Interesse in de Structuurjunkie ‘Chill op vakantie’ training?

 

Op vakantie gaan is hartstikke leuk. Iets waar je maanden naar uit kan kijken, iets wat je plezier, ontspanning en inspiratie brengt.

 

Behalve als dat het niet doet. Ik hoor en zie om me heen dat veel ondernemers, maar ook werknemers, het erg moeilijk vinden om op een relaxte manier op vakantie te gaan. Daarvoor heb ik de online Structuurjunkie ‘Chill op vakantie’ training ontwikkeld.

 

De week voor vertrek werk je 27/4 om die enorme stapel werk weg te krijgen en maak je je zorgen of alles wel goed gaat als jij er niet bent.

En dan moeten alle spullen ook nog gepakt worden, en had je eigenlijk al een parkeerplaats bij de luchthaven geregeld? De laatste dag voor vertrek voel je de stress in je hoofd en buik en na een chaotische inpak- en laatste-dingen-regel-sessie stap je uitgeput in het vliegtuig. 

En dan ben je er. Op die heerlijke bestemming. Maar ontspannen lukt maar moeilijk. Je bent met je hoofd veel bij je werk, maar je wordt ook nog eens veel door je team gebeld en elke dag zit je in je inbox. Je baalt, je had deze tijd liever met een boek op het strand willen doorbrengen. Je piekert over de thuiskomst, want dan heb je een hoop achterstand weg te werken… Pffff.

Vakantie.

Wil je het zo wel?

 

Ook jij kan écht chill op vakantie. Zonder stress & zonder gedoe. Mag ik je daarbij helpen?

Eind april start de online ‘Chill op vakantie’ training, die je kan volgen wanneer je wilt in mijn online Structuurjunkie Academie.

Wil je dat ik je op de hoogte houd van deze training? Als je je hieronder even inschrijft, hoor je als eerste wanneer je je ticket kan kopen én krijg je een speciale korting.