Printables - Structuurjunkie

Printables

De Structuurjunkie Printables zijn méga praktisch om elke dag meer structuur in je leven aan te brengen. Van Paklijsten tot planner overzichten: kies wat jij nodig hebt

De collectie

Hieronder zie je de huidige Structuurjunkie collectie. Van planners tot notitieboeken, alles is gemaakt om jouw leven te structureren.

Structuurjunkie Planner (klein)

Dagplanner printable inclusief minitraining

De Structuurjunkie Dagplanner is ideaal als je graag per dag een grote planning maakt. Genoeg ruimte voor je afspraken, taken en prioriteiten. Ook handig: je kan je maaltijdplanning noteren en bijhouden hoeveel water je gedronken hebt. Ideaal om elke dag opnieuw uit te printen, of om te gebruiken op je tablet. Inclusief minitraining om deze printable op z’n best te gebruiken!

Structuurjunkie Planner (a4)

Paklijst

Vergeet je altijd wat als je op vakantie gaat en miste je al die tijd een handige en complete paklijst? Zoek niet verder! De Structuurjunkie Paklijst is hier. Zodat je nooit meer dat onbestemde ‘hmmm, ik vergeet iets maar ik weet niet wat’ gevoel hebt en alles makkelijk kan afstrepen.

Structuurjunkie Planner (klein)

Weekplanner printables

De Structuurjukie Planner Printables kan je elke week opnieuw gebruiken om je weekoverzicht te maken. Dat geeft rust, ruimte én productiviteit! Meteen in je inbox, dus meteen printen en meteen beginnen. Ook te gebruiken op een tablet of Remarkable.

Structuurjunkie Planner (klein)

Habit Tracker Printable incl. minitraining

Lekker on track blijven (of raken) met je goede gewoontes met de Structuurjunkie Habit Tracker printable. Je krijgt ook toegang tot de minitraining waarin ik je stap voor stap uitleg hoe jij écht met je gewoontes aan de slag gaat. Go go go!

Structuurjunkie Planner (klein)

Structuurjunkie Braindump Printable

Met de Braindump krijg je altijd weer snel rust en ruimte in je hoofd. Stap voor stap kan je deze Braindump doen, inclusief audio- en videolessen waarin ik jou erdoorheen loods. Telkens opnieuw te gebruiken!

Op de hoogte blijven

Op de hoogte blijven van nieuwe Structuurjunkie producten?

Schrijf je in voor de Structuurjunkie Mail! Elke week stuur ik je structuurtips en -tricks en uiteraard vertel ik het je als we nieuwe items hebben.