Interesse in de Structuurjunkie Plantraining?

Nu eens écht aan de slag met het gebruiken van je planner en je er ook écht aan houden. Deze online training gaat je helpen je planning eindelijk voor je te laten werken zodat je elke dag opnieuw een helder overzicht hebt, rust en overzicht ervaart en daardoor je doelen gaat behalen.

Misschien heb je al tijden een planner, die nu ongebruikt in de kast ligt.  Misschien heb je het plannen al meerdere keren geprobeerd, maar lukt het je toch maar niet om je aan je weekoverzicht te houden.  Aan het einde van de week heb je toch weer van alles gedaan wat niet in je planner stond en op woensdag was je ‘m eigenlijk alweer vergeten…

Maar het kan ook zijn dat je net een planner hebt aangeschaft en dat je nu écht heel veel zin hebt om van het gebruiken van deze nieuwe planner een succes te maken. Je ziet hoe anderen dat doen en je denkt: “Dit kan mij ook helpen!” Je hebt zin om grip te krijgen op je week, lekker veel overzicht, en om productief te gaan werken en zó te gaan plannen dat het je superveel rust, focus en tijd op gaat leveren. 

In de enorm praktische Structuurjunkie Plantraining vind je 6 modules die je gaan helpen om je planner optimaal in te zetten én om hem ook echt te gaan gebruiken. Ik geef je mijn tips en tricks om praktisch met je planner aan de slag te gaan. Na een module kan je meteen met je eigen weekoverzicht en planning aan de slag. Geen wolligheid, maar meteen aan de slag! Zoals je van mij gewend bent. 

Elke module bestaat uit een video- of audiobestand waarin ik alles met je deel. Ik laat je in de video’s ook praktisch zien hoe ik mijn planner gebruik. We gaan echt samen aan de slag. Ook vind je bij elke module een werkboek en/of downloads die je gaat gebruiken om het plannen tot een groot succes te maken. 

 

In principe is het gebruiken van een planner simpel. Deze simpele tips en tricks ga ik je dan ook allemaal leren, zodat je ze meteen zelf kan toepassen.

 

Op 3 februari start de Plantraining, die je kan volgen wanneer je wilt. Elke maand is er een live Q&A waar je je vragen kan stellen.

Wil je dat ik je op de hoogte houd van deze training? Als je je hieronder even inschrijft, hoor je als eerste wanneer je je ticket kan kopen én krijg je een speciale korting.