Workation - Structuurjunkie

Mee naar Terschelling?

Samen met 7 andere ondernemers 5 dagen full-focus werken AAN je bedrijf tijdens de Structuurjunkie Workation.

Weg van de ruis?

Zin om te gaan werken aan dat ene project?

AAN je bedrijf?

5 dagen full focus?

Kom mee, wij regelen alles. 

Stel je voor. Een werkweek aan je bedrijf werken. Aan dat ene project wat je al tijden voor je uitschuift, echt eens meters maken met een nieuw plan. Iets waar je al maanden, misschien wel jaren over droomt, maar waarvan je denkt: ‘Dat komt ooit nog wel eens.’

Als je al jaren ondernemer bent, dan weet je dat het soms lastig kan zijn: je verzandt snel in de waan van de dag en het werken aan nieuwe projecten of doelen is niet iets waar je je dagelijks mee bezighoudt.
Ik geef jou de kans om jezelf vijf dagen cadeau te geven om eindelijk hiermee aan de slag te gaan. In alle rust en ruimte, middenin de duinen van het prachtige Terschelling, op loopafstand van het strand. Alles ontzorgd, je hoeft nergens aan te denken, alleen aan jouw project. Met een plan kom je naar het eiland en geef je jezelf vijf dagen om hier in alle rust en ruimte aan te werken. Vijf dagen kilometers maken aan iets waar jij de focus op wilt leggen. Geen afleiding. Geen ruis. Geen boodschappen doen, geen werknemers aan je bureau, geen was die nog opgehangen moet worden. 

Stel je voor…

Maar wel: maximaal acht collega-ondernemers die met precies hetzelfde doel naar Terschelling komen. Wel: een fantastische villa met letterlijk adembenemend uitzicht op de duinen, met ruime slaapkamers en genoeg badkamers voor ons allemaal. Een ligbad en een sauna met allemaal heerlijke beautyproducten om compleet te ontspannen. Twee dagen komt er een chefkok heerlijk voor ons koken, de wijn staat koud, één avond gaan we uit eten en een avond bestellen we lekker lui pizza. De koelkast is gevuld. Jij hoeft nergens heen. Het is jij, je laptop en onwijs veel zin om aan de slag te gaan.

Zie je het al voor je? Als je na een douche ‘s ochtends beneden komt, staat er allemaal lekkers klaar zodat je je eigen ontbijtje kan maken. Daarna loop je zo de duinen in of het strand op om je dag met de wind in je haren te beginnen. Bij thuiskomst een goede kop koffie en daarna focustijd voor jezelf. Knallen. Aan de slag. De lunch is geregeld en snacks staan voor je klaar. Aan het einde van de werkdag doen we als je dat wilt samen een korte check-in: wat voor vooruitgang heb je vandaag geboekt?

Out of office.

Aan boodschappen, schoonmaken en de was doen hoef je niet te denken. Jij bent er niet. Out of office. Aan koken hoef je ook niet te denken, niet eens waar je moet gaan eten. Alles is namelijk 100% voor je geregeld zodat jij vijf dagen kan doen waar je voor komt op Terschelling. 

 

Tijdens deze Structuurjunkie workation zijn er geen sessies, geen workshops, geen trainingen. Omdat ik denk dat een workation een moment is om te werken aan waar jij behoefte aan hebt. We gaan geen tijd verspillen. Natuurlijk is er ruimte om samen te sparren, om te brainstormen, om ideeën uit te wisselen en advies te geven of te vragen. En alles mag op jouw tempo. Het diner is op een vast tijdstip, verder mag jij weten hoe je jouw workation invult. Wil je al om vijf uur starten met werken? Of juist om drie uur ‘s middags een dutje doen? De sauna in? Lunchen op het strand? Doe waar jij je lekker bij voelt. Wij zorgen dat het je aan niks ontbreekt. Als jij maar komt het focus, met een plan en als je maar zin hebt om hier een succes van te maken.

Omdat het belangrijk is dat je met een helder doel en een goede focus naar Terschelling komt, doen we in februari een online coachingsessie met de groep waarin ik je ga helpen je focus te bepalen voor deze workation. Niemand komt zonder plan. If you fail to prepare, you prepare to fail 😉

 Op de boot terug naar huis pak je nog eens je uitgewerkte plan met al je taken en acties erbij, die je maakte voor je naar Terschelling kwam. Je hebt meer afgevinkt dan je had kunnen denken. Je hebt zelfs meer gedaan dan je vooraf had bedacht. Je kwam in de flow en je ging ervoor. Je hebt een werkweek geknald en daarnaast ook nog eens ultiem ontspannen én andere vrouwelijke ondernemers ontmoet. Die misschien wel iets voor jou kunnen betekenen.
Wat een stappen heb je gezet. En nu door!

De Structuurjunkie workation
duinvilla

In de ruige duinen van West Aan Zee, op vijf minuten lopen van het strand, staat de comfortabele, luxe duinvilla waar wij vijf dagen met elkaar gaan doorbrengen. Vanaf het huis heb je waanzinnig uitzicht op de duinen en het is een fantastisch startpunt voor een wandeling.

 

 Cosy kamer

 

Met een tweepersoonsbed
Badkamer op de gang

€1499 per persoon bij tweepersoonsgebruik

€2199 per persoon bij eenpersoonsgebruik

 

 Souterrain 1 & 2

 

Er zijn twee van deze kamers in het souterrain van het huis, met zicht op de duinen. 

Met twee losse eenpersoonsbedden

Met en suite eigen badkamer 

€1599 per persoon bij tweepersoonsgebruik

 

 Souterrain 3

 

Met een tweepersoonsslaapbank

en een luxe stapelbed

Met een badkamer op de gang

€1399 per persoon bij tweepersoonsgebruik

Alle prijzen zijn exclusief BTW. De kosten voor deze workation kan je opgeven als kosten voor je onderneming bij de belastingdienst.

Het huis beschikt over meerdere badkamers waarvan één met ligbad. In alle badkamers staan beautyproducten waar je van kan genieten. Er is ook een sauna aanwezig.

Wat zit erbij in?

 • 4 overnachtingen in een prachtige duinvilla op Terschelling met sauna en ligbad (aankomst maandag 9 maart, vertrek vrijdag 13 maart. Je bent op maandag 9 maart welkom vanaf 9u, op vrijdag 13 maart is de workation afgelopen om 17u).

 • vier badkamers die vol staan met heerlijke bad-, douche- en beautyproducten

 • beddengoed

 • 4 x ontbijt

 • 5 x lunch

 • 4 x diner (twee avonden chefkok, een avond uit eten, een avond pizza night)

 • een borrel op een van de laatste avonden

 • koffie, thee, bier, wijn, fris, sap

 • snacks

 • een 24/7 gevulde koelkast 😉

 • 1 groepscoachingsessie vooraf om je focus voor de workation te bepalen

 • elke dag aan het einde van de werkdag een korte check-in: wat heb je bereikt vandaag? (optioneel)

 • Cynthia als Terschelling-expert 😉

 • voor de eerste drie aanmeldingen een 1 op 1 wandelcoachingsessie met Structuurjunkie Structuurcoach Cynthia Schultz

 • voor de eerste drie aanmeldingen 1 op 1 wandelcoachingsessie met Brenda Stelpstra over uitbesteden en delegeren

Wat zit er niet bij in?

 • vervoer naar en op Terschelling, deze boek je zelf via Rederij Doeksen, fietsen kan je huren via Zeelen

 • eigen activiteiten

 • reisverzekering (boek vooraf je eigen reisverzekering!)

 • extra overnachtingen. Optioneel kan je op zondagavond aankomen, dit kost €149 extra per persoon per nacht. Langer blijven is in de villa helaas geen optie, maar ik kan je natuurlijk wel fijne accommodaties adviseren. 

 

Wie organiseert dit?

Cynthia Schultz

Structuurcoach voor ondernemers

Als iemand weet hoe je gestructureerd en gefocust moet werken, is het Cynthia Schultz wel. Als structuurcoach helpt zij met haar bedrijf Structuurjunkie ondernemers naar een bedrijf en leven vol overzicht, rust, ruimte, productiviteit en structuur. Dit doet ze met haar 9-weekse online programma, maar ook met 1-op-1 coaching en een halfjaartraject.
Tijdens deze workation gaat Cynthia naast jou aan de grote keukentafel aan de slag, maar ze is ook zeker niet de beroerdste om hier en daar een productiviteitstip te geven.

Enne, Cynthia komt al 8 jaar meerdere keren per jaar op Terschelling, dus je hebt een eilandexpert aan je zijde die je precies kan vertellen waar je moet wezen.

Brenda Stelpstra

Assistent

Brenda Stelpstra is de VA (Virtual Assistent) van Cynthia en dus ook een beetje van jou tijdens deze workation. Brenda is een echte regeltante en regelt alle details rondom de organisatie van de workation. Daarnaast weet zij alles over het werken als en mét een VA en daar kan zij je over adviseren.
Maar Brenda is vooral iemand die heel goed is in ‘onzichtbaar’ heel behulpzaam zijn en dat zal ook tot uiting komen tijdens deze workation. Brenda is je vaste aanspreekpunt voor alle praktische zaken en daarnaast kan je ook zéker van haar leren.

Ga je mee?

Zie jij jezelf wel aan tafel zitten werken in onze fantastische duinvilla? Klik dan op de knop en we gaan het voor je regelen. Blokkeer 9 tot en met 13 maart in je agenda, let’s go! Klik op de knop ‘Yes ik ga mee’, dan stuur je meteen een mailtje naar Cynthia & Brenda om je aan te melden. Vermeld in de mail het onderwerp ‘workation‘, in de mail wat je precies doet als ondernemer en welke kamer je wilt. Dan regelen wij de rest!

Veelgestelde vragen

Is de workation alleen voor ondernemers?

Ja, de workation is alleen voor ondernemers. 

Kan ik de kosten zakelijk boeken?

Ja, je kan de kosten voor de workation opvoeren als zakelijke kosten in je administratie.

Zijn er ook workshops of trainingen?

Nee, tijdens de workation niet. Op 5 februari om 10.00u is de live online coachingsessie waarin je je focus voor de workation gaat bepalen. 

Ook krijgen de eerste drie aanmeldingen van zowel Cynthia als Brenda een 1 op 1 coachingsessie tijdens de workation.

Wanneer is de online coachingsessie om mijn focus te bepalen?

Die is online in groepsverband op 5 februari 2020 om 10.00u. Je kan deze terugkijken als je wilt.

Moet ik mijn eigen reisverzekering regelen?

Dat is aan jou, maar dat raden wij wel aan.

Houden jullie rekening met dieetwensen?

Uiteraard. Vooraf krijg je een lijst waarin je je dieetwensen en -voorkeuren kan invullen, dan wordt daar rekening mee gehouden.

Kan ik een eenpersoonskamer boeken?

Ja, de Cosy Kamer is geschikt voor eenpersoonsgebruik voor €2199.

De andere kamers kunnen alleen voor twee personen geboekt worden. Wat natuurlijk wel kan, is dat je de prijs voor twee personen betaalt, dan kan je de kamer solo gebruiken. 

Zijn er activiteiten of uitjes?

Nee, al gaan we wel 1 avond uit eten. De andere avonden eten we in de villa.

Uiteraard kan je zelf op pad gaan om Terschelling te verkennen, Cynthia kan je uitstekende tips geven.

Kan ik eerder aankomen of later vertrekken?

De workation start op 9 maart. Aankomen op 8 maart is een optie voor een meerprijs van €149. Er wordt geen diner voor je geregeld, dat moet je die zondag nog even zelf doen.

Langer blijven is helaas geen optie, maar Cynthia kan je fijne hotels of huisjes adviseren.

Wordt het vervoer ook geregeld?

Nee, je moet zelf je bootovertocht regelen via Doeksen. Je kan eventueel een fiets huren bij Zeelen, of natuurlijk je auto meenemen naar het eiland. 

Zijn de eetmomenten 'verplicht'?

Nee hoor, maar geef het wel even vooraf aan als je ‘s avonds niet mee eet.