Structuurjunkie

1 op 1 Structuursessie

Als ondernemer heb je soms iemand nodig die met je meekijkt. Soms loop je te worstelen met een project, of kom je niet verder omdat je gewoon als een kip zonder kop met never ending to do lijst aan het rondrennen bent. Arrrgh, STRESS! In de 1 op 1 Structuursessie van een dagdeel ga ik met je meekijken. We zorgen dat alles weer helder wordt en dat je weggaat met een concreet plan, zodat je echt weer verder kan.

Ik wilde mijn eerste digitale aflostraining lanceren. Ik had grootste plannen, ik had duizend ideeën en ik had geen idee hoe ik moest beginnen. Twee korte sessies met Cynthia zorgden voor rust, voor overzicht en voor een concreet actieplan waarmee ik aan de slag kon. En die aflostraining? Die had ik vervolgens na een paar weken al klaar, en ik heb er inmiddels ruim honderd van verkocht. Goud waard, die Cynthia.’

Maaike Wind

Eigenaar bij Fuck die Studieschuld

Loop je al even te stoeien met een specifiek probleem?

Lukt het je niet een plan helder te krijgen voor een komend project? Heb je iets nieuws bedacht wat je wilt gaan aanbieden, ligt er een gaaf project op de plank, maar vind je het moeilijk om dit concreet te maken? En ben je daardoor elke dag ‘in de waan van de dag’ aan het werk en blijft dat project alsmaar liggen? Waardoor je niet verderkomt, waardoor de groei in je bedrijf op zich laat wachten en waardoor je je ook niet bepaald meer uitgedaagd voelt?

Of loop je vast in je planning en ren je rond als een kip zonder kop met een never ending takenlijst? Heb je het idee dat je een soort hamster in een rad bent dat maar doorrent zonder vooruit te komen?
Krijg je er stress van? Mis je het overzicht en kom je niet toe aan het écht oplossen van dit probleem?

En ben je klaar met zelf prutsen?

Kom dan bij mij een 1 op 1 Structuursessie doen. Drie uur lang gaan we samen aan de slag. Zitten we samen aan tafel en denk ik met je mee. Aan het einde van de sessie heb je een heel concreet plan waardoor je meteen weer verder kunt. Praktisch, duidelijk en je probleem heeft een oplossing.

Alvast een idee van wat jij en ik samen gaan doen…

1: Vragenlijst

Vooraf stuur ik je een vragenlijst zodat ik precies helder heb wat er aan schort. Ik krijg helderheid in je probleem, wat er nu misgaat en wat je graag opgelost wilt zien. Zodat we met een vliegende start beginnen zodra we elkaar spreken.

2: De sessie

We gaan met elkaar om tafel, digitaal of in het echt, om samen aan jouw probleem te werken. Jij komt naar Zwolle of we meteen elkaar via Skype. Drie uur lang denk ik met je mee. Ik zal je veel vragen stellen, maar ook dingen uitleggen of specifieke opdrachten geven. En je kan mij ook alle vragen stellen die je wilt.

3: Een helder plan

Je gaat weg met een concreet plan: je weet wat je te doen staat. Werk aan de winkel! Na de sessie zullen we nog een keer digitaal contact hebben om te kijken hoe het gaat en of ik je nog verder kan helpen.

Je komt even niet verder

Als ondernemer ben jij leergierig. En je hebt dan ook al veel geleerd over het ondernemerschap op zich, en ook over hoe je moet plannen of productiever moet werken.

Maar je loopt nu nog wel echt tegen een paar dingen aan, die je niet in je eentje opgelost krijgt. Je krijgt niet helder hoe je dit moet oplossen en dat frustreert je. Je krijgt er stress van, en je probleem blijft er onopgelost liggen waardoor je geen steek vooruit komt. En als je eerlijk bent kost je dat meer energie dan je zou willen.

Stel je voor
Stel je eens voor hoe het zou zijn om je probleem aan mij voor te leggen. Om samen drie uur lang om de (fysieke of digitale) tafel te zitten en te gaan brainstormen over jouw probleem. Of om een heel heldere planning te maken voor jouw project. Of om gewoon te gaan zorgen dat je huidige werkzaamheden helderder gestructureerd worden. Waar jij ook tegenaan loopt op het gebied van planning, structuur, productiviteit of focus: I’m your girl.
Ik heb veel ervaring met ondernemen én met planning en structuur en kan me goed verplaatsen in jouw situatie. Je mag me alle vragen stellen die je hebt en hebt vier uur lang mijn onverdeelde aandacht.
Op het einde zorgen we ervoor dat je een concreet plan hebt. Of dat nu is om je nieuwe product te lanceren of om te zorgen dat je vanaf nu veel gestructureerder gaat werken, dat maakt niet uit. Maar na de Structuursessie is de chaos ontward en weet je wat je te doen staat.

Grote plannen en grote doelen… Ik ben al even aan de slag als personal stylist en heb de grote wens om mijn bedrijf naar een hoger level te tillen. De ideeën zijn er, een doel om naar toe te werken ook maar ik kreeg er zelf maar geen schot in. Structuur en een plan van aanpak is wat ik nodig heb. Cynthia heeft me hier met een 1 op 1 sessie ontzettend mee geholpen. Ze is een heel fijn persoon om mee te werken. Ze maakt tijd voor een praatje, is empatisch maar werkt ook gericht aan het doel en managede de tijd als een pro! Zo hebben we samen in één sessie een strak plan gemaakt waarmee ik komend kwartaal aan de slag kan en waarmee ik hele grote stappen zet om mijn grotere doel te gaan bereiken.’

Kim Meijers

Eigenaar bij Kim Meijers Personal Styling

Als jij de 1 op 1 Structuursessie boekt…

N

Krijg je vooraf een heldere vragenlijst. Op die manier weet ik precies waar je problemen zitten en waar je nu exact tegenaanloopt. Zo ga ik voorbereid onze sessie in, kan ik jou de juiste vragen stellen en weet ik goed hoe ik je kan gaan helpen.

N

Ga je één concreet ‘probleem’ samen met mij uitwerken. Of dat nu is dat je op dit moment een belabberde werk-privébalans hebt en als een kip zonder kop rondjes rend, of dat je binnenkort een nieuw product gaat lanceren waar je een heldere projectplanning voor wilt hebben. 

N

Heb je drie uur lang een 1 op 1 sessie met mij. De enige andere 1 op 1 sessies die ik doe zijn halfjaartrajecten. Al mijn andere trainingen zijn in groepsverband. Het is dus jouw kans om alle vragen te stellen die je hebt.

N

Zien we elkaar drie uur fysiek ‘in real life’ in Zwolle, of plannen we twee digitale sessies van 1,5 uur via Skype. Jij mag kiezen. Als we elkaar fysiek zien, is een lunch of ontbijt inbegrepen.

N

Krijg je een Structuurjunkie pakket ter waarde van €49,95. Zodat je na de sessie ook direct megagoed aan de slag kan.

N

Prikken we samen na betaling een datum. Uiteraard doen we dit in overleg zodat het perfect in onze beider planningen past.

Hoi, ik ben Cynthia
en ik ben structuurcoach.

Tien jaar ben ik ondernemer en ook ik heb geworsteld met planning, structuur, houvast in mijn werk. Inmiddels kan ik mezelf wel de koningin van het plannen en productief werken noemen. Ik schreef Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe en ik ontwikkelde de verschillende Structuurjunkie Planners. In mijn Structuurjunkie trainingen heb ik duizenden mensen geholpen om hun leven te structureren, productiever te werken en tijd over te houden voor dingen die ze echt belangrijk vinden..

Foto: Bianca Toeps

Structuurjunkie boeken en planners verkocht

Mensen geholpen met een Structuurjunkie training

Jaar ervaring als ondernemer

Eerst eventjes bellen om te bespreken of dit voor jou een goede stap is? Mail me dan even.

Dit zeggen een paar van mijn 1 op 1 klanten over onze sessies:

‘De coaching van Cynthia is voor mij mega waardevol geweest. Ik ben zowel met mijn bedrijf als persoonlijk heel erg gegroeid. Tijdens mijn coaching heb ik gemerkt dat Cynthia heel eerlijk is. Als ze denkt dat een idee helemaal niet goed aansluit bij mijn bedrijf, zal ze dat zeggen. En dan wel op zo’n manier dat je zelf ook achter het wijzigen van de plannen staat. Cynthia is een master in het stellen van kritische vragen. Mij heeft dat heel erg geholpen om te kijken naar wat ik echt diep van binnen wil, wat een enorme persoonlijke groei met zich mee heeft gebracht.

Productiviteit was voor mij eigenlijk nooit echt een probleem. Ik kreeg heel veel gedaan op een dag. En die structuur zat ook wel goed, dacht ik… Ik had allemaal lijstjes, maar vooral dat lijstje waarbij ik zou gaan werken aan mijn bedrijf bleef liggen. Dus al het werk dat ik deed, deed ik vooral voor mijn klanten. Door Cynthia ben ik daar betere keuzes in gaan maken. De structuur en productiviteit zijn er nog steeds, maar zijn versterkt. Nu werk ik niet alleen in mijn bedrijf, maar ook echt aan mijn bedrijf.

En het gaat niet alleen om het werken. Door Cynthia ben ik gaan inzien hoe belangrijk het is om te ontspannen, en nog belangrijker, ik ben dat ook echt gaan doen! Nu leg ik regelmatig mijn laptop en telefoon werk ben ik niet met mijn werk bezig. Het klinkt zo eenvoudig, maar het is een van de grootste veranderingen in de afgelopen 4 jaar!

Al met al is Cynthia – mede door haar kennis en ervaring – heel prettig om mee te werken. Ze zorgt ervoor dat je de juiste stappen kunt zetten in jouw bedrijf, waarbij een goede balans en het halen van voldoening uit je werk niet worden vergeten.’

Kim Hoogmoed

Eigenaar bij DeLorx VA, volgt 1 op 1 coaching

‘Ondernemer zijn betekent vaak dat je er voor je gevoel alleen voor staat. Je hebt niemand om op terug te vallen die even met je mee kan denken. Dat kan behoorlijk lastig zijn en zorgt ervoor dat je verzandt in zaken die er niet toe doen.

Mijn samenwerking met Cynthia begon omdat ik meer structuur en duidelijkheid nodig had in mijn bedrijf. Het lanceren van nieuwe producten is eng, tot je iemand hebt om mee te sparren en die je kritische vragen stelt, die jou en je bedrijf doorlicht om tot de kern te komen.

Met behulp van Cynthia kwam ik achter de kern van mijn bedrijf: waarom doe ik wat ik doe én hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn werk bijdraagt aan mijn doel?

Mijn grootste cadeau aan mezelf in 2020 was toch wel het inhuren van Cynthia: ik heb structuur, ik kan mezelf bijsturen en ik weet waar ik op moet focussen om van mijn bedrijf een succes te maken. Cynthia zorgt met haar persoonlijke aanpak dat je vol enthousiasme en zelfvertrouwen onderneemt en verder gaat binnen je bedrijf.’

Caroline Geven

Eigenaar bij Techkoningin, volgt 1 op 1 coaching

‘Cynthia heeft een open, onbevooroordeelde manier van coachen. Ze denkt overal goed over na en neemt elk issue serieus.’

 

Miriam

Eigenaar bij Jules Bean

‘Cynthia heeft een heel aangename en rustige manier van coachen. Ze laat je zelf zoeken en een manier bedenken die het best bij je past.’

Rebecca

volgde een Structuurjunkie Training

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er na betaling?

Na betaling krijg je uiteraard een factuur in je inbox, en daarna mail ik je om onze afspraak in te plannen. En natuurlijk vraag ik je of je fysiek wilt afspreken of dat we de sessies digitaal inplannen.

Moet ik ondernemer zijn voor de Structuursessie?

Ja, de Structuursessie is alleen voor ondernemers.

Hoeveel tijd moet ik hiervoor vrijmaken?

Sowieso drie uur voor de sessie. Reken ook zeker een uur voor de voorbereiding (het beantwoorden van de vragen, en het kan zijn dat ik je vooraf een opdracht geef). Houd er ook rekening mee dat je naar huis gaat met een plan en dus ook een takenlijst 😉

Is de prijs inclusief of exclusief BTW?

De prijs is exclusief 21% BTW.

Kan ik deze Structuursessie zakelijk boeken?

Jazeker kan dat. 

Ik heb een andere vraag.

Stuur even een mailtje naar cynthia@structuurjunkie.nl, dan helpen we je verder!