijk weekoverzicht, waardoor je vaak stress hebt en een onrustig gevoel. Je hebt het idee dat je wat mist, je ziet je planning niet helder voor je.

N

Je bent de hele week maar gewoon een beetje wat aan het doen. Takenlijsten die je maakt worden niet afgevinkt en worden alsmaar langer.

N

Je bent niet zo productief als je zou willen en daardoor werk je te veel uren.

N

Je maakt soms wel een planning, maar je gebruikt hem niet. Hierdoor krijg je een onvoldaan gevoel en heb je niet de voordelen van het plannen die je zo graag wilt.

 

N

Je behaalt je doelen niet. Je bedenkt ze wel, en je droomt erover, maar je belandt al snel in de waan van de dag. Hierdoor kom je nooit uit je ‘gewone werk’ en kom je nooit al je grote wensen en dromen toe.

N

Sowieso is de ‘waan van de dag’ een sterk thema voor jou. Je bent meestal als een kip zonder kop aan het werk, doet wat iedereen van je vraagt en aan het einde van de dag ben je geen steek verder gekomen met je takenlijst. Je hebt niet de regie over je werkdag en -week.

 

N

Je hebt te weinig tijd voor je jezelf, en de dingen die jij écht belangrijk vindt. Voor je gevoel ben je gewoon altijd druk bezig.

N

Je hebt niet genoeg tijd voor je gezin, je vrienden en familie, waardoor je regelmatig een schuldgevoel hebt.

‘Ik gebruikte de Structuurjunkie Planner al een tijdje en deze training is daar de perfecte aanvulling op. Ik ben meteen productiever gaan werken. Cynthia legt alles op een heel prettige en duidelijke manier uit en haar enthousiasme is super motiverend. De leeromgeving werkt erg prettig en ik vind het ook fijn om later nog op de lessen terug te kunnen vallen.’

Yvette

‘Cynthia’s enthousiasme werkt aanstekelijk en heeft mij van opperchaoot naar Structuurjunkie getransformeerd.’

Ingeborg

Cynthia heeft een enorm talent om een warboel te ordenen, ze kan de manieren en tips om te structureren heel goed overdragen aan anderen. Ze geeft geen waardeoordeel en daarom durf ik me bij haar kwetsbaar op te stellen.’

Mandy

Het kan anders! Plannen is niet zo heel erg ingewikkeld. Als je een aantal simpele basisregels volgt, komt het helemaal goed.

Meer dan 3000 deelnemers gingen je voor en volgen de Structuurjunkie Plantraining.

Deelnemers geven de training gemiddeld een 8,3.

 

 

‘Ik vond de Plantraining erg praktisch: compact en to-the-point. En het mooie van het ”systeem” (wat het dus eigenlijk niet is) is dat je kunt toepassen wat voor jou kan werken. Je kunt toepassen wat je handig lijkt en overslaan waar je niks mee kan.’

Hester Hoekstra

Hoi, ik ben Cynthia
en ik ben structuurcoach.

Tien jaar ben ik ondernemer en ook ik heb geworsteld met planning, structuur en houvast in mijn werk. Inmiddels kan ik mezelf wel de koningin van het plannen noemen. Ik ontwikkelde de verschillende Structuurjunkie Planners. In mijn Structuurjunkie trainingen heb ik duizenden mensen geholpen om hun leven te structureren, productiever te werken en tijd over te houden voor dingen die ze echt belangrijk vinden.

‘Ik heb nooit moeite gehad met plannen op mijn werk. Maar plannen voor mijn doelen of opleiding naast mijn fulltime baan? Daar ging het altijd mis. Als ik niet bezig was met de dingen die nog op mijn to-do list stonden voelde ik me altijd ‘schuldig’ omdat ik wist dat ik eigenlijk nog zoveel dingen te doen had. Daarom lukte het mij nooit om écht te ontspannen. Maar door de plantraining ben ik mijn doelen om gaan zetten en concrete taken die ik ook gelijk kon inplannen. De training is super praktisch en je krijgt volledig de ruimte om te plannen zoals jij dat zelf wil. Ik zou deze training aan iedereen aanraden.’

Domique van Dijk

Het is niet zo gek dat het nu nog niet lukt. Er komt veel op je af: veel mensen vragen iets van je en je werk is veeleisend. En ook privé neem je je verantwoordelijkheden.

Dat je nu stress en onrust voelt, begrijp ik wel. Je hebt namelijk geen duidelijk systeem dat ervoor zorgt dat je altijd de touwtjes in handen hebt.

En het aanleren van zo’n systeem, dat heeft even wat tijd en toewijding nodig. En het is handig als je weet welke stappen je moet zetten. Daar wil ik je bij helpen met de online Plantraining.

De plantraining gaat je op de volgende vlakken helpen: 

$

Het heldere weekoverzicht dat je er altijd bij kan pakken geeft ongelooflijk veel rust, omdat alles op papier (of digitaal) voor je neus staat. Je weet precies waar je aan toe bent.

$

Je plant heel realistisch je taken en afspraken in, waardoor je nooit meer in tijdnood komt.

$

Je voelt je rustig en relaxed, want alles staat op papier. Je vergeet nooit meer wat.

$

Aan het einde van de dag en week heb je precies gedaan wat er op de planning stond. Je doet dus precies wat jij wilt en je neemt de regie over je leven en werk.

$

Je gaat je grote dromen en wensen bereiken doordat je je planner heel slim gaat gebruiken om deze dromen om te zetten in projecten. Je gaat enorme stappen zetten als je met je doelen gaat werken in je planner.

$

Je gaat veel productiever werken omdat je door het gebruik van de planner meer gaat focussen en minder in de waan van de dag gaat leven. Dit gaat letterlijk uren per dag schelen!

$

Je gaat meer tijd voor jezelf inplannen en vaker pauze nemen. Hierdoor word je gelukkiger, maar óók productiever, creatiever en meer gefocust

$

Je gaat sneller je grenzen aangeven en ‘nee’ zeggen omdat je in één oogopslag kan zien dat iets niet meer in je planning van deze week past. Nooit meer werk aanpakken dat je eigenlijk helemaal niet aankan deze week.

$

Je gaat meer tijd reserveren voor dingen die jij heel belangrijk vindt. Dat kan vanalles zijn: je gezin, je partner, je vrienden, je familie. Maar het kan ook dat ene project zijn waar je al tijden aan wilt werken, of gewoon eens op de bank hangen met Netflix…

‘Cynthia’s persoonlijke ervaring met het gebruik van de planner, handige tools, hoe zij tools combineert et cetera is echt een pluspunt. Ook inspireert ze je echt om aan de slag te gaan maar draagt je niks op.’

Maartje

‘Cynthia heeft een hele rustige, eerlijke en open uitstraling, wat maakt dat je graag naar haar verhaal en tips luistert! En dan zijn de tips ook nog eens heel gemakkelijk toepasbaar!’
Silke

Structuurjunkie boeken en planners verkocht

Mensen geholpen met een Structuurjunkie training

volgers op Instagram

Jaar ervaring als ondernemer

Overzicht van de stappen

In principe is het gebruiken van een planner simpel. Ik leer je de stappen die je meteen zelf kan toepassen.

In de enorm praktische Structuurjunkie Plantraining vind je 14 stappen die je gaan helpen om je planner optimaal in te zetten én om hem ook echt te gaan gebruiken. Ik geef je mijn tips en tricks om praktisch met je planner aan de slag te gaan. Na een stap kan je meteen met je eigen weekoverzicht en planning aan de slag. Geen wolligheid, maar meteen aan de slag! Zoals je van mij gewend bent. Je krijgt meteen toegang tot alle lessen.

Elke stap bestaat uit een video- of audiobestand waarin ik alles met je deel. Ik laat je in de video’s ook praktisch zien hoe ik mijn planner gebruik. We gaan echt samen aan de slag. Ook vind je bij elke module een werkboek en/of downloads die je gaat gebruiken om het plannen tot een groot succes te maken. 

Stap 1:
Waarom plannen?

De basis is: waarom wil jij plannen? In deze module gaan we helder krijgen waarom jij nou precies zo graag die planner goed wilt gaan gebruiken. Als je je motivatie helder hebt, wordt het namelijk veel makkelijker om je straks daadwerkelijk aan je planning te gaan houden!

 

Stap 2:
Je weekoverzicht invullen & gebruiken

Het echte werk start hier. Hoe vul je nou op een logische, handige manier je planner in?  Ik geef je handige tips waarmee je je weekoverzicht heel overzichtelijk invult waardoor je er graag mee gaat werken. Zo wordt het niet elke week een rommeltje waardoor je je planner weer aan de kant gooit. 🙂

Stap 3:
Hoe schat je in hoelang taken duren?

Essentieel als je een goede, kloppende planning wilt maken: een goede inschatting van hoelang taken of afspraken duren. Ik leer je hoe je dit doet, maar ook wat je kan doen als je dit nu nog niet onder de knie hebt. 

Stap 4:
Maandoverzichten gebruiken

Naast de weekoverzichten vind je in de Structuurjunkie Planner ook maandoverzichten. Hoe je die kan gebruiken om jou naar nog meer rust en overzicht te brengen, leer ik je in deze stap. 

Stap 5:
Waarom Post-it's zo geweldig zijn

Ja, dit is echt een les in de training. Post-it's zijn een belangrijk onderdeel van mijn Structuurjunkie Methode. Heel simpel én mega effectief. We hebben het in deze les over hoe je dit zelf kan toepassen.

Stap 6:
Hoe blijf je flexibel

Flexibel blijven is voor veel mensen erg belangrijk. Hoe blijf je flexibel als je strakke planningen maakt, en hoe zorg je dat je planning geen 'gevangenis' wordt waar jij jezelf in opsluit?

 

Stap 7:
Plannen met kids

Als je een gezin hebt, kan plannen soms best een wat grotere uitdaging zijn. In deze stap, die begin 2022 online komt, ga ik in gesprek met moeders die vet goed kunnen plannen en hoe zij dit aanpakken. 

 

Stap 8:
Come plan with me

In de laatste video laat ik je precies zien hoe ik een weekoverzicht invul. Ik neem je mee in een week en laat je stap voor stap zien wat ik opschrijf. Zo kan je dit als voorbeeld nemen of gewoon ter inspiratie voor jouw weekplanning.

Stap 9:
Je aan je planning houden

Je kan nog zo'n mooie planning maken, maar als je je er niet aan houdt, heb je er niet zoveel aan. In deze stap hebben we het over hoe jij je vanaf nu écht aan je planning gaat houden.

Stap 10:
Doelen behalen met plannen

Als je doelen hebt, kan je je planner perfect gebruiken om deze doelen te gaan behalen. In deze stap leg ik je uit hoe je een doel omzet naar een plan, met taken die je in je planner noteert. Zo kom je elke week stapje voor stapje dichterbij je doelen en dromen. 

Stap 11:
Evalueren

Als je jouw plann(ing)en goed evalueert, word je elke week een beetje beter. In deze stap deel ik mijn evaluaties met je, die je elke week en/of maand kan doen, zodat je scherp blijft op de dingen die goed of juist minder goed gaan.

Bonusstap 12:
Plannen als HSP'er

Als hooggevoelig persoon kan plannen soms net eventjes wat anders werken. Ik ben zelf hooggevoelig en heb hier dus veel ervaring mee. In deze bonusstap vertel ik je hoe ik dit aanpak en hoe jij hier zelf mee aan de slag kan.

Bonusstap 13:
Bonus: Eerste hulp bij een KAKdag

De vraag is niet of, maar wanneer je een keer een mindere dag gaat hebben. Ik noem dat een KAKdag. In deze bonusstap help ik je door zo'n dag heen, met een helder stappenplan. Komt goed!

Bonusstap 14:
Bonus: Wat als je het overzicht kwijt bent

Er komt een moment dat je even het overzicht kwijt bent. Dat je door de bomen het bos niet meer ziet, door de chaos de taken niet meer. No stress! Ik loods je er doorheen met heldere stappen. In no time heb je het overzicht weer terug.

BONUS
Live Q&A

Als je de Structuurjunkie Plantraining gaat doen, krijg je eindeloos toegang tot de training. Elke maand doe ik een live q&a van een uur waar jij als deelnemer bij kan zijn. Elke maand ga ik een uur live in een online omgeving om jouw vragen te beantwoorden over het plannen. De q&a’s worden opgenomen zodat je ze ook altijd terug kan kijken. 

Dit zeggen deelnemers na de Q&A:

BONUS 2
Structuurjunkie Planner

Uiteraard krijg je ook de Structuurjunkie Planner van mij cadeau ter waarde van €24,99. Je kan zelf kiezen welke planner je wilt. Heb je de planner al? Dan is het natuurlijk een fantastisch cadeau voor een vriend(in) in structuurnood. Of je eigen back-up voor wanneer je huidige planner vol is!

‘Plannen is nooit mijn sterkste kant geweest. Nadat ik voor mijn werk een aantal boeken en manieren heb uitgeprobeerd om beter te kunnen plannen, had ik nog geen manier gevonden die echt bij me paste. Tot dat ik bij structuurjunkie terecht kwam. Het lukte me niet helemaal om goed te plannen, tot de Plantraining! Het zijn de kleine dingen die je bewust maken hoe je het beter kan doen. Als HSP’er is me-time heel belangrijk, maar die plande ik altijd pas als laatste in. Gevolg: ik kreeg de laatste dagen van de week bijna niks meer gedaan, omdat al mijn energie al ‘verspild’ was en ik alle tijd nodig had om te herstellen. Nu zit hier veel meer balans in en krijg ik ook aan het einde van de week nog dingen gedaan! De filmpjes en opdrachten zijn duidelijk en praktisch. Een echte aanrader!’

Kelly Zegers

‘Met Cynthia als structuurcoach aan je zijde wordt die hele bult met taken ineens een stuk overzichtelijker. Op een ontspannen manier helpt ze je in te zien dat je vooral moet kiezen voor een systeem dat werkt voor JOU. Super praktisch, meteen toepasbaar en zonder blabla. Love it!’

Annemieke Tissink

‘Cynthia heeft een open, onbevooroordeelde manier van coachen. Ze denkt overal goed over na en neemt elk issue serieus.’
Miriam

Hele fijne training. Ondanks dat je de meeste dingen wel ‘weet’ is het altijd fijn om hierin bevestiging te krijgen en nieuwe tips te krijgen. De oefeningen moet ik nog doen, maar geven wel een goed handvat om ook echt iets met de geleerde zaken uit de training te gaan doen. En daar draait het uiteindelijk om, dat je er ook echt iets mee doet. Hele fijne training en ik zou zeker in de toekomst nog een training van Cynthia volgen!’

Yvette

Veelgestelde vragen

Krijg ik de Structuurjunkie Planner?

Uiteraard krijg je ook de Structuurjunkie Planner van mij cadeau ter waarde van €24,99! Je kan zelf kiezen welke planner je wilt in de checkout.

 

Hoeveel uur kost me dit? Aan welke tijdsinvestering moet ik denken?

Dat is helemaal aan jou en aan hoe intensief jij de trainingen gaat volgen en toepassen! Maar het minimum per les inclusief de opdrachten is zeker een uur.

Ik ben de komende periode niet elke week thuis. Kan ik dan toch meedoen?

Dat geeft niet, je krijgt in één keer toegang tot alle lessen en daar houd je ook toegang tot. De live Q&A’s vinden elke maandplaats en kan je ook later terugkijken als je er niet bij kan zijn.

Hoe krijg ik de opdrachten?

Je kan de opdrachten krijgen in de vorm van een video, een audiofragment (die je dus bijvoorbeeld onderweg kan luisteren) of een geschreven tekst. Ook vind je elke week een pdf-werkboek met de opdrachten in de online omgeving.

Kan ik vragen aan je stellen?

Jazeker! In de maandelijkse Q&A kan dit altijd.

Wanneer zijn de live Q&A's?

Elke maand is er een live Q&A op wisselende dagen en tijden.

Je krijgt na afloop een opname toegestuurd, dus als je er niet live bij kan zijn is dat geen probleem.

Als je de Plantraining volgt, krijg je nieuwe data natuurlijk altijd per mail.

Moet ik ondernemer zijn?

Nee hoor, de Plantraining is voor iedereen! Al kan ik me voorstellen dat je er als ondernemer heel veel voordeel uithaalt omdat jij extra baat hebt bij meer structuur.