Structuurjunkie ‘Plan Met Mij’

Je leert mijn geheimen om je planner goed te gebruiken, het is alsof je naast me zit en met me meekijkt.

Op social media zie je ze veelvuldig voorbij komen: de netjes ingevulde planners. Die weekoverzichten die er perfect uitzien, met heldere taken, acties en afspraken.

En wat blijkt: ze worden ook nog eens allemaal netjes afgevinkt! Het ziet er mega overzichtelijk uit en je weet: dit kan jou ook enorm helpen.

Want nu is het misschien bij jou nog wel een chaos. Weet je niet goed hoe je je planner moet invullen om te zorgen dat je er ook echt meer overzicht door krijgt. Echt productiever door gaat werken. Misschien ben je nieuwsgierig of dit systeem lekker voor je werkt.

Heb je een beetje inspiratie nodig voor het invullen van jouw planner? Of wil je weten of dit systeem voor jou gaat werken? Volg dan de Structuurjunkie Plan Met Mij Mini Training waarin ik je uitgebreid meeneem in mijn planning.

’t Is helemaal niet gek dat je niet weet hoe je moet plannen. Of dat je überhaupt niet weet welk systeem lekker voor jou werkt.

Want wie heeft je dat ooit stap voor stap uitgelegd? Wie leert je hoe je dit moet doen? 

Je hebt misschien nog helemaal geen zin om een uitgebreide training te volgen. Dan is deze Plan Met Mij Mini Training een mooi begin om te checken of dit wat voor je is en hoe het voor jou zal werken.

En een beetje inspiratie en motivatie is natuurlijk ook nooit weg. ????

Author

Cynthia legt alles heel fijn uit en het is meteen toe te passen. Geen seconde spijt gehad dat ik een training van haar heb gedaan! Let’s go plan!’

Thalita Oosterom

 – 
Author

Cynthia’s persoonlijke ervaring met het gebruik van de planner, handige tools, hoe zij tools combineert et cetera is echt een pluspunt. Ook inspireert ze je echt om aan de slag te gaan maar draagt je niks op.’

Maartje

 – 
Author

‘Cynthia heeft een hele rustige, eerlijke en open uitstraling, wat maakt dat je graag naar haar verhaal en tips luistert! En dan zijn de tips ook nog eens heel gemakkelijk toepasbaar!’

Silke

 – 

De Plan Met Mij Minitraining gaat zorgen voor…

Dat je weet of dit systeem echt goed voor jou werkt.

Inspiratie en zin om echt (weer) lekker zelf aan de slag te gaan met jouw planning.

Dat je mijn geheimen leert om je planner goed te gebruiken, het is alsof je naast me zit en met me meekijkt.

Meer productiviteit, ontspanning en overzicht. Waardoor je ook privé lekkerder in je vel gaat zitten.

Dat je even op weg geholpen wordt met je planning, binnen 2 uur.

Handige kennis, tips en tricks om zelf je planning op een betere manier in te vullen, zodat je productiever gaat werken.

Een schop onder je kont om zelf meteen je planner erbij te pakken en die plannen voor je te laten werken.

Input om jouw doelen dit jaar wel te behalen: ik deel met je hoe ik mijn doelen behaal door middel van het gebruiken van mijn planner.

Ik neem je mee!

In de Plan Met Mij Minitraining neem ik je letterlijk mee in mijn planning. In enkele duidelijke video’s laat ik je precies zien hoe ik mijn planner invul. Weekoverzichten, taken, afspraken, tijd voor mezelf. Doelen behalen. Projecten inplannen. Het is alsof je naast me zit en we samen onze planning invullen.

3000+

Deelnemers gingen je voor en volgen de Structuurjunkie Plantraining.

8,3

Meer dan de helft van de deelnemers gaf z’n mening met een gemiddelde van 8,3!

Hoi, ik ben Cynthia en ik ben structuurcoach

Twaalf jaar ben ik ondernemer en ook ik heb geworsteld met planning, structuur en houvast in mijn werk. Inmiddels kan ik mezelf wel de koningin van het plannen noemen. Ik ontwikkelde de verschillende Structuurjunkie Planners. In mijn Structuurjunkie trainingen heb ik tienduizenden mensen geholpen om hun leven te structureren, productiever te werken en tijd over te houden voor dingen die ze echt belangrijk vinden.

Bekend van

152.201 planners

We gaan richting de 200.000 verkochte Structuurjunkie Planners. Zóveel mensen die de planner gebruiken!

12.109 mensen

Geholpen met structuur in hun werk en privéleven door middel van de Structuurjunkie trainingen.

48.650 volgers

Op Instagram geef ik dagelijks advies bytesize advies aan vele trouwe Structuurjunkies.

12+ jaar

Ik zeg niet zomaar wat, ik spreek uit ervaring. Ik heb jarenlang planning theorie in de praktijk verfijnd met mijn eigen ondernemingen.

Structuurjunkie Plan Met Mij Minitraining

Je leert mijn geheimen om je planner goed te gebruiken, het is alsof je naast me zit en met me meekijkt.

  • Meteen toegang tot de mini training, kijken waar en wanneer je wilt.
  • Stap voor stap praktische uitleg: het is alsof je over mijn schouder meekijkt en we samen mijn planner invullen.
  • Toegang tot deze training zolang deze bestaat
  • Ook te volgen als je (nog) geen fysieke planner hebt: je kan digitaal werken, simpelweg in een notitiboek of op A4’tjes of met Structuurjunkie Printables (die je voor €4,99 kan aanschaffen).

€ 9,95,-

Author

Hele fijne training. Ondanks dat je de meeste dingen wel ‘weet’ is het altijd fijn om hierin bevestiging te krijgen en nieuwe tips te krijgen. De oefeningen moet ik nog doen, maar geven wel een goed handvat om ook echt iets met de geleerde zaken uit de training te gaan doen. En daar draait het uiteindelijk om, dat je er ook echt iets mee doet. Hele fijne training en ik zou zeker in de toekomst nog een training van Cynthia volgen!

Yvette

 – 
Author

Met Cynthia als structuurcoach aan je zijde wordt die hele bult met taken ineens een stuk overzichtelijker. Op een ontspannen manier helpt ze je in te zien dat je vooral moet kiezen voor een systeem dat werkt voor JOU. Super praktisch, meteen toepasbaar en zonder blabla. Love it!

Annemieke Tissink

 – 
Author

Cynthia heeft een open, onbevooroordeelde manier van coachen. Ze denkt overal goed over na en neemt elk issue serieus.

Miriam

 – 

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik de lessen?

Na betaling krijg je meteen toegang tot de mini training. Daar vind je de video’s, die je kan volgen wanneer het jouw uitkomt.

Hoeveel uur kost me dit? Aan welke tijdsinvestering moet ik denken?

Dat is helemaal aan jou en aan hoe intensief jij de mini training gaat volgen en toepassen! Maar reken op dat je minimaal 2 uur met de ze training bezig bent.

Zijn de lessen live?

Nee, je kan de mini training volgen waar en wanneer jij wilt, op jouw tempo!

Ik heb de Plantraining al gevolgd. Is deze mini training dan iets voor mij?

Als je de Plantraining al hebt gekocht, dan weet je alles al! ???? De Plan Met Mij mini training is voor jou niet meer zo relevant. Behalve als je op zoek bent naar nóg meer inspiratie en motivatie om je planner goed te gebruiken.

Moet ik ondernemer zijn?

Nee hoor, de Plan Met Mij mini training is voor iedereen!