Structuurjunkie

online programma

In 9 weken naar een gestructureerd leven waarin jij de touwtjes in handen hebt

Het Structuurjunkie traject start over...

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wil je liever in 3 termijnen van €758 betalen?

Overzicht van alle lessen

Ik zal je de touwtjes aangeven. Jij bent wel echt degene die ze in handen moet gaan nemen.

Hieronder vind je een overzicht van de negen lessen die we in negen weken gaan behandelen. Elke week krijg je de opdracht in je inbox. Deze bestaat meestal uit een inleidende video met daarbij een opdracht in een pdf-werkboek. Soms zit er ook een audiobestand bij, of een extra opdracht.

Les 1:
MINDSET

We starten met het begin: wat er tussen je oren gebeurt. Wat zijn je overtuigingen en hoe kan je hiermee aan de slag?

Les 2:
EEN PLANNER/AGENDA GEBRUIKEN

Een planner of agenda kan je enorm helpen bij een gestructureerder leven. In deze les leer je hoe je deze goed voor je laat werken.

Les 3:
WEKELIJKSE/ MAANDELIJKSE EVALUATIES

Door middel van wekelijkse en maandelijkse evaluaties blijf je scherp op je eigen vooruitgang en productiviteit. 

Z

Les 4:
TAKENLIJSTEN

Takenlijsten kunnen voor en tegen je werken. Ik leg je uit hoe to do lists je werkdag veel makkelijker maken en hoe je je doelen ermee kan behalen. 

Les 5:
MAIL & SMARTPHONE

Als iets veel tijd en energie kan kosten, is het wel je inbox en je telefoon. Je gaat aan de slag met deze ‘verslavingen’.

l

Les 6:
ECHT PRODUCTIEVER WERKEN

Hoe zorg je nou dat je meer gedaan krijgt in minder tijd? Ik geef je in deze les veel handige en praktische tips en tricks.

Les 7:
WAT WIL JE?

Als je je structuur aardig op de rit hebt, is het goed om na te denken over wat je nu eigenlijk écht wilt. Ik ga je dit helpen ontdekken. 

Les 8:
DOELEN

We borduren voort op vorige week. In deze les ga je je doel(en) formuleren en je maakt een plan om er ook echt mee aan de slag te gaan. 

Les 9:
EVALUATIE

Tijd om terug te blikken op de afgelopen acht weken. Wat heb je geleerd en waar wil je nog verder mee aan de slag?

‘Cynthia heeft een hele rustige, eerlijke en open uitstraling, wat maakt dat je graag naar haar verhaal en tips luistert! En dan zijn de tips ook nog eens heel gemakkelijk toepasbaar!’
Silke

volgde een Structuurjunkie Masterclass

‘Cynthia’s persoonlijke ervaring met het gebruik van de planner, handige tools, hoe zij tools combineert et cetera is echt een pluspunt. Ook inspireert ze je echt om aan de slag te gaan maar draagt je niks op.’

Maartje

volgde een Structuurjunkie Masterclass

‘Met Cynthia als structuurcoach aan je zijde wordt die hele bult met taken ineens een stuk overzichtelijker. Op een ontspannen manier helpt ze je in te zien dat je vooral moet kiezen voor een systeem dat werkt voor JOU. Super praktisch, meteen toepasbaar en zonder blabla. Love it!’

Annemieke Tissink

volgde een Structuurjunkie Masterclass

Na het volgen van het Structuurjunkie Online Programma…

$

heb je weer het gevoel dat je de touwtjes in handen hebt

$

heb je overzicht in je planner en je werkzaamheden

$

durf je voor jezelf te kiezen, vaker nee te zeggen en weet je hoe je dat moet doen

$

heb je een helder plan om met je doel(en) aan de slag te gaan

$

weet je precies wat je moet doen als chaos je toch weer overvalt

$

kan je focussen, productiever werken en veel meer werk verzetten in dezelfde tijd

$

heb je helder wat je wilt en wat je doelen zijn voor minimaal het komende jaar

$

heb je tijd over voor dat wat jij echt belangrijk vindt, of dat nu meer vrije tijd is of tijd voor dat ene project 

$

ben jij weer de baas over je agenda

$

weet je waarom bepaalde methodes voor jou wel of niet werken

All-in livedagen op 28 & 29 september

We gaan online aan de slag, maar ik wil je ook heel graag live ontmoeten. Wat is het een cadeau aan jezelf om er twee dagen uit te gaan om compleet te focussen op jouw planning, structuur, productiviteit en gewoontes. Meters maken, nieuwe inzichten krijgen en écht aan de slag.

Met een groepje van maximaal 15 vrouwen gaan we twee hele dagen aan de slag met de inhoud van het programma, is er genoeg tijd om aan jouw specifieke issues te werken. Ook hebben we twee gastsessies van fantastische professionals die je veel nieuws gaan leren. 

 

 

Z

In de natuur in het oosten van het land (hotel Mooirivier)

Z

28 & 29 september 2019

Z

Tijd voor jouw verhaal en jouw specifieke issues

Z

Sessies van gedragspsycholoog Mischa Coster en mindsetcoach Janne Schuijn

Z

Tijd om tussendoor even een frisse neus te halen en samen een wandeling te maken

Z

Inclusief overnachting, ontbijt, lunch, 3-gangendiner, koffie & thee

Z

Ik heb alles voor je geregeld: je hoeft nergens aan te denken 

Mischa Coster is psycholoog en expert op het gebied van gedragsverandering. Op de eerste dag gaat hij je uitleggen wat gedragsverandering inhoudt en wat daar bij komt kijken. Zodat je snapt wat je aan het doen bent met het Structuurjunkie Programma: 80% draait hierbij om gewoontes! Hij geeft tekst en uitleg, maar ook praktische tips waar je meteen mee aan de slag kan.

Janne Schuijn is mindsetcoach. Haar missie? Vrouwen helpen met een krachtige mindset waardoor ze een zelfverzekerd leven kunnen gaan leiden. Omdat een productief en gestructureerd leven hand in hand gaat met je mindset, komt Janne op dag twee een mindsetsessie geven. Hoe zorg je voor de juiste productiviteitsmindset? Hoe kom je uit die ‘drukdrukdruk’-houding? Met de tips van Janne ga je anders kijken naar hoe je denkt. 

Alles is voor je geregeld. Je hoeft deze dagen nergens aan te denken. We gaan meters maken, werken aan jouw issues, we gaan echt twee dagen knallen. Maar we gaan ook twee dagen genieten. Daarom gaan we naar Mooirivier. Een van mijn favoriete plekken om te ontspannen. Middenin de natuur, langs de Vecht. Luxe en toch een relaxte sfeer. Fijne kamers met heerlijke bedden. Een prachtige omgeving om een lekkere wandeling te maken en het eten is er héél goed. Alles zit er bij in: de sessies, de lunch, een driegangendiner op de eerste dag, je heerlijke overnachting, het ontbijt op dag 2, koffie en thee, wat lekkers… Ik heb zelf ervaren hoe waardevol het is om tijdens het volgen van zo’n intensief programma even los te komen van het dagelijkse leven. Om even in de bubbel te gaan zitten en te focussen. En om goed te zorgen voor jezelf. Dus dit zit er allemaal bij in, omdat ik weet hoe belangrijk en fijn dit is.

 

Veelgestelde vragen

Hoeveel uur kost me dit per week? Aan welke tijdsinvestering moet ik denken?

Dat ligt aan jou. Het traject duurt negen weken en start 2 september 2019. Ik zou anderhalf uur rekenen per opdracht per week, maar de ene week is arbeidsintensiever dan de andere week. Elke week is er ook één uur een groepssessie waarin ik live met jou en de andere deelnemers het gesprek aanga. We vormen een community waarin je al je vragen kan stellen en een beroep op elkaar kan doen. Hoe intensief je hieraan deelneemt, is helemaal aan jou. Het absolute minimum om mee te doen is dat je de opdrachten maakt en de vragen beantwoord die ik je stel. Maar hoe intensiever je meedoet, hoe groter het resultaat.

Ik ben in die periode niet elke week thuis. Kan ik dan toch meedoen?

Ja, dat kan. De opdrachten blijven online staan en je kan ze later maken. Het is voor jezelf wel handig als dit niet meer dan drie weken is, anders ga je achterlopen en dan loop je niet in lijn met de rest van de groep.

 

Hoe krijg ik de opdrachten?

Je kan de opdrachten krijgen in de vorm van een video, een audiofragment (die je dus bijvoorbeeld onderweg kan luisteren) of een geschreven tekst. Ook vind je elke week een pdf-werkboek met de opdrachten in de online omgeving. Elke week komt er een nieuwe opdracht vrij.

 

Kan ik vragen aan je stellen?

Ja, ik begeleid je tijdens dit traject. Voor we beginnen bel ik je om in kaart te brengen tegen welke issues je aanloopt en hoe ik je het beste kan helpen. Elke week beantwoord ik je vragen als je die hebt. Elke week ben ik aanwezig in de Facebook community om vragen te beantwoorden of mee te denken over issues. Elke week is er  een live groepssessie van een uur waar iedereen aanwezig kan zijn (maximaal 15 deelnemers) om het thema van die week te bespreken. Of te bespreken wat er dan ook maar op tafel komt tijdens dat gesprek. 

Moet ik ondernemer zijn?

Ik richt me met het Structuurjunkie traject op ondernemende vrouwen. Daarmee bedoel ik vrouwen die of een eigen onderneming hebben of een ondernemende functie hebben binnen een bedrijf.

Ik heb bij jou een Structuurjunkie Masterclass of een Productiviteitscursus gedaan. Krijg ik nu korting?

Wat ontzettend leuk dat je al een cursus bij mij gevolgd hebt. Maar natuurlijk wil ik jou een korting geven. Als je een Structuurjunkie Masterclass gevolgd hebt, krijg je 15% korting op het totaalbedrag van het online programma. Als je een Productiviteitscursus gevolgd hebt, krijg je 10% korting op het totaalbedrag van het online programma. Dit is niet in combinatie met andere kortingen. 

Ik twijfel.

Dat snap ik. Waarom twijfel je? Twijfel je omdat je niet weet of dit de verandering gaat brengen die je wilt? Twijfel je omdat je niet weet of je het kan? Twijfel je omdat je niet zeker weet of je hier tijd voor hebt? Je bent nog steeds op deze pagina, dat is natuurlijk niet voor niks. Vul dit formulier in en dan maak ik een belafspraak met je.

 

Wanneer start het volgende Structuurjunkie Programma?

Het volgende Structuurjunkie Programma start op 6 januari 2020.