Uitstelgedrag Challenge - Structuurjunkie

Gratis online Structuurjunkie Uitstelgedrag Challenge

Voor mensen die nu echt korte metten willen maken met hun uitstelgedrag

Het is weer zover. Je hebt voor de zoveelste keer die taak lopen uitstellen. Je voelt je schuldig: waarom lukt het nou niet om gewoon te beginnen?
Je hebt soms het gevoel alsof je toeschouwer wordt van je eigen leven, omdat je niet eens toekomst aan het begínnen van het waarmaken van je dromen en doelen.

Maar vooral word je elke dag een beetje gek van jezelf en je uitstelgedrag. Het irriteert je, want het kost je veel tijd en het vreet energie. En je weet ook dat het een negatief effect heeft op je prestaties en je gezondheid.

Als je net zo bent als andere uitstellers, loop je vast hier tegenaan:

N

Je begint met goede moed aan je takenlijst, maar er zijn altijd dingen die je uitstelt naar morgen.

N

Je blijft tegen dingen aanhikken die constant energiezuigen en elke dag groter worden in je hoofd.

N

Je wéét dat het anders kan en moet, maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen. Eigenlijk zoals met alles wat je uitstelt.

N

Morgen voelt altijd beter voor je. Morgen gaat het sowieso beter lukken dan vandaag. En dat denk je dan morgen opnieuw...

N

Door je uitstelgedrag kost alles veel meer tijd, haal je bijna nooit je planning & deadlines en ben je dus helemaal niet zo productief.

N

Je hebt soms het idee dat je een toeschouwer bent van je eigen leven. Ál die dingen waar je nooit aan bent begonnen... 

Het kan anders! Je uitstelgedrag is namelijk geen karaktereigenschap,maar een set van gewoontes. En die kan je afleren. Daar kan ik je bij helpen!

 

 

Hoi, ik ben Cynthia
en ik ben structuurcoach.

 Tien jaar ben ik ondernemer en ook ik heb geworsteld met planning, structuur, houvast in mijn werk en ja, ook uitstelgedrag. Inmiddels kan ik mezelf wel de koningin van het plannen en productief werken noemen. Ik schreef Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe en ik ontwikkelde de verschillende Structuurjunkie Planners. In mijn Structuurjunkie Masterclasses en cursussen heb ik duizenden mensen geholpen om hun leven te structureren, productiever te werken en tijd over te houden voor dingen die ze echt belangrijk vinden.

Foto: Bianca Toeps

In deze 5-daagse challenge help ik je om…

$

helder te krijgen wat uitstelgedrag nou precies inhoudt, zodat je precies weet wanneer je wél en níet uitstelgedrag vertoont.

$

te formuleren welke taken je precies de laatste tijd hebt uitgesteld, waardoor je je bewust wordt van hoe je uitstelgedrag tegen je werkt.

$

de gevolgen van je uitstelgedrag op papier te krijgen, zodat je in gaat zien dat je hier nu echt heel graag mee aan de slag wilt.

$

een plan te maken voor één of meerdere taken die je uitstelt, waardoor je in deze week eindelijk een begin gaat maken aan deze taak of taken. Je gaat écht concreet aan de slag: korte metten maken met je uitstelgedrag!

$

te zorgen dat je ook met andere taken die je al eventjes uitstelt aan de slag gaat. Dat lukt niet allemaal in deze ene week, maar je maakt een begin en een helder plannetje waardoor je nu echt gaat beginnen.

$

in de actiemodus te komen. Ik zeg altijd: DOEN is een katalysator voor MEER DOEN. Het is belangrijk dat je praktisch aan de slag gaat. Door deze challenge ga je dat doen. Door te starten maak je een fantastisch begin voor een fase in je leven waarin je eindelijk kapt met dat uitstelgedrag.

Foto: Tessa de Vries

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de challenge?

De Challenge duurt 6 dagen. 

Hoeveel tijd kost de challenge?

Ongeveer een halfuurtje tot een uurtje per dag.

Wat kost het?

De Structuurjunkie Uitstelgedrag Challenge is helemaal GRATIS. 

Is het live op vaste momenten?

Nee, je krijgt de video’s en opdrachten in je inbox en deze kan je volgen waar en wanneer jij wilt. Ik raad je wel aan deze challenge echt in zes opeenvolgende dagen te doen, zodat je de vaart erin houdt.

Is het alleen voor ondernemers?

Nee hoor, deze Uitstelgedrag challenge is voor iedereen die moeite heeft met zijn of haar uitstelgedrag.