Structuurjunkie online training
‘Nee is ook een woord’

Hoe je weer jóuw leven gaat leiden zonder dat je een heartless bitch wordt.

Daar zit je dan weer. Tegen die klus aan te hikken. Omdat je weer ja hebt gezegd terwijl je eigenlijk nee wilde zeggen. En nu kan je niet meer terug, vind je. Of ben je alwéér je collega aan het helpen terwijl je niet eens toekomt aan de dingen die je zélf belangrijk vindt.

Je gezin. Dat verhaal dat je wilt schrijven. Een keer wat tijd voor jezelf, om een boek te lezen. Of om met je vrienden af te spreken die je toch al zo weinig ziet.

Je hebt nu nauwelijks tijd voor jezelf, tijd voor de projecten waar je aan wilt werken, tijd voor je gezin, voor vakantie, voor een moment vrij.

Omdat je altijd ja zegt. Terwijl je weet dat je nee moet zeggen.

Ik heb heel veel goede tips gekregen die ik zelf ga toepassen. Ik heb geleerd dat je door op een goede manier nee te zeggen investeert in jezelf. Ik heb er heel veel aan gehad en daar ben ik heel blij om. Cynthia geeft op een heel benaderbare manier heldere uitleg en tips.

Claudia

 – 

Het is prettig om naar Cynthia te luisteren en de praktische tips en opdrachten zijn zeer nuttig om onderhanden te hebben en zelf mee aan de slag te gaan. Mijn grootste les uit de training is dat het belangrijk is om dingen bespreekbaar te maken en je vooral eerlijk en oprecht moet (en kan) zijn tegen anderen, maar zeker ook eerst tegen jezelf.

Tessa

 – 

‘Wat ik het meest waardevol vond waren de opdrachten zodat je daadwerkelijk aan de slag gaat met de stof. De triggers waarom we ja zeggen als we nee bedoelen en de praktische tips + voorbeelden. Ik vind de training zeer waardevol. Snel toepasbaar door de tips en voorbeelden. Soms confronterend, omdat je gedwongen wordt over je eigen handelen na te denken, maar daarvoor zeer leerzaam!’

Inge

 – 

Wat er kan gebeuren als jij vaker je grenzen aan gaat geven… 

‘Nee zeggen’ klinkt misschien (nog) negatief voor je. Maar een nee tegen een ander is een ja voor jezelf. Zeker als je nu nog te vaak over je eigen grenzen gaat, en anderen toestaat dat ook te doen, gaat het simpele concept van nee zeggen je ongelooflijk veel opleveren.

Je gaat ten eerste meer tijd krijgen voor de dingen die jij belangrijk vindt. 
Voor specifieke projecten waar je nooit aan toekomt, of juist voor je gezin of voor jezelf. Kan je éindelijk dat boek gaan schrijven, of een tweede verdienmodel gaan opzetten. Of gewoon een keer rustig een kop koffie drinken terwijl je naar buiten zit te staren. 

Verwachtingen zullen anders worden. Mensen om je heen verwachten nu nog van jou dat je altijd overal ja op zegt. Omdat je dat nu altijd doet. Dat gaat veranderen. En deze verwachtingen ga jij veel beter managen, wat jou heel veel ruimte en vrijheid geeft. Om te doen wat jíj wilt. Om zelf te kiezen wat je met je tijd gaat doen. Of dat nu is dat je tijd met je kinderen gaat doorbrengen die je nu toch echt wat te vaak achter de iPad zet, of dat je eindelijk serieus bezig gaat met de groei van je bedrijf. Jij gaat de regie pakken en helder aangeven wat je wel en niet wilt.

Je gaat vaker voor jezelf opkomen, steviger in je schoenen staan. Zonder dat je onaardig hoeft te zijn, of onaardig gevonden hoeft te worden.

Stel je voor hoe het voelt om zo daadkrachtig en zeker van je zaak ‘nee’ te gaan zeggen. Om je niet schuldig te voelen, en al helemaal niet meer te balen van jezelf dat je toch weer ja hebt gezegd tegen iets waar je nee tegen had moeten zeggen.


Het kan anders!

‘Nee zeggen’ klinkt heel simpel. Ik ga het ook zo simpel mogelijk voor je maken met praktische lessen en opdrachten.

3000+

Deelnemers gingen je voor en volgen deze training.

8,6

Meer dan de helft van de deelnemers gaf z’n mening met een gemiddelde van 8,6!

Hoi, ik ben Cynthia en ik ben structuurcoach

Twaalf jaar ben ik ondernemer en ook ik heb geworsteld met planning, structuur en houvast in mijn werk. Inmiddels kan ik mezelf wel de koningin van het plannen noemen. Ik ontwikkelde de verschillende Structuurjunkie Planners. In mijn Structuurjunkie trainingen heb ik tienduizenden mensen geholpen om hun leven te structureren, productiever te werken en tijd over te houden voor dingen die ze echt belangrijk vinden.

Bekend van

Ik zeg de hele dag nee tegen alles en iedereen en ik ben nog steeds een leuk en vriendelijk persoon.

Wat wil jij nu eigenlijk? Als je leert nee zeggen, leer je ook ja zeggen. Ja tegen wat jij wilt. Ja tegen jouw wensen, dromen en doelen. Want wat zijn die eigenlijk? Als je dit helder gaat krijgen, weet je waar je volmondig nee tegen wilt zeggen en waar je keihard ja tegen wilt roepen.

Het komt erop neer dat je JA tegen jezelf gaat zeggen. Zonder schroom. Je gaat voor jezelf kiezen.

En al met al gaat dat ‘nee zeggen’ je een leuker leven geven. En een evenwichtiger, blijer mens maken. 

Nee zeggen is voor heel veel mensen lastig. Dat merk ik in al mijn trainingen en cursussen die ik geef. Daarom geef ik nu deze online training ‘Nee is ook een woord’. In de training leer je hoe je nee kan zeggen en hoe je dus meer tijd voor jezelf gaat creëren. Hoe jij weer de regie terugpakt. Zonder dat je een heartless bitch wordt.

Want ik zeg de hele dag nee tegen alles en iedereen, en ik ben nog best een vriendelijk type.

Na het volgen van de online training ‘Nee is ook een woord’…

heb je helder waarom je nu zo vaak ‘ja’ zegt terwijl je liever ‘nee’ zou zeggen

voer je zelfverzekerd een ‘nee’-gesprek 

voel je je steeds minder schuldig als je ‘nee’ zegt

zeg je volmondig ‘ja’ tegen de dingen die JIJ graag wilt

heb je een helder plan om zelf met de stof aan de slag te gaan

heb je duidelijker voor ogen wat je wilt en wat je prioriteiten zijn, waardoor je makkelijker ‘nee’ zegt

kan je respectvol, vriendelijk en leuk ‘nee’ zeggen

heb je tijd over voor dat wat jij echt belangrijk vindt, of dat nu meer vrije tijd is of tijd voor dat ene project

leer je niet meer naar de pijpen van anderen te dansen

weet je waarom bepaalde methodes voor jou wel of niet werken

152.201 planners

We gaan richting de 200.000 verkochte Structuurjunkie Planners. Zóveel mensen die de planner gebruiken!

12.109 mensen

Geholpen met structuur in hun werk en privéleven door middel van de Structuurjunkie trainingen.

48.650 volgers

Op Instagram geef ik dagelijks advies bytesize advies aan vele trouwe Structuurjunkies.

12+ jaar

Ik zeg niet zomaar wat, ik spreek uit ervaring. Ik heb jarenlang planning theorie in de praktijk verfijnd met mijn eigen ondernemingen.

Overzicht van de stappen

In de enorm praktische Structuurjunkie ‘Nee is ook een woord’-training vind je in mijn Structuurjunkie Academie 11 stappen die je gaan helpen vaker nee te zeggen. Ik geef je mijn tips en tricks, veel voorbeelden en uitleg. Na een module kan je meteen  aan de slag. Geen wolligheid, maar meteen aan de slag! Zoals je van mij gewend bent.

Elke stap bestaat uit een video waarin ik alles met je deel. Ook vind je  een werkboek in de training die je kan gebruiken om je opdrachten in te maken om je kans op succes te maximaliseren.

Na aanschaf heb je direct toegang tot alle stappen en kan je de training volgen in jouw eigen tijd en tempo.

Stap 1: Waarom is NEE zeggen zo lastig?

We beginnen bij het begin: je gaat helder krijgen waarom jij nee zeggen nou zo moeilijk vind, zodat je weet wat jouw startpunt is.

Stap 2: Het resultaat van altijd ja zeggen

We blijven even in de pijn. Wat is het resultaat van het feit dat jij altijd ja zegt? 

Stap 3: Het belang van nee zeggen

We gaan richting de nee… Maar waarom eigenlijk? Waarom wil jij vaker nee zeggen?

Stap 4: Weten wat je wilt

Als je vaker nee wilt zeggen, moet je ook weten waar je nou echt ja tegen wilt zeggen. Wat wil jij eigenlijk WEL?

Stap 5: Hoe ze je nee

Het wordt praktisch. Hoe zeg je nou vaker nee? Ik geef hele praktische voorbeelden en heldere uitleg.

Stap 6: De betekenis van een JA

Als je vaker nee gaat zeggen, ga je tegen andere dingen vaker ja zeggen. Maar wat betekent een ja precies voor jou? Wat voor resultaat geeft het?

Stap 7: Privé nee

We hebben het veel over werksituaties in de training. Maar privé nee zeggen is misschien wel lastiger. Hoe je dat doet, vertel ik je.

Stap 8: De discussie

Ja, hij gaat komen. De lastige discussie. Hoe deal je daarmee en hoe zorg je dat je niet met iedereen ruzie maakt?

Stap 9: Nee tegen jezelf

Misschien mag je ook wel wat vaker nee zeggen tegen jezelf. En als je eisen, al je moetjes, al je verplichtingen.

Stap 10: Veel voorkomende situaties & vragen

In deze module behandel ik situaties waar je waarschijnlijk in gaat belanden en vragen die ik veel krijg over dit onderwerp.

Stap 11: Schuldgevoel

Dat schuldgevoel na het aangeven van je grenzen of nee zeggen. Hoe kom je daar nou vanaf, zodat je je vrijer en lichter voelt?

Bonus: Het Structuurjunkie Beslisdagboek

Het Structuurjunkie Beslisdagboek t.w.v. €9,99 krijg jij op je deurmat! Dit boekje gaat je helpen makkelijker keuzes te maken. En keuzes maken, dat staat je zeker te wachten als je vaker nee gaat zeggen.
In het boekje kan je je gedachten ordenen, concreet wikken en wegen en vervolgens een weloverwogen maken.
Het is ook nuttig om dit boekje als reflectie te gebruiken: doordat je je keuzes noteert, kan je ze af en toe teruglezen.

De training was heel goed opgebouwd en heeft veel concrete tips gegeven om mee aan de slag te gaan. Na enkele weken merk ik nu al de verandering in mijn eigen gedrag en mijn omgeving. Ik koop tijd en geef niet meteen een ‘ja’ wanneer me iets gevraagd wordt. De tip om te zeggen dat ‘ik me nu op andere plannen focus’ heeft ook al zijn vruchten afgeworpen. Kortom, opnieuw een boeiende training met veel concrete tips die écht werken. Cynthia is een heel vlotte dame die je door haar spreekstijl meteen boeit. She goes with the flow en dat is heerlijk naturel om naar te luisteren! Mijn grootste les is dat ik ALTIJD nee mag zeggen.

Jolijn

 – 

Wat ik het meest waardevol vond waren de opdrachten zodat je daadwerkelijk aan de slag gaat met de stof. De triggers waarom we ja zeggen als we nee bedoelen en de praktische tips + voorbeelden. Ik vind de training zeer waardevol. Snel toepasbaar door de tips en voorbeelden. Soms confronterend, omdat je gedwongen wordt over je eigen handelen na te denken, maar daarvoor zeer leerzaam.

Inge

 – 

Praktische hands on training die je snel inzichten geeft en jezelf aan het nadenken zetten waarom je dingen doet en je de kans geeft om zelf regie te krijgen over je leven en daarbijbehorend je agenda / tijdsindeling Fijn, persoonlijk, professioneel maar voelt eerder als een goed gesprek met een vriendin dan dat je de les gewezen wordt. Voor mij heel prettig.

Elisa

 – 
Author

Cynthia heeft een hele rustige, eerlijke en open uitstraling, wat maakt dat je graag naar haar verhaal en tips luistert! En dan zijn de tips ook nog eens heel gemakkelijk toepasbaar!

Silke

 – 

Online training ‘Nee is ook een woord’

  • Gratis Structuurjunkie Beslisdagboek: Deze krijg je thuisgestuurd (t.w.v. € 9,99)
  • Direct toegang tot de online training (11 video’s)
  • Digitaal werkboek om je opdrachten in te maken
  • Onbeperkt toegang lekker volgen in je eigen tijd & tempo

€ 99,-

Veelgestelde vragen

Waar is de online training?

De online training vind je in de online Structuurjunkie Academie. Je kan op elk apparaat inloggen en de training volgen. 

Wat kost het?

De training kost €99 inclusief BTW.

Hoe lang duurt de training?

Het is helemaal aan jou hoeveel tijd je in de training en de opdrachten stopt! De totale duur van de trainingsvideo’s is ongeveer een uur en twintig minuten .

Krijg ik iets thuisgestuurd?

Jazeker, je krijgt het Structuurjunkie Beslisdagboek op je deurmat. Deze mag je binnen 5 werkdagen thuis verwachten.

De komende tijd ben ik best druk, maar ik wil wel graag de training volgen. Kan dat?

De training is vanaf het moment van kopen onbeperkt toegankelijk en je kan hem volgen wanneer je wilt, in het tempo dat jij wilt. Je hoeft dus niet in een bepaalde periode beschikbaar te zijn. 

Moet ik ondernemer zijn of is de training voor iedereen?

Nee hoor, de training is voor iedereen die moeite heeft met ‘nee’ zeggen.

Krijg ik ook opdrachten?

Ja, je krijgt tijdens de training opdrachten. Je kan het PDF-werkboek in de academie downloaden en daar kan je ze in maken, als je wilt.