Gratis online Structuurjunkie Uitstelgedrag Challenge

Voor mensen die nu echt korte metten willen maken met hun uitstelgedrag

Het is weer zover. Je hebt voor de zoveelste keer die taak lopen uitstellen. Je voelt je schuldig: waarom lukt het nou niet om gewoon te beginnen?
Je hebt soms het gevoel alsof je toeschouwer wordt van je eigen leven, omdat je niet eens toekomt aan het begínnen van het waarmaken van je dromen en doelen.

Maar vooral word je elke dag een beetje gek van jezelf en je uitstelgedrag. Het irriteert je, want het kost je veel tijd en het vreet energie. En je weet ook dat het een negatief effect heeft op je prestaties en je gezondheid.

Author

Ik heb echt geleerd minder uit te stellen en stel daadwerkelijk minder uit. Ik heb meer inzicht en bewustzijn in mijn eigen uitstelgedrag gekregen, plus veel praktische tips en tools die me helpen om mijn uitstelgedrag te beperken.

Maud

 – 
Author

Doordat ik minder uitstel heb ik niet alleen meer tijd over voor andere dingen, die ik graag doe. Maar kan ik dit ook doen zónder schuldgevoel. Hierdoor is ook mijn stress afgenomen.

Laura Cohrs

 – 
Author

Ik geef de training een 9. Ik heb echt geleerd hoe ik minder uitstelgedrag kan vertonen en de training was heel duidelijk én leuk om te volgen.

Peggy

 – 

Als je net zo bent als andere uitstellers, loop je vast hier tegenaan

Je begint met goede moed aan je takenlijst, maar er zijn altijd dingen die je uitstelt naar morgen.

Je blijft tegen dingen aanhikken die constant energiezuigen en elke dag groter worden in je hoofd.

Je wéét dat het anders kan en moet, maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen. Eigenlijk zoals met alles wat je uitstelt.

Morgen voelt altijd beter voor je. Morgen gaat het sowieso beter lukken dan vandaag. En dat denk je dan morgen opnieuw…

Door je uitstelgedrag kost alles veel meer tijd, haal je bijna nooit je planning & deadlines en ben je dus helemaal niet zo productief.

Je hebt soms het idee dat je een toeschouwer bent van je eigen leven. Ál die dingen waar je nooit aan bent begonnen… 

Het kan anders!

Je uitstelgedrag is namelijk geen karaktereigenschap, maar een set van gewoontes. En die kan je afleren. Daar kan ik je bij helpen!

3000+

Deelnemers gingen je voor en volgen de Structuurjunkie Plantraining.

8,3

Meer dan de helft van de deelnemers gaf z’n mening met een gemiddelde van 8,3!

Hoi, ik ben Cynthia en ik ben structuurcoach

Twaalf jaar ben ik ondernemer en ook ik heb geworsteld met planning, structuur en houvast in mijn werk. Inmiddels kan ik mezelf wel de koningin van het plannen noemen. Ik ontwikkelde de verschillende Structuurjunkie Planners. In mijn Structuurjunkie trainingen heb ik tienduizenden mensen geholpen om hun leven te structureren, productiever te werken en tijd over te houden voor dingen die ze echt belangrijk vinden.

Bekend van

Author

Cynthia heeft een hele rustige, eerlijke en open uitstraling, wat maakt dat je graag naar haar verhaal en tips luistert! En dan zijn de tips ook nog eens heel gemakkelijk toepasbaar!

Silke

 – 
Author

Cynthia heeft een open, onbevooroordeelde manier van coachen. Ze denkt overal goed over na en neemt elk issue serieus.

Miriam

 – 

In deze 5-daagse challenge help ik je om…

helder te krijgen wat uitstelgedrag nou precies inhoudt, zodat je precies weet wanneer je wél en níet uitstelgedrag vertoont.

te formuleren welke taken je precies de laatste tijd hebt uitgesteld, waardoor je je bewust wordt van hoe je uitstelgedrag tegen je werkt.

de gevolgen van je uitstelgedrag op papier te krijgen, zodat je in gaat zien dat je hier nu echt heel graag mee aan de slag wilt.

een plan te maken voor één of meerdere taken die je uitstelt, waardoor je in deze week eindelijk een begin gaat maken aan deze taak of taken. Je gaat écht concreet aan de slag: korte metten maken met je uitstelgedrag!

te zorgen dat je ook met andere taken die je al eventjes uitstelt aan de slag gaat. Dat lukt niet allemaal in deze ene week, maar je maakt een begin en een helder plannetje waardoor je nu echt gaat beginnen.

in de actiemodus te komen. Ik zeg altijd: DOEN is een katalysator voor MEER DOEN. Het is belangrijk dat je praktisch aan de slag gaat. Door deze challenge ga je dat doen. Door te starten maak je een fantastisch begin voor een fase in je leven waarin je eindelijk kapt met dat uitstelgedrag.

152.201 planners

We gaan richting de 200.000 verkochte Structuurjunkie Planners. Zóveel mensen die de planner gebruiken!

12.109 mensen

Geholpen met structuur in hun werk en privéleven door middel van de Structuurjunkie trainingen.

48.650 volgers

Op Instagram geef ik dagelijks advies bytesize advies aan vele trouwe Structuurjunkies.

12+ jaar

Ik zeg niet zomaar wat, ik spreek uit ervaring. Ik heb jarenlang planning theorie in de praktijk verfijnd met mijn eigen ondernemingen.

Structuurjunkie Uitstelgedrag Challenge

€ GRATIS

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de challenge?  

De Challenge duurt 6 dagen. 

Hoeveel tijd kost de challenge?

Ongeveer een halfuurtje tot een uurtje per dag.

Wat kost het?

De Structuurjunkie Uitstelgedrag Challenge is helemaal GRATIS. 

Is het live op vaste momenten?

Nee, je krijgt de video’s en opdrachten in je inbox en deze kan je volgen waar en wanneer jij wilt. Ik raad je wel aan deze challenge echt in zes opeenvolgende dagen te doen, zodat je de vaart erin houdt.

Is het alleen voor ondernemers?

Nee hoor, deze Uitstelgedrag challenge is voor iedereen die moeite heeft met zijn of haar uitstelgedrag.

Welke training is voor mij het meest geschikt?

Dit is een erg persoonlijke vraag en wij snappen dat je hier hulp bij nodig hebt. Wij hebben hiervoor de Structuurjunkie Quiz ontwikkeld. Deze Quiz geeft inzicht welk Structuurjunkie product voor jou NU de meeste impact gaat maken. Klik hier om de Structuurjunkie Quiz te maken.

Bij jouw uitslag staat de training vermeldt die wij jou aanraden om mee te starten. Hier vind je ook een zeer uitgebreide uitleg over het doel en de inhoud van de training. Twijfel je daarna nog steeds? Lees dan ook de meeste gestelde vragen onder de informatie van de training. Vaak staan daar nog weer andere antwoorden die je twijfel weg kunnen nemen. Als je daarna toch nog twijfelt, stuur ons gerust een mailtje op team@structuurjunkie.nl of stuur ons een DM op Instagram.

Mijn vraag staat hier niet tussen.

Staat je vraag hier niet tussen? Stuur ons dan gerust een mailtje. Mail naar team@structuurjunkie.nl en wij helpen je graag verder.