Hoi. Ik ben een Structuurjunkie.

Mijn naam is Cynthia en ik help met Structuurjunkie heel veel mensen met hun planning, productiviteit en de zoektocht naar meer voldoening. Dat doe ik met mijn Structuurjunkie werkboek en planners, met Structuurjunkie Masterclasses en cursussen en met het Online Programma. 

 Voor iedereen en voor elk budget is er een optie. Met mijn Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe en mijn planners heb ik al meer dan tienduizend mensen geholpen. En op Instagram inspireer ik ook dagelijks meer dan 4.000 mensen met Structuurjunkietips.

Op deze pagina vind je wat meer over mij. 

 

Hoe kan ik je helpen?

Planners & boeken

In Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe neem ik je aan de hand en leer ik je stapsgewijs over planning, productiviteit, structuur en doelen stellen. Daarbij heb ik ook de Structuurjunkie Planners uitgebracht om je nog meer te ondersteunen bij je dagelijkse planning.

Onlineprogramma

In mijn intensieve negenweekse Structuurjunkie Online Programma ga ik met je aan de slag om de touwtjes weer in handen te krijgen. Met een community, elke week opdrachten en persoonlijke begeleiding ga jij in negen weken van chaoot naar echte Structuurjunkie.

Masterclasses & cursussen

Ik heb meer dan 450 vrouwen geholpen met mijn Structuurjunkie Masterclasses en cursussen. Ook incompany en in opdracht verzorg ik lezingen, workshops en sessies over structuur, planning, productiviteit en focus. Ik kom graag bij je langs om jou en/of je bedrijf te helpen!

Gratis e-book Focus

Ken je dat, dat je constant bent afgeleid en dat het maar niet lukt om écht gefocust te werken? In mijn gratis e-book geef ik je mijn 10 manieren om gefocuster te werken – en dus meer gedaan te krijgen in minder tijd. Wil je deze ontvangen? Klik op de knop hieronder, dan mail ik hem naar je.