Planners - Structuurjunkie

Planners

De Structuurjunkie Planners zijn mateloos populair. Deze prachtige en vooral enorm praktische planners helpen jou elke dag opnieuw naar overzicht, structuur en productiviteit.

De collectie

Hieronder zie je de huidige Structuurjunkie collectie. Van planners tot notitieboeken, alles is gemaakt om jouw leven te structureren.

Goed Werk

Structuurjunkie boek ‘Goed Werk’

Bereik meer met de Structuurjunkie Methode!
‘Werkdruk kan heftig zijn: we willen veel opgeven voor onze doelen, plannen en idealen maar ondertussen willen we ook graag iedereen tevreden houden. Ik weet hoe het is.’
Cynthia Schultz hielp al vele duizenden mensen productiever en effectiever te werken, zowel met haar Structuurjunkie-producten als haar (online) cursussen. In ‘Goed werk’ bundelt Cynthia al haar kennis over plannen en productiever (thuis)werken.

Structuurjunkie Planner (klein)

Planner datumloos mintgroen (klein)

De nieuwste ongedateerde Structuurjunkie Planner! Deze planner heeft duidelijke jaaroverzichten, 12 maandoverzichten én 56 weekoverzichten. Achterin vind je lijntjespagina’s en een handige envelop voor je losse papieren. Twee leeslintjes, het gladde, steivge papier en een mini notitieboekje maken deze planner tot jouw onmisbare sidekick. ‘t is écht een plaatje met die koperen metallic details. Deze variant is 18,6 x 22cm.

Structuurjunkie Planner (a4)

Planner datumloos mintgroen (A4)

De nieuwste ongedateerde Structuurjunkie Planner! Deze planner heeft duidelijke jaaroverzichten, 12 maandoverzichten én 56 weekoverzichten. Achterin vind je lijntjespagina’s en een handige envelop voor je losse papieren. Twee leeslintjes, het gladde, steivge papier en een mini notitieboekje maken deze planner tot jouw onmisbare sidekick. ‘t is écht een plaatje met die koperen metallic details. In deze A4-uitvoering staan de zaterdag en zondag volledig in het weekoverzicht en heb je ruimte voor je doelen.

Structuurjunkie Planner (A4)

Businessplanner 2022 (A4)

Deze prachtig uitgevoerde planner in A4-formaat loopt van eind december 2021 tot de eerste week van januari 2023. De Structuurjunkie Businessplanner is dé planner voor elke ondernemer die gestructureerd en productief met zijn of haar bedrijf aan de slag wil gaan.

Structuurjunkie Planner (A4)

Planner 2022 (A4)

Liever een gedateerde planner? Deze 2022 planner loopt van eind december 2021 tot en met begin januari 2023. Je vindt in de planner jaaroverzichten, maandoverzichten, weekoverzichten, notitiepagina’s en een envelop achterin met een klein notitieboekje. Ook zitten er twee leeslintjes in. In deze A4-uitvoering staan de zaterdag en zondag volledig in het weekoverzicht en heb je ruimte voor je doelen.

Structuurjunkie Planner (A4)

Planner datumloos donkerblauw (A4)

Liever een iets meer ingetogen design? Dan is deze donkerblauwe uitvoering met gunmetal details iets voor jou. Deze planner heeft duidelijke jaaroverzichten, 12 maandoverzichten én 56 weekoverzichten. Achterin vind je lijntjespagina’s en een handige envelop voor je losse papieren. Twee leeslintjes, het gladde, steivge papier en een mini notitieboekje maken deze planner tot jouw onmisbare sidekick. ‘t is écht een plaatje met die koperen metallic details. In deze A4-uitvoering staan de zaterdag en zondag volledig in het weekoverzicht en heb je ruimte voor je doelen.

Structuurjunkie Pen

Structuurjunkie Pen

Deze luxe, heerlijk schrijvende Structuurjunkie balpen is de perfecte match met jouw Structuurjunkie planner of notitieboek.
We verzenden ‘m gratis voor je. 🙂

Structuurjunkie Pen

Structuurjunkie Tas

Wil je aan de wereld laten zien dat jij een Structuurjunkie bent? Deze Structuurjunkie tas is ideaal om je planner en notitieboek in te vervoeren, handig om altijd bij je te hebben.
We verzenden ‘m gratis voor je. 🙂

Structuurjunkie Pen

Structuurjunkie Bundel Pen en Tas

Met deze bundel krijg je 10% korting! De Structuurjunkie Tas is ideaal om je planner en notitieboek in te vervoeren, handig om altijd bij je te hebben. De Structuurjunkie Pen ziet er prachtig uit in matdonkergroen met roségouden details. De pen schrijft blauw.

Structuurjunkie Notitieboek

Notitieboek poederroze

Dit prachtige poederroze notitieboek met koperen metallic details is ideaal om je dagelijkse notes in te verwerken. Met mooi dik gelinieerd papier waarop inkt niet doordrukt én hij blijft mooi open liggen op tafel.

Structuurjunkie Notitieboek

Notitieboek lichtgrijs

Dit prachtige lichtgrijze notitieboek met gunmetal metallic details is ideaal om je dagelijkse notes in te verwerken. Met mooi dik gelinieerd papier waarop inkt niet doordrukt én hij blijft mooi open liggen op tafel.

Structuurjunkie Planner Extra's

Planner extra’s

Haal nog meer uit je Structuurjunkie-planner met deze planner-extra’s! Je kunt je planner aanvullen met pagina’s waarop je je doelen kunt uitwerken, vooruitblikken, braindumps, maand- en weekevaluaties en twaalf uitdagingen. Extra handig omdat je de vellen kunt afscheuren en alleen dat wat je nodig hebt achter in je planner hoeft te steken.

Structuurjunkie Takenlijstjes

Takenlijstjes

Gestructureerde mensen kunnen niet zonder lijstjes! Orden je hoofd, vergeet al die losse briefjes en schrijf je taken op een Structuurjunkie-takenlijstje. Per lijstje kun je 20 taken kwijt.

Structuurjunkie Wijnnotities

Wijnnotities

Hier komen mijn passies samen! In Structuurjunkie wijnnotities zit een korte uitleg over de tien meest geschonken wijnen, een korte introductie op het wijnproeven en vooral heel veel pagina’s om je eigen proefnotities op te schrijven. Achterin het boek zit een aromawiel gekleefd.

Structuurjunkie Deskplanner

Deskplanner

Een goede planning is het halve werk. Door gestructureerd te werken, krijg je meer gedaan in een kortere periode én houd je meer tijd over voor leuke dingen. De deskplanner past bij alle andere Structuurjunkie-producten en helpt jou perfect te plannen.

Structuurjunkie Beslisdagboek

Beslisdagboek

Elke dag maak je honderden (onbewuste) keuzes, van welke kleding je aantrekt tot waar je mee gaat lunchen. Onderzoeken wijzen ook nog eens uit dat de kwaliteit van je keuzes achteruit gaat, naarmate je er meer maakt. Dus voor de momenten dat je voor een lastig dilemma staat waar je wél langer over na wil denken, kun je dit boekje gebruiken.

Structuurjunkie Dagboek

Dagboek

Heb jij altijd al een dagboek willen bijhouden, maar komt het er gewoon niet van? Het Structuurjunkie Dagboek geeft je het duwtje in de rug dat je nodig hebt.

Op de hoogte blijven

Op de hoogte blijven van nieuwe Structuurjunkie producten?

Schrijf je in voor de Structuurjunkie Mail! Elke week stuur ik je structuurtips en -tricks en uiteraard vertel ik het je als we nieuwe items hebben.

De Structuurjunkie

Planner

Ben je klaar met chaos en stress? Klaar met je never ending takenlijst en het overweldigende gevoel dat je altijd nog wat te doen hebt? Sta je paraat om je doelen te behalen, deze keer écht?

Check, gaan we fiksen.

Een kijkje

in de planners

De mateloos populaire Structuurjunkie Planner is hier om je te helpen. De prachtige designs met metallic details zorgen ervoor dat je je planner altijd bij je wilt hebben. En dat is goed nieuws, want je moet je planner altijd aan je zijde hebben om je plannen voor je te laten werken.

Met duidelijke maand- en weekverzichten kan je je taken en doelen plannen, op een praktische manier, zonder afleidingen. Noteer je taken onderaan de weekoverzichten en zet ze in een specifieke tijd in je week.

Het design is minimalistisch en strak zodat jij kan focussen op wat echt belangrijk is: je takenlijst en je doelen.

De planner is gemaakt van stevige, duurzame materialen zodat je je Structuurjunkie Planner ​all day, everyday​ kan gebruiken.

Met stevig, glad papier kan je je favoriete balpen, vulpen of markeerstiften gebruiken: ze drukken niet door.

Er zitten twee leeslintjes in zodat je altijd snel bij je plannen bent.

Er is een ongedateerde en gedateerde variant.

Achterin zit een handige envelop, zodat je belangrijke documenten bij de hand hebt. Bonnetjes, notities, takenlijstjes en liefdesbrieven zullen nooit meer verloren raken.

Inclusief levenslang toegang tot de online Plan How To’s ter waarde van €49,95. Hierin leer je de basics van het plannen zodat het deze keer WEL lukt. Deze how to’s hebben al meer dan 5000 mensen geholpen.

 Achterin de planner is genoeg ruimte voor notities, met 25 gelinieerde en 25 dotted​ pagina’s. Om je eigen habit trackers te maken, of om gewoon snel ideeën te noteren. Planner en notitieboek in één!

13 maandoverzichten

54 weekoverzichten

Onze Structuurjunkie Planners zijn gebaseerd op de wensen van Structuurjunkies. We vragen regelmatig om feedback en krijgen deze veelvuldig via social media. Bij elke nieuwe druk verbeteren we de planner zodat we altijd het beste mogelijk maken.

Natuurlijk wil je even de binnenkant zien. Kijk even mee in de binnenkant van de verschillende Structuurjunkie Planners.

De Structuurjunkie

ongedateerde planner

De nieuwste ongedateerde Structuurjunkie Planner! Deze planner heeft duidelijke jaaroverzichten, 12 maandoverzichten én 56 weekoverzichten. Achterin vind je lijntjespagina’s en een handige envelop voor je losse papieren. Twee leeslintjes, het gladde, steivge papier en een mini notitieboekje maken deze planner tot jouw onmisbare sidekick. ‘t is écht een plaatje met die koperen metallic details. Deze variant is 18,6 x 22cm.

De Structuurjunkie

Planner 2022

Uiteraard is er ook weer een planner voor 2022! Uitgevoerd in lichtblauw met metallic details. Loopt van eind december 2021 tot en met begin januari 2023. Deze heeft gedateerde jaaroverzichten, maandoverzichten én weekoverzichten, en ook gelinieerde pagina’s achterin.

De planner

in actie

De Structuurjunkie

Notitieboeken

De Structuurjunkie Notitieboeken zijn ideaal om altijd bij je te hebben. Voor snelle notities, takenlijsten, aantekeningen… Het notitieboek is 14 x 20 cm, is gelinieerd en heeft een handig leeslint. Blijft goed open liggen als je de rug eventjes knakt. Het notitieboek is er in drie uitvoeringen.

Structuurjunkie

Dagboek

Heb jij altijd al een dagboek willen bijhouden, maar komt het er gewoon niet van? Het Structuurjunkie Dagboek geeft je het duwtje in de rug dat je nodig hebt. Elke dag beantwoord je enkele vragen over je dag, en reflecteer je op waar je dankbaar voor was. Dit maakt je tevredener en gelukkiger. Ook vind je pixeldagboeken in het Structuurjunkie Dagboek waarbij je je goede gewoontes kan bijhouden, en in 1 oogopslag kan zien hoe je humeur de afgelopen weken was. Ook enorm leuk om in terug te bladeren.

Dieper in

de wijnnotities

In Structuurjunkie Wijnnotities komen twee passies van mij samen: structuur en wijn. In dit handzame bordeauxrode boekje kan je van elke wijn die je drinkt een snelle, precieze proefnotitie maken. Leuk om door terug te bladeren en vooral om te onthouden welke wijnen je erg lekker vindt.

Overzicht met de

To-do takenlijst

Mijn takenlijstjes zijn heilig!

Natuurlijk gebruik ik elke dag de Structuurjunkie planner, maar ik maak ook nog regelmatig losse takenlijstjes.

Ideaal om snel wat neer te krabbelen of juist een gedetailleerde planning voor een specifieke dag of project te maken. Dat kan in dit Structuurjunkie Taken blokje. Elke dag genoeg ruimte voor je to do’s zodat je niks meer vergeet. Ideaal om altijd in je tas te hebben, de perfecte match met je Structuurjunkie Planner.

Extra helder met

de Planner extra’s

Haal nóg meer uit je Structuurjunkie-planner met deze planner-extra’s! Je kunt je planner aanvullen met pagina’s waarop je je doelen kunt uitwerken, vooruitblikken, braindumps, maand- en weekevaluaties en twaalf uitdagingen. Extra handig omdat je de vellen kunt afscheuren en alleen dat wat je nodig hebt achter in je planner hoeft te steken.

Zien hoe anderen

de planner gebruiken?

Tienduizenden mensen gebruiken elke dag de Structuurjunkie Planner om hun leven te structureren en hun doelen te bereiken. Echt te gek. Check op Instagram eens hashtag #structuurjunkieplanner om te zien hoe anderen hun planner gebruiken.