Structuurjunkie Uitstelgedrag UIT training

Op je eigen tempo

Maak nu écht korte metten met je uitstelgedrag. Een einde aan het schuldgevoel, en een plan om je doelen te behalen.

Het is weer zover. Je hebt voor de zoveelste keer die taak lopen uitstellen. Je voelt je schuldig: waarom lukt het nou niet om gewoon te beginnen? Elke keer opnieuw schuif je het vooruit en elke keer opnieuw vreet het energie. 

Je hebt soms het gevoel alsof je toeschouwer wordt van je eigen leven, omdat je niet eens toekomt aan het begínnen van het waarmaken van je dromen en doelen. De trein van jouw leven dendert voorbij en het lukt je maar niet om in te stappen. Je voelt je machteloos. 

Maar vooral word je elke dag opnieuw een beetje gek van jezelf en je uitstelgedrag. Het irriteert je, want het kost je veel tijd en het vreet energie. En je weet ook dat het een negatief effect heeft op je prestaties, je productiviteit en je gezondheid. Plus je blíjft die dingen maar vooruit schuiven terwijl je wéét dat het beter zou zijn als je ze gewoon meteen zou aanpakken. Je weet dat je dan relaxter, gelukkiger en gezonder zou zijn. Je uitstelgedrag zit je in de weg. En niet zo’n klein beetje ook.

Author

“Ik heb echt geleerd minder uit te stellen en stel daadwerkelijk minder uit. Ik heb meer inzicht en bewustzijn in mijn eigen uitstelgedrag gekregen, plus veel praktische tips en tools die me helpen om mijn uitstelgedrag te beperken.”

Maud

 – 
Author

“Doordat ik minder uitstel heb ik niet alleen meer tijd over voor andere dingen, die ik graag doe. Maar kan ik dit ook doen zónder schuldgevoel. Hierdoor is ook mijn stress afgenomen.”

Laura Cohrs

 – 
Author

“Ik geef de training een 9. Ik heb echt geleerd hoe ik minder uitstelgedrag kan vertonen en de training was heel duidelijk én leuk om te volgen.”

Peggy

 – 
Author

‘Cynthia heeft een hele rustige, eerlijke en open uitstraling, wat maakt dat je graag naar haar verhaal en tips luistert! En dan zijn de tips ook nog eens heel gemakkelijk toepasbaar!’

Silke

 – 

Loop je op dit moment hier tegenaan?

Je begint met goede moed aan je takenlijst, maar er zijn altijd dingen die je uitstelt naar morgen.

Je blijft tegen dingen aanhikken die constant energiezuigen en elke dag groter worden in je hoofd.

Het ‘beginnen’ is voor jou erg lastig. Je mist de motivatie en je ziet als een berg op tegen de dingen die je moeilijk vindt. Het starten is je grootste struikelblok en daardoor begin je vaak gewoon maar niet.

Je vraagt je soms af waarom je telkens van alles uitstelt. Zo moeilijk is het toch niet?

Je wéét dat het anders kan en moet, maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen. Eigenlijk zoals met alles wat je uitstelt.

Morgen voelt altijd beter voor je. Morgen gaat het sowieso beter lukken dan vandaag. En dat denk je dan morgen opnieuw…

Door je uitstelgedrag kost alles veel meer tijd, haal je bijna nooit je planning & deadlines en ben je dus helemaal niet zo productief.

Je hebt allemaal taken die al eeuwen op je lijst of in je planner staan, die je maar vooruit blijft schuiven. In je hoofd worden deze taken echte monsters waar je je steeds schuldiger over voelt, en waar je steeds meer tegenop gaat zien.

Het kan anders!

Je uitstelgedrag is NIET jouw karakter. Het is gewoon een verzameling gewoontes. En, goed nieuws, die kan je veranderen.

800+

Deelnemers gingen je voor en volgen de Structuurjunkie Uitstelgedrag UIT training.

8

Meer dan de helft van de deelnemers gaf z’n mening met een gemiddelde van 8!

Hoi, ik ben Cynthia en ik ben structuurcoach

Twaalf jaar ben ik ondernemer en ook ik heb geworsteld met planning, structuur en houvast in mijn werk. Inmiddels kan ik mezelf wel de koningin van het plannen noemen. Ik ontwikkelde de verschillende Structuurjunkie Planners. In mijn Structuurjunkie trainingen heb ik tienduizenden mensen geholpen om hun leven te structureren, productiever te werken en tijd over te houden voor dingen die ze echt belangrijk vinden.

Bekend van

Het is niet gek dat je nog zoveel uitstelt.

Je doet het – waarschijnlijk – al je hele leven zo. Je hebt sterke gewoontes ontwikkeld, en die hebben je tot hier gebracht.

Het goede nieuws is dus dat je deze gewoontes kan afleren, en er nieuwe gewoontes voor in de plaats kan laten komen. Daar wil ik je bij helpen met de online Uitstelgedrag UIT training.

In de Uitstelgedrag UIT training ga je het volgende leren:

Wat uitstelgedrag precies is, zo weet je wanneer je wel en niet uitstelgedrag vertoont.

Waarom uitstelgedrag voor jou een probleem is. Je krijgt helder wat het resultaat van jouw uitstelgedrag is zodat het écht belangrijk voor je wordt om hier aan te werken.

Je gaat ‘alarmbellen’ leren herkennen: wanneer vertoon je uitstelgedrag? Je gaat het eerder opmerken waardoor je sneller kan handelen en je uitstelgedrag vroeger de kop in kan drukken.

Het maken van een duidelijke planning van dag tot dag. Je leert je werk en verplichtingen helder formuleren en inplannen, waardoor je overzicht krijgt en precies weet waar je moet starten. Zo krijgt je uitstelgedrag steeds minder kans.

Hoe je goede gewoontes kan ontwikkelen rondom het voorkomen van je uitstelgedrag én hoe je je slechte gewoontes kan afleren. Alles draait om gewoontes, dus hier kan je mee aan de slag.

Waarom je uitstelgedrag vertoont. Zo kan je de onderliggende oorzaken (eventueel) aanpakken, en weet je hoe je kan reageren op de verschillende onderliggende redenen.

Hoe je heel praktisch je uitstelgedrag kan aanpakken, waardoor je elke keer exact weet wat je moet doen op het moment dat je neigt naar uitstellen.

Het maken van een duidelijke planning voor grote projecten, met heldere deadlines en realistische inschattingen. Zo worden grote projecten behapbaar en start je er makkelijker aan. Ook worden ze minder ‘eng’ om aan te beginnen.

Hoe je productiever gaat werken. Je gaat weer tijd krijgen voor de dingen die jij echt belangrijk vindt en waar je nu geen ruimte voor denkt te hebben.

152.201 planners

We gaan richting de 200.000 verkochte Structuurjunkie Planners. Zóveel mensen die de planner gebruiken!

12.109 mensen

Geholpen met structuur in hun werk en privéleven door middel van de Structuurjunkie trainingen.

48.650 volgers

Op Instagram geef ik dagelijks advies bytesize advies aan vele trouwe Structuurjunkies.

12+ jaar

Ik zeg niet zomaar wat, ik spreek uit ervaring. Ik heb jarenlang planning theorie in de praktijk verfijnd met mijn eigen ondernemingen.

In 6 stappen stoppen met uitstellen.

In de enorm praktische Structuurjunkie ‘Uitstelgedrag UIT’ online training vind je 6 stappen die je gaan helpen om je uitstelgedrag de kop in te drukken. Ik geef je mijn tips en tricks om praktisch aan de slag te gaan. Na een stap kan je meteen met de opdrachten in het werkboek bezig. Geen wolligheid, maar meteen aan de slag! Zoals je van mij gewend bent. Je krijgt meteen toegang tot alle lessen.

Elke stap bestaat uit een video- of audiobestand waarin ik alles met je deel. We gaan echt samen aan de slag. Ook vind je bij elke module een werkboek en/of downloads die je gaat gebruiken om voor altijd van je uitstelgedrag af te komen.

Wat is uitstelgedrag?

De basis: wat is uitstelgedrag nou eigenlijk? Het is handig om het hier even goed over te hebben voor we echt gaan starten. Zo weten we dat we het over hetzelfde hebben. Wat uitstelgedrag nou precies is, behandel ik in deze stap.

Waarom is uitstelgedrag een probleem?

Als je uitstelgedrag fantastisch voor je werkte, was je vast niet deze training aan het volgen. Toch is het belangrijk om even goed te gaan ontdekken waarom uitstelgedrag nu eigenlijk zo’n groot probleem is. Wat is precies het issue? Waarom is het zo essentieel dat je deze training volgt en dat je dit wilt gaan aanpakken? We nemen het probleem onder de loep in deze stap.

Waarom je uitstelt.

Maar waarom doe je dat nou eigenlijk, dat constante uitstellen? Je weet dat het niet ideaal is voor je, maar toch doe je het elke keer weer. Is het omdat je geen zin hebt of zit er wat anders achter? In deze stap leg ik je uit waarom je uitstelt.

Hoe je uitstelt & wat je uitstelt.

Nu we helder hebben wat uitstelgedrag is, waarom uitstelgedrag een probleem is en waarom je het doet, gaan we kijken naar hoe jij uitstelt en wat jij uitstelt. Tijd om even goed naar je eigen gedrag te gaan kijken!

Hoe je stopt met uitstellen.

Nu begint het echt: we gaan ervoor zorgen dat jij stopt met uitstellen. In 8 praktische stappen ga ik je leren hoe je dit aanpakt en hoe je ervoor zorgt dat je uitstelgedrag echt tot het verleden gaat behoren. We behandelen alles, van mindset tot plannen en motivatie.

Productiever werken.

Als je stopt met uitstellen, zal je merken dat je productiviteit vanzelf door het dak gaat. Maar omdat ik je toch nog wat extra productiviteitstips wil geven, deze bonusles. Ik geef je mijn tien beste tips en tricks om productiever te werken waar je meteen vandaag mee aan de slag kan gaan.

Structuurjunkie Uitstelgedrag UIT training

Nu écht stoppen met uitstellen.

  • Meteen toegang tot de online academie.
  • Volg de training in jouw tempo, er is geen deadline.
  • 6 praktische stappen
  • 6 werkboeken/downloads
  • Toegang tot deze training zolang deze bestaat

€ 99,-

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik de opdrachten?

Je kan de opdrachten krijgen in de vorm van een video, een audiofragment (die je dus bijvoorbeeld onderweg kan luisteren) of een geschreven tekst. Ook vind je elke week een pdf-werkboek met de opdrachten in de online omgeving.

Hoeveel uur kost me dit? Aan welke tijdsinvestering moet ik denken?

Dat is helemaal aan jou en aan hoe intensief jij de trainingen gaat volgen en toepassen! In totaal duren alle lessen bij elkaar zo’n twee uur. Per les kan je rekenen op ongeveer een uur omdat je ook met opdrachten aan de slag gaat.

Hoe zorg ik ervoor dat ik deze training volgen niet uitstel?

In de eerste module deel ik een stappenplan met tips en tricks met je, zodat je ervoor gaat zorgen dat je de lessen van de training daadwerkelijk gaat volgen! 

Hoeveel kost de training?

De Uitstelgedrag UIT training kost €99 inclusief btw.

Ik ben in de komende periode niet elke week beschikbaar. Kan ik dan toch meedoen?

Dat geeft niet, je krijgt in één keer toegang tot alle lessen en daar houd je ook toegang tot. Je kan de training dus volledig in je eigen tempo volgen.

Wanneer zijn de live Q&A’s?

Elke maand is er een live Q&A op wisselende dagen en tijden.
Je krijgt na afloop een opname toegestuurd, dus als je er niet live bij kan zijn is dat geen probleem.
Als je de Plantraining volgt, krijg je nieuwe data natuurlijk altijd per mail.

Moet ik ondernemer zijn?

Nee hoor, de Uitstelgedrag UIT training is voor iedereen die uitstelgedrag vertoont!