Interesse in de Structuurjunkie workation najaar 2020?

Op Structuurjunkie Workation gaan we met maximaal acht ondernemers een werkweek op Terschelling, in de prachtige Structuurjunkie Villa, focussen. Allemaal bezig met onze eigen projecten. Kilometers maken en daarnaast met elkaar sparren en inspiratie opdoen.

Als je al jaren ondernemer bent, dan weet je dat het soms lastig kan zijn: je verzandt snel in de waan van de dag en het werken aan nieuwe projecten of doelen is niet iets waar je je dagelijks mee bezighoudt.

Ik geef jou de kans om jezelf vijf dagen cadeau te geven om eindelijk hiermee aan de slag te gaan. In alle rust en ruimte, middenin de duinen van het prachtige Terschelling, op loopafstand van het strand. Alles ontzorgd, je hoeft nergens aan te denken, alleen aan jouw project.

Met een plan kom je naar het eiland en geef je jezelf vijf dagen om hier in alle rust en ruimte aan te werken. Vijf dagen kilometers maken aan iets waar jij de focus op wilt leggen. Geen afleiding. Geen ruis. Geen boodschappen doen, geen werknemers aan je bureau, geen was die nog opgehangen moet worden. 

Op Structuurjunkie Workation creëer ik de perfecte omstandigheden voor je zodat je echt kan focussen en heel veel vooruitgang kan boeken met je project(en).

Een chef-kok komt koken, de zee en de duinen liggen aan je voeten, er is een sauna en een groot ligbad, alles is geregeld.

Ga jij dit najaar mee naar Terschelling?

Waarschijnlijk organiseer ik in het najaar van 2020 weer een workation. Lijkt dit je wel wat en wil je dat ik je op de hoogte houd? Vul dan even het formulier hieronder in, dan laat ik het je weten zodra je kan boeken. Je zit nog nergens aan vast 🙂