Interesse in het Structuurjunkie Focus op je Business traject?

Als ondernemer ben je altijd bezig. Er moet veel werk verzet worden, wat het grootste deel van je tijd kost. Die takenlijst is gewoon nooit af. Maar je wilt ook áán je bedrijf werken, aan de groei van je onderneming, aan je eigen ontwikkeling.

Je merkt dat je tegen een muur oploopt: je bent eigenlijk te druk. Het werk overweldigt je regelmatig, waardoor je stress krijgt, en dat reageer je dan weer thuis af. En tja, thuis… Daar heb je niet genoeg tijd en aandacht voor. Je doet misschien wel veel teveel. Of doe je teveel zélf? Werken áán je bedrijf, daar heb je gewoon geen tijd voor. Die takenlijst, die moet eerst af. Maar… is die ooit wel af? En ehm… waar is die takenlijst eigenlijk?

Het onbreekt je aan goede systemen, heldere planning(en) voor zowel korte als lange termijn. Je hebt ook niet zo’n goed overzicht op je financiën en doelen ontbreken ook. Als je het eerlijk toegeeft, ziet het er aan de voorkant prima uit, maar ben je aan de achterkant als een kop zonder kop rond aan het rennen.

Dat is allemaal helemaal niet zo gek. Als ondernemer doe je waar je hart sneller van gaat kloppen, en de meeste ondernemers zijn vakvrouwen die bergen aan werk verzetten en onwijs goed zijn in wat ze doen. Maar de rest… Dat heeft niemand je ooit geleerd!
Hóe zorg je nou voor dat goede overzicht, zowel op de korte als lange termijn? Hóe zorg je dat je bedrijf groeit zonder dat jij er zelf aan ten onder gaat? Hóe zorg je voor goede systemen, een fijne balans, overzicht, PLEZIER in het runnen van je bedrijf?

Met het Structuurjunkie Focus op je Business Traject ga ik je daarbij helpen.  

Met tien jaar ervaring als ondernemer en Structuurexpert heb ik alles in huis om jou hiermee verder te helpen.

 

 

 

In het Structuurjunkie Focus op je Business traject ga ik jou drie maanden begeleiden. Je krijgt toegang tot een online academie met daarin alle lessen die je nodig hebt om weer structuur in je bedrijf te krijgen. Maar ook hoe je nou die balans terugvindt (en vasthoudt), goede planningen maakt (voor de korte en lange termijn), hoe je je financiën beter gaat regelen en hoe je werkt aan je geldmindset.

Naast deze waardevolle video- en audiolessen en PDF-werkboeken, heb je de mogelijkheid om met andere ondernemers samen te werken aan deze onderwerpen. In het traject zijn er vier tot vijf online sessies waarin je aan de slag gaat met de problemen waar jij op dit moment tegenaan loopt én je kan uiteraard altijd je vragen stellen.

Ook in de online community met de andere ondernemers. Ik en de andere ondernemers denken met je mee. Je kan dus altijd sparren over dingen waar je tegenaan loopt.

Met dit traject krijg je weer focus. Overzicht. Rust. Balans. Ben je weer klaar voor groei in je bedrijf en weet je precies wat je te doen staat. Op elk moment. 

Op 9 december is de pilotlancering van het Structuurjunkie Focus op je Business traject. We starten op 1 februari.

Wil je dat ik je op de hoogte houd van de lancering? Als je je hieronder even inschrijft, hoor je als eerste wanneer je voor een mooie eenmalige pilotprijs (€777 in plaats van €997) kan aanmelden. Er is plek voor 30 ondernemers.

Ik houd je vrijblijvend op de hoogte van het Structuurjunkie Focus op je Business traject. Ook zal ik je af en toe handige structuurtips voor ondernemers sturen, daar kan je je altijd voor uitschrijven.