Interesse in de Structuurjunkie ‘Nee is ook een woord’ training?

Nee zeggen is voor heel veel mensen lastig. Dat merk ik in al mijn trainingen en cursussen die ik geef. Daarom geef ik binnenkort de online training ‘Nee is ook een woord’. In de training ga ik je leren hoe je nee kan zeggen en hoe je dus meer tijd voor jezelf gaat creëren. Hoe jij weer de regie terugpakt. 

Daar zit je dan weer. Tegen die klus aan te hikken. Omdat je weer ja hebt gezegd terwijl je liever nee wilde zeggen. En nu kan je niet meer terug, vind je. Of ben je alwéér persoon X aan het helpen terwijl je niet eens toekomt aan de dingen die je zélf belangrijk vindt.

Je hebt nauwelijks tijd voor jezelf, tijd voor de projecten waar je aan wilt werken, tijd voor je gezin, voor vakantie, voor een moment vrij.
Omdat je altijd ja zegt. Terwijl je weet dat je nee moet zeggen.

In de enorm praktische Structuurjunkie ‘Nee is ook een woord’-training vind je 11 modules waarin ik je stap voor stap meeneem in de wereld van het grenzen aangeven en nee zeggen. Ik geef je handige tips en tricks om vaker nee te gaan zeggen en de regie terug te pakken over je werk en je leven. Geen wolligheid, maar meteen aan de slag! Zoals je van mij gewend bent. 

Elke module bestaat uit een videobestand waarin ik alles met je deel. Je kan ook aan de slag met het werkboek en de opdrachten die ik geef.

 

Al met al krijg je een leuker leven

als je vaker nee zegt. 

Ik ervaar het zelf elke dag!

Op 23 maart start de online ‘Nee is ook een woord’ training, die je kan volgen wanneer je wilt in mijn online Structuurjunkie Academie.

Wil je dat ik je op de hoogte houd van deze training? Als je je hieronder even inschrijft, hoor je als eerste wanneer je je ticket kan kopen én krijg je een speciale korting.