Workation - Structuurjunkie

Structuurjunkie
Workation Oostenrijk zit vol!

Zet jezelf op de interesselijst voor de workation in Nederland in het najaar van 2023.

De Structuurjunkie workation in Oostenrijk in juni 2023 zit al helemaal VOL. We hebben natuurlijk weer plannen voor een nieuwe workation in het najaar van 2023. Deze zal in Nederland zijn! Wil je dat ik je daarover op de hoogte houd, schrijf je dan hieronder even vrijblijvend in op de interesselijst.

Ja, ik schrijf mij geheel vrijblijvend in voor de interesselijst voor de Workation in Nederland in het najaar van 2023.

Ik ben met de workation van Cynthia meegegaan om eindelijk eens echt goed aan mijn bedrijf te kunnen werken. Door uit een vast patroon en vaste omgeving te stappen, wilde ik mezelf de tijd en gelegenheid gunnen om te kijken waar ik met mijn bedrijf heen wil. Ben ik echt nog zo tevreden met hoe het gaat en wat zou ik anders willen? Of ik dat gerealiseerd heb? Nou en of.
Door een andere omgeving, inspirerende gesprekken met andere ondernemers en de vrijheid te voelen ook rust te nemen, heb ik nu helder waar ik heen wil met mijn bedrijf. Er liggen concrete actiestappen die ik direct na de workation kan oppakken waardoor ik mijn dromen en doelen ga realiseren.

Kim Hoogmoed

DeLorx VA

De keuze om met de StructuurJunkie Workation mee te gaan was voor mij grotendeels gebaseerd op het gezelschap. Een goede keuze, want het was een fantastisch leuke groep. Maar ik had iets over het hoofd gezien. Ik dacht altijd dat ik ook best een workation voor mezelf zou kunnen plannen door gewoon iets te boeken en mijn laptop mee te nemen. Nope!

De meerwaarde van een workation als deze zit ‘m ook vooral in het feit dat alles voor je geregeld is. Dat je je niet bezig hoeft te houden met maaltijden, praktische dingen uitzoeken of zoeken naar een fijne plek om te werken. Over alles is nagedacht, maar lekker niet door jou. Wat jij doet? Beslissen wanneer je werkt en wanneer je andere dingen doet. En genieten natuurlijk. Ideaal!

Zelden heb ik zoveel energie en inspiratie gehad voor creatief werk. En dat alles in het gezelschap van inspirerende, gezellige en motiverende andere ondernemers. Wat wil je nog meer? Cynthia en Hanneke hebben werkelijk de perfecte omstandigheden gecreëerd voor werken én relaxen. Dat had ik zelf nooit gekund. Dus je snapt, ik ben er volgend jaar weer bij!

Minki Gyles

Relatiecoach