Planners - Structuurjunkie

Planners

De Structuurjunkie Planners zijn mateloos populair. Deze prachtige en vooral enorm praktische planners helpen jou elke dag opnieuw naar overzicht, structuur en productiviteit.

De collectie

Hieronder zie je de huidige Structuurjunkie collectie. Van planners tot notitieboeken, alles is gemaakt om jouw leven te structureren.

Structuurjunkie Planner (klein)

Pre order Planner datumloos mintgroen (klein)

Deze datumloze planner heeft jaaroverzichten, maandoverzichten én weekoverzichten, alsook bullet- en lijntjespagina’s achterin. Op elke pagina is voldoende ruimte aanwezig om bijkomende taken te noteren.

Structuurjunkie Planner (a4)

Pre order Planner datumloos mintgroen (A4)

Deze datumloze planner heeft jaaroverzichten, maandoverzichten én weekoverzichten, alsook bullet- en lijntjespagina’s achterin. Op elke pagina is voldoende ruimte aanwezig om bijkomende taken te noteren.

Structuurjunkie Planner (klein)

Pre order Planner academisch jaar 2021/2022 oranje (klein)

Deze 2021/2022 planner heeft jaaroverzichten, maandoverzichten én weekoverzichten, alsook bullet- en lijntjespagina’s achterin. Op elke pagina is voldoende ruimte aanwezig om bijkomende taken te noteren.

Structuurjunkie Planner (klein)

Pre order Planner academisch jaar 2021/2022 oranje (A4)

Deze 2021/2022 planner heeft jaaroverzichten, maandoverzichten én weekoverzichten, alsook bullet- en lijntjespagina’s achterin. Op elke pagina is voldoende ruimte aanwezig om bijkomende taken te noteren. In de A4-planner is tevens ruimte om wekelijks je werkdoel, privédoel en geluksmomenten te noteren.

Structuurjunkie Planner (A4)

Planner ongedateerd (A4)

Deze datumloze planner heeft jaaroverzichten, maandoverzichten én weekoverzichten, alsook bullet- en lijntjespagina’s achterin. Op elke pagina is voldoende ruimte aanwezig om bijkomende taken te noteren. In de A4-planner is tevens ruimte om wekelijks je werkdoel, privédoel en geluksmomenten te noteren.

Businessplanner 2021

Businessplanner 2021

Een planner speciaal voor ondernemers! Deze prachtig uitgevoerde planner in stijlvol aubergine met staalkleurige folie loopt van 28 december 2020 tot de eerste week van januari 2022. De planner heeft naast de gebruikelijke jaaroverzichten, maandoverzichten en notitiepagina’s een speciaal deel voor bedrijfsvoering.

Structuurjunkie Notitieboek

Notitieboek bordeauxrood

Dit prachtige bordeauxrode notitieboek met gouden details is ideaal om je dagelijkse notes in te verwerken. Met mooi dik gelinieerd papier waarop inkt niet doordrukt én hij blijft mooi open liggen op tafel.

Structuurjunkie Notitieboek

Notitieboek poederroze

Dit prachtige poederroze notitieboek met koperen metallic details is ideaal om je dagelijkse notes in te verwerken. Met mooi dik gelinieerd papier waarop inkt niet doordrukt én hij blijft mooi open liggen op tafel.

Structuurjunkie Notitieboek

Notitieboek lichtgrijs

Dit prachtige lichtgrijze notitieboek met gunmetal metallic details is ideaal om je dagelijkse notes in te verwerken. Met mooi dik gelinieerd papier waarop inkt niet doordrukt én hij blijft mooi open liggen op tafel.

Structuurjunkie Planner Extra's

Planner extra’s

Haal nog meer uit je Structuurjunkie-planner met deze planner-extra’s! Je kunt je planner aanvullen met pagina’s waarop je je doelen kunt uitwerken, vooruitblikken, braindumps, maand- en weekevaluaties en twaalf uitdagingen. Extra handig omdat je de vellen kunt afscheuren en alleen dat wat je nodig hebt achter in je planner hoeft te steken.

Structuurjunkie Takenlijstjes

Takenlijstjes

Gestructureerde mensen kunnen niet zonder lijstjes! Orden je hoofd, vergeet al die losse briefjes en schrijf je taken op een Structuurjunkie-takenlijstje. Per lijstje kun je 20 taken kwijt.

Structuurjunkie Wijnnotities

Wijnnotities

Hier komen mijn passies samen! In Structuurjunkie wijnnotities zit een korte uitleg over de tien meest geschonken wijnen, een korte introductie op het wijnproeven en vooral heel veel pagina’s om je eigen proefnotities op te schrijven. Achterin het boek zit een aromawiel gekleefd.

Structuurjunkie Deskplanner

Deskplanner

Een goede planning is het halve werk. Door gestructureerd te werken, krijg je meer gedaan in een kortere periode én houd je meer tijd over voor leuke dingen. De deskplanner past bij alle andere Structuurjunkie-producten en helpt jou perfect te plannen.

Structuurjunkie Beslisdagboek

Beslisdagboek

Elke dag maak je honderden (onbewuste) keuzes, van welke kleding je aantrekt tot waar je mee gaat lunchen. Onderzoeken wijzen ook nog eens uit dat de kwaliteit van je keuzes achteruit gaat, naarmate je er meer maakt. Dus voor de momenten dat je voor een lastig dilemma staat waar je wél langer over na wil denken, kun je dit boekje gebruiken.

Structuurjunkie Dagboek

Dagboek

Heb jij altijd al een dagboek willen bijhouden, maar komt het er gewoon niet van? Het Structuurjunkie Dagboek geeft je het duwtje in de rug dat je nodig hebt.

Op de hoogte blijven

Op de hoogte blijven van nieuwe Structuurjunkie producten?

Schrijf je in voor de Structuurjunkie Mail! Elke week stuur ik je structuurtips en -tricks en uiteraard vertel ik het je als we nieuwe items hebben.

De Structuurjunkie

Planner

Ben je klaar met chaos en stress? Klaar met je never ending takenlijst en het overweldigende gevoel dat je altijd nog wat te doen hebt? Sta je paraat om je doelen te behalen, deze keer écht?

Check, gaan we fiksen.

Een kijkje

in de planners

De mateloos populaire Structuurjunkie Planner is hier om je te helpen. De prachtige designs met metallic details zorgen ervoor dat je je planner altijd bij je wilt hebben. En dat is goed nieuws, want je moet je planner altijd aan je zijde hebben om je plannen voor je te laten werken.

Met duidelijke maand- en weekverzichten kan je je taken en doelen plannen, op een praktische manier, zonder afleidingen. Noteer je taken onderaan de weekoverzichten en zet ze in een specifieke tijd in je week.

Het design is minimalistisch en strak zodat jij kan focussen op wat echt belangrijk is: je takenlijst en je doelen.

De planner is gemaakt van stevige, duurzame materialen zodat je je Structuurjunkie Planner ​all day, everyday​ kan gebruiken.

Met stevig, glad papier kan je je favoriete balpen, vulpen of markeerstiften gebruiken: ze drukken niet door.

Er zitten twee leeslintjes in zodat je altijd snel bij je plannen bent.

Er is een ongedateerde en gedateerde variant.

Achterin zit een handige envelop, zodat je belangrijke documenten bij de hand hebt. Bonnetjes, notities, takenlijstjes en liefdesbrieven zullen nooit meer verloren raken.

Inclusief levenslang toegang tot de online Plan How To’s ter waarde van €49,95. Hierin leer je de basics van het plannen zodat het deze keer WEL lukt. Deze how to’s hebben al meer dan 5000 mensen geholpen.

 Achterin de planner is genoeg ruimte voor notities, met 25 gelinieerde en 25 dotted​ pagina’s. Om je eigen habit trackers te maken, of om gewoon snel ideeën te noteren. Planner en notitieboek in één!

13 maandoverzichten

54 weekoverzichten

Onze Structuurjunkie Planners zijn gebaseerd op de wensen van Structuurjunkies. We vragen regelmatig om feedback en krijgen deze veelvuldig via social media. Bij elke nieuwe druk verbeteren we de planner zodat we altijd het beste mogelijk maken.

Natuurlijk wil je even de binnenkant zien. Kijk even mee in de binnenkant van de verschillende Structuurjunkie Planners.

De Structuurjunkie

Datumloze planner

De nieuwe ongedateerde Structuurjunkie Planner is prachtig in donkerblauw met zilveren metallic details. Voor jou én je partner! De datumloze Structuurjunkie Planner is in twee maten verkrijgbaar: het ‘gewone’ kleine formaat (18,6 x 22cm) en in A4. De inhoud is precies hetzelfde, alleen is het weekoverzicht in de A4-variant iets anders.

Structuurjunkie Business

Planner 2021

De Structuurjunkie Business Planner is speciaal ontwikkeld voor ondernemers. Met het A4 formaat en alles wat je nodig hebt om structuur en overzicht te krijgen in je bedrijf, wordt dit je onmisbare compagnon. Het eerste deel bestaat uit een planner voor een heel jaar, met jaar-, maand- en weekoverzichten. Het tweede deel kan je gebruiken om je bedrijfsvoering te structureren en plannen. Doelen formuleren, projecten uitschrijven, financiële overzichten maken, evalueren… Alles om van 2021 een succesvol businessjaar te maken.

De planner

in actie

Dieper in

de wijnnotities

In Structuurjunkie Wijnnotities komen twee passies van mij samen: structuur en wijn. In dit handzame bordeauxrode boekje kan je van elke wijn die je drinkt een snelle, precieze proefnotitie maken. Leuk om door terug te bladeren en vooral om te onthouden welke wijnen je erg lekker vindt.

Overzicht met de

To-do takenlijst

Mijn takenlijstjes zijn heilig!

Natuurlijk gebruik ik elke dag de Structuurjunkie planner, maar ik maak ook nog regelmatig losse takenlijstjes.

Ideaal om snel wat neer te krabbelen of juist een gedetailleerde planning voor een specifieke dag of project te maken. Dat kan in dit Structuurjunkie Taken blokje. Elke dag genoeg ruimte voor je to do’s zodat je niks meer vergeet. Ideaal om altijd in je tas te hebben, de perfecte match met je Structuurjunkie Planner.

Extra helder met

de Planner extra’s

Haal nóg meer uit je Structuurjunkie-planner met deze planner-extra’s! Je kunt je planner aanvullen met pagina’s waarop je je doelen kunt uitwerken, vooruitblikken, braindumps, maand- en weekevaluaties en twaalf uitdagingen. Extra handig omdat je de vellen kunt afscheuren en alleen dat wat je nodig hebt achter in je planner hoeft te steken.

Zien hoe anderen

de planner gebruiken?

Tienduizenden mensen gebruiken elke dag de Structuurjunkie Planner om hun leven te structureren en hun doelen te bereiken. Echt te gek. Check op Instagram eens hashtag #structuurjunkieplanner om te zien hoe anderen hun planner gebruiken.