Structuurjunkie Weg met Afleiding

Een korte online training die ervoor gaat zorgen dat je je niet meer laat afleiden,
leeft en werkt met focus, de flow weer terugkrijgt enkeer 10 gaat met je productiviteit.

Een nieuwe werkdag, er staat aardig wat op de planning, dus vol goede moed start je weer met werken.

Zit je nét lekker in het maken van dat verslag, zie je een melding van een nieuw mailtje. Ah, die pak je dan direct maar eventjes op, dat heb je zo gedaan. Goed, terug naar het verslag.  

Twee alinea’s verder gaat je telefoon. Natuurlijk pak je die op, en het blijkt een collega die even wat hulp nodig heeft bij een klus voor die ene klant. 

Je helpt haar verder en na een half uur kan je weer terug naar je taak.

Voor je goed en wel geconcentreerd bezig bent, komt er weer een mailtje binnen, krijg je een melding van Instagram – en daar gá je weer.

Hoe doen andere mensen dat toch? Hoe werken die in focus, met ál die afleidingen? Jij hebt het gevoel dat je geleefd wordt en dat je totaal niet toekomt aan de taken die jij ingepland hebt. En in diepe, volledige focus werken? De laatste keer dat je dat hebt gedaan kan je je niet eens herinneren. Flow, wat is dat?

Author

‘Ik vond de Plantraining erg praktisch: compact en to-the-point. En het mooie van het ”systeem” (wat het dus eigenlijk niet is) is dat je kunt toepassen wat voor jou kan werken. Je kunt toepassen wat je handig lijkt en overslaan waar je niks mee kan.’

Hester Hoekstra

 – 
Author

‘Ik heb nooit moeite gehad met plannen op mijn werk. Maar plannen voor mijn doelen of opleiding naast mijn fulltime baan? Daar ging het altijd mis. Als ik niet bezig was met de dingen die nog op mijn to-do list stonden voelde ik me altijd ‘schuldig’ omdat ik wist dat ik eigenlijk nog zoveel dingen te doen had. Daarom lukte het mij nooit om écht te ontspannen. Maar door de plantraining ben ik mijn doelen om gaan zetten en concrete taken die ik ook gelijk kon inplannen. De training is super praktisch en je krijgt volledig de ruimte om te plannen zoals jij dat zelf wil. Ik zou deze training aan iedereen aanraden.’

Dominique van Dijke

 – 
Author

‘Cynthia’s persoonlijke ervaring met het gebruik van de planner, handige tools, hoe zij tools combineert et cetera is echt een pluspunt. Ook inspireert ze je echt om aan de slag te gaan maar draagt je niks op.’

Maartje

 – 
Author

‘Cynthia legt alles heel fijn uit en het is meteen toe te passen. Geen seconde spijt gehad dat ik deze training heb gedaan!’

Talitha Oosterom

 – 
Author

‘Cynthia heeft een hele rustige, eerlijke en open uitstraling, wat maakt dat je graag naar haar verhaal en tips luistert! En dan zijn de tips ook nog eens heel gemakkelijk toepasbaar!’

Silke

 – 

Loop je op dit moment hier tegenaan?

Je komt nauwelijks toe aan de taken die je inplant, omdat je je de hele dag laat afleiden door andere – belangrijke en minder belangrijke – zaken. 

De voldoening die je voelt als je een paar uur in diepe concentratie aan een belangrijke taak hebt gewerkt, die heb jij al tijden niet meer gevoeld.

Je loopt voor je gevoel altijd achter de feiten aan en is je planning nooit af.

De laatste keer dat je in een flow hebt gewerkt, kan je je niet herinneren.

Je raakt geïrriteerd door alle afleidingen op een dag. En eigenlijk raak je nog véél meer geïrriteerd doordat JIJ er zo in meegaat.

 De dag vliegt voorbij en als je dan kijkt wat je nou écht gedaan hebt, valt dat nogal tegen. Daardoor maak je langere dagen dan nodig en voel je je vaak moe en futloos.

Je denkt soms dat jij gewoon een korte aandachtsspanne hebt. ‘Ik ben gewoon snel afgeleid!’ Daardoor doe je ook niet je best om de afleidingen te beteugelen en wordt het alleen maar erger. Het resultaat is dat je de héle dag afgeleid wordt.

Ook in je privéleven vind je het moeilijk om te focussen. Tijdens waardevolle momenten met geliefden – heb je eindelijk even tijd om met je geliefde uit eten te gaan – pak je te vaak je telefoon omdat je een melding krijgt. Logisch dat jouw vrienden en familie dit ontzettend vervelend vinden – en jijzelf natuurlijk ook.

Je laat je veel te veel leiden door de waan van de dag. Door vragen en verzoeken van collega’s en klanten, door je mail, door alles wat er om je heen gebeurt. Hierdoor voelt je dag chaotisch, krijg je niet genoeg af en voel je je niet voldaan.

Je merkt dat jouw gebrek aan focus een steeds groter probleem wordt. En je weet niet goed wat je hieraan kan doen. Heb je echt een korte aandachtsspanne of laat je je gewoon teveel afleiden?

Het kan anders!

Je hebt niet ‘gewoon’ een korte aandachtsspanne. Je laat je teveel afleiden én je kan je focus trainen. Ik kan jou daarbij helpen!

3000+

Deelnemers gingen je voor en volgen de Structuurjunkie Plantraining.

8,3

Meer dan de helft van de deelnemers gaf z’n mening met een gemiddelde van 8,3!

Hoi, ik ben Cynthia en ik ben structuurcoach

Twaalf jaar ben ik ondernemer en ook ik heb geworsteld met planning, structuur en houvast in mijn werk. Inmiddels kan ik mezelf wel de koningin van het plannen noemen. Ik ontwikkelde de verschillende Structuurjunkie Planners. In mijn Structuurjunkie trainingen heb ik tienduizenden mensen geholpen om hun leven te structureren, productiever te werken en tijd over te houden voor dingen die ze echt belangrijk vinden.

Bekend van

Het is niet gek dat het nog niet lukt

De wereld van tegenwoordig is ontzéttend afleidend. En daarin je focus vinden, dat gaat gewoon niet vanzelf. Dat heb je wel gemerkt.

Dat je je geïrriteerd voelt, en dat je weinig voldoening uit je werkdagen haalt, snap ik supergoed. Ik heb dit zelf ook ervaren. Maar met mijn systeem ga je ervoor zorgen dat je al die afleidingen tot een minimum beperkt en weer je focus terugkrijgt. En daar kan je altijd op terugvallen.

Author

‘Met Cynthia als structuurcoach aan je zijde wordt die hele bult met taken ineens een stuk overzichtelijker. Op een ontspannen manier helpt ze je in te zien dat je vooral moet kiezen voor een systeem dat werkt voor JOU. Super praktisch, meteen toepasbaar en zonder blabla. Love it!’

Annemieke Wissink

 – 
Author

‘Hele fijne training. Ondanks dat je de meeste dingen wel ‘weet’ is het altijd fijn om hierin bevestiging te krijgen en nieuwe tips te krijgen. De oefeningen geven een goed handvat om ook echt iets met de geleerde zaken uit de training te gaan doen. En daar draait het uiteindelijk om, dat je er ook echt iets mee doet. Hele fijne training en ik zou zeker in de toekomst nog een training van Cynthia volgen!’

Yvette

 – 
Author

‘Cynthia heeft een open, onbevooroordeelde manier van coachen. Ze denkt overal goed over na en neemt elk issue serieus.’

Miriam

 – 

De Weg met Afleiding training gaat je op de volgende vlakken helpen

Je weet precies wat jouw grote afleiders zijn op een dag, en hoe je daarmee om moet gaan. Hierdoor laat je je simpelweg 80% minder afleiden.

Je kan omgaan met afleidingen waar je geen controle over hebt, en hoe je daarop reageert, zonder dat meteen je hele planning over de kop gaat. Zodat je snel weer terug kan naar die focus.

Na de training weet je wat jou helpt om in een diepere staat van concentratie te belanden. Elke keer kan je de stappen doorlopen zodat je waar en wanneer je maar wilt in echte focus kan werken.

Je gaat vele malen productiever werken, omdat je weet hoe je moet focussen en afleidingen kan beteugelen.

Je zal ook privé meer met volle aandacht in het moment zijn, en meer genieten van tijd met geliefden of met jezelf.

Onderbrekers zoals e-mail, social media en je telefoon zijn geen probleem meer voor je. Je hebt een helder idee hoe je deze beteugeld, zonder dat het een negatieve impact heeft op jouw werk. Sterker nog, het zal juist een positief effect op de kwaliteit van jouw werk gaan hebben, omdat je met meer aandacht gaat werken.

Met wat handige tricks en tools weet je hoe je je jouw aandachtsspanne kan trainen. Het is net als een spier die steeds een beetje sterker wordt. Elke dag wordt deze spier een beetje sterker, waardoor je echt een focusmaster gaat worden.

Je zal veel vaker en veel meer flow ervaren in je werkzaamheden. De irritaties die komen kijken bij afleiding zullen wegebben en je zal veel fijnere werkdagen hebben!

Je leert een nieuwe skill: stap voor stap zal je een echte focusmaster worden.

152.201 planners

We gaan richting de 200.000 verkochte Structuurjunkie Planners. Zóveel mensen die de planner gebruiken!

12.109 mensen

Geholpen met structuur in hun werk en privéleven door middel van de Structuurjunkie trainingen.

48.650 volgers

Op Instagram geef ik dagelijks advies bytesize advies aan vele trouwe Structuurjunkies.

12+ jaar

Ik zeg niet zomaar wat, ik spreek uit ervaring. Ik heb jarenlang planning theorie in de praktijk verfijnd met mijn eigen ondernemingen.

In 6 praktische stappen:

Stap 1: Houding

– Mindset is zeker niet alles, maar het helpt je wel als je op een positieve manier naar focus en jouw situatie kijkt.
– In deze stap nemen we dat onder de loep en ga je ervoor zorgen dat jouw focusmindset op orde is, zodat alle stappen hierna wat makkelijker worden.

Stap 2: Je omgeving

– Jij kan nog zo’n grote focusmaster zijn, als je in een omgeving bent waar je constant wordt afgeleid, zal het onmogelijk zijn om met diepe aandacht te werken.
– We gaan dus eerst aan de slag met je omgeving.
– Waar werk je en waar zitten je afleidingen?
– Hoe kan je deze elimineren?
– Het resultaat is een helder actieplan om jouw werkomgeving minder afleidend te maken.

Stap 3: Onderbrekingen


– Als je je omgeving zo hebt ingericht dat je minder afgeleid wordt, kan je met het volgende aan de slag: alle andere dingen die jouw werk onderbreken.
– Denk aan je mail, telefoon, social media, collega’s…
– In deze stap ga je dat inventariseren en…
ervoor zorgen dat deze onderbrekingen tot een minimum worden beperkt. 

Stap 4: Out of your Power

– Er zijn nou eenmaal afleidingen en onderbrekingen waar je helemaal niks aan doen. 
– Ook al heb je je omgeving zo ingericht dat je minder gestoord wordt, de vraag is niet of je nog wordt onderbroken, maar wanneer. Je ontkomt er niet aan.
– De vraag is hierbij vooral: hoe ga jij hier mee om?

Stap 5: Aandacht

– Nu we alle afleidingen en onderbrekingen tot een minimum hebben beperkt, komen we aan bij JOU.
– Je focusspier! Die gaan we trainen. Ik deel praktische focustips en -tricks en manieren omjouw aandachtsspanne te vergroten.
– Hier heb je voor de rest van je leven wat aan.

Stap 6: Kiezen

– Heel belangrijk als je meer focus wilt: kiezen.
Als jij overal ‘ja’ op zegt en alles doet wat je gevraagd wordt, zal aandacht alsnog een onnodig grote uitdaging zijn.
– We gaan onderzoeken waar jij ja en nee tegen wilt zeggen en…
– Hoe je dit gaat aanpakken.
– Zodat je met véél meer focus door het leven gaat, en meer doet van wat je écht wilt.

Het is niet heel ingewikkeld – in de online training Weg met Afleiding leer je in enkele praktische stappen hoe jij met veel meer focus gaat werken en leven.

Structuurjunkie Weg met Afleiding

Nu lekker aan de slag met het gebruiken van je planner en je er ook écht aan houden. Deze online training gaat je helpen je planning eindelijk voor je te laten werken. Elke dag heb je opnieuw helder overzicht. Rust en productiviteit. Behaal je je doelen.

  • Meteen toegang tot de online academie
  • Training volgen op jouw tempo en moment
  • 6 praktische stappen
  • Helder werkboek met concrete opdrachten
  • Toegang tot deze training zolang deze bestaat

€ 59,95,-

Author

Hele fijne training. Ondanks dat je de meeste dingen wel ‘weet’ is het altijd fijn om hierin bevestiging te krijgen en nieuwe tips te krijgen. De oefeningen moet ik nog doen, maar geven wel een goed handvat om ook echt iets met de geleerde zaken uit de training te gaan doen. En daar draait het uiteindelijk om, dat je er ook echt iets mee doet. Hele fijne training en ik zou zeker in de toekomst nog een training van Cynthia volgen!

Yvette

 – 
Author

Met Cynthia als structuurcoach aan je zijde wordt die hele bult met taken ineens een stuk overzichtelijker. Op een ontspannen manier helpt ze je in te zien dat je vooral moet kiezen voor een systeem dat werkt voor JOU. Super praktisch, meteen toepasbaar en zonder blabla. Love it!

Annemieke Tissink

 – 
Author

Cynthia heeft een open, onbevooroordeelde manier van coachen. Ze denkt overal goed over na en neemt elk issue serieus.

Miriam

 – 

Veelgestelde vragen

Hoeveel uur kost me dit? Aan welke tijdsinvestering moet ik denken?

Dat is helemaal aan jou en aan hoe intensief jij de trainingen gaat volgen en toepassen! Maar het minimum per les inclusief de opdrachten is zeker een uur.

Ik ben de komende periode niet elke week thuis. Kan ik dan toch meedoen?

Dat geeft niet, je krijgt in één keer toegang tot alle lessen en daar houd je ook toegang tot. 

Hoe krijg ik de opdrachten?

Je kan de opdrachten krijgen in de vorm van een video, een audiofragment (die je dus bijvoorbeeld onderweg kan luisteren) of een geschreven tekst. Ook vind je een pdf-werkboek met de opdrachten in de online omgeving.

Moet ik ondernemer zijn?

Nee hoor, de Weg met Afleiding training is voor iedereen! Al kan ik me voorstellen dat je er als ondernemer heel veel voordeel uithaalt omdat jij extra baat hebt bij meer focus.

Ik kan niet inloggen. Help!

De Online Structuurjunkie trainingen en het Structuurjunkie Gáán Membership kun je bereiken via:
 https://academie.structuurjunkie.nl/login

Hier kun je je wachtwoord resetten. Werkt dat nog niet?
Verwijder je browsergeschiedenis. Hierdoor reset je je browser waardoor hij niet automatisch gegevens invult die niet kloppen.
Helpen deze tips niet, neem dan contact op met team@structuurjunkie.nl. Dan helpen we je snel verder!

Tot wanneer heb ik toegang tot de training?

Als je een losse training koopt bij Structuurjunkie heb je toegang tot de training zolang deze bestaat. En dat is heel lang. ???? Je kan de training dus op je eigen tempo volgen, wanneer jij wilt.

Mijn vraag staat hier niet tussen

Staat je vraag hier niet tussen? Mail gerust naar team@structuurjunkie.nl en we helpen je verder!