Structuurjunkie Focus op je Business - Structuurjunkie

Focus op je Business

online traject

Van stress & chaos naar focus. Overzicht. Rust. Balans. Klaar voor groei in je bedrijf in 3 maanden.

24/7 bezig en de balans is zoek

Als ondernemer ben je altijd bezig. Er moet veel werk verzet worden, wat het grootste deel van je tijd kost. Die takenlijst is gewoon nooit af. Die takenlijst, die moet eerst af. Maar… is die ooit wel af? En ehm… waar is die takenlijst eigenlijk?

Je merkt dat je tegen een muur oploopt: je bent eigenlijk te druk. Het werk overweldigt je regelmatig, waardoor je stress krijgt, en dat reageer je dan weer thuis af. En tja, thuis… Daar heb je niet genoeg tijd en aandacht voor. Je bent niet écht aanwezig, je kan je werk niet goed loslaten.

Je doet misschien wel veel teveel. Of doe je teveel zélf? En werken áán je bedrijf, aan het grotere plaatje, daar heb je gewoon geen tijd voor

Het onbreekt je aan goede systemen, heldere planning(en) voor zowel korte als lange termijn. Je hebt ook niet zo’n goed overzicht op je financiën en doelen ontbreken ook. Als je het eerlijk toegeeft, ziet het er aan de voorkant prima uit, maar ben je aan de achterkant als een kop zonder kop rond aan het rennen.

 

‘Cynthia heeft een open, onbevooroordeelde manier van coachen. Ze denkt overal goed over na en neemt elk issue serieus. Het programma heeft me vooral geleerd dat ik kan stoppen als ik klaar ben met werken, en dat óók creativiteit zich laat inplannen. Ik heb ook goed geleerd hoe ik de planner kan gebruiken.’
Miriam

Eigenaar, Jules Bean

Herken je deze punten?

N

Je bent voor je gevoel 24/7 bezig, maar een voldaan gevoel aan het einde van de dag is ver te zoeken.

N

Je takenlijst is eindeloos, je bent nóóit een keer klaar. Hierdoor blijf je altijd maar doorwerken zonder het idee te hebben dat je echt veel (nuttig) werk verzet.

N

Je wilt aan je bedrijf werken, aan groei, aan ontwikkeling, maar je bent vooral elke dag puin aan het ruimen en werk aan het verzetten. Je hebt er geen tijd voor, waardoor je nu stil blijft staan.

N

Je hebt geen goed overzicht van je werkzaamheden op de korte én lange termijn. Het ontbreekt je aan systemen en handige werkmethodes waardoor het vaak voelt alsof alles door je vingers glipt. Je hebt de grip er niet op.

 

N

Er is geen goede balans tussen je onderneming en je vrije tijd. Je bent eigenlijk te druk, je zou meer tijd voor jezelf, voor thuis, voor je gezin willen hebben. Hierdoor ben je vaak gespannen, wat het probleem alleen maar  erger maakt. 

N

Overzicht op je financiële situatie ontbreekt. Je zou niet op dit moment kunnen zeggen hoe je er voor staat. Qua geld doe je maar wat, en dat voelt niet lekker. Sterker nog, het staat je groei in de weg.

 

N

Je hebt te weinig tijd voor je jezelf, en de dingen die jij écht belangrijk vindt. Voor je gevoel ben je gewoon altijd druk bezig.

N

Het ondernemerschap grijpt je soms naar de keel. Je geniet van de vrijheid die je hebt met een eigen bedrijf, maar soms denk je ook: is dit het nu? Kan het niet wat makkelijker?

N

Je hebt niet genoeg tijd voor je gezin, je vrienden en familie. Je bent niet écht aanwezig, in je hoofd steeds met je bedrijf bezig, waardoor je regelmatig een schuldgevoel hebt.

Herken je jezelf in meer dan drie punten?

Dan is dit traject écht voor jou gemaakt.

Het kan anders. Met dit traject krijg je weer focus. Overzicht. Rust. Balans. Ben je weer klaar voor groei in je bedrijf en weet je precies wat je te doen staat. Op elk moment. 

Hey, het is oké!

Het is allemaal helemaal niet zo gek. Als ondernemer doe je waar je hart sneller van gaat kloppen, en de meeste ondernemers zijn vakvrouwen die bergen aan werk verzetten en onwijs goed zijn in wat ze doen. Maar de rest… Dat heeft niemand je ooit geleerd!

Hóe zorg je nou voor dat goede overzicht, zowel op de korte als lange termijn? Hóe zorg je dat je bedrijf groeit zonder dat jij er zelf aan ten onder gaat? Hóe zorg je voor goede systemen, een fijne balans, overzicht, PLEZIER in het runnen van je bedrijf?

Met het Structuurjunkie Focus op je Business Traject ga ik je daarbij helpen.  

Met tien jaar ervaring als ondernemer en Structuurexpert heb ik alles in huis om jou hiermee verder te helpen.

 

‘Omdat ik heel veel dingen leuk vind om te doen en graag wil dat iedereen om mij heen blij is en zich goed voelt, deed ik veel zelf en ging ik regelmatig over mijn eigen grenzen heen. Ik vergat regelmatig dingen en werkte soms veel te veel uren.

Ik leerde stap voor stap werken aan mijn planning, focus en productiviteit. Wat voor mij misschien wel een van de belangrijkste lessen was, was het leren aangeven van mijn grenzen en het uitspreken van mijn verwachtingen.

Ik leerde hoe gemakkelijk ik mijn hoofd leeg kon maken, hoe ik een mega lange to-do-list simpel en overzichtelijk in kon plannen en hoe ik alles wél binnen de afgesproken tijd afkrijg. Ook leerde ik wanneer ik op mijn productiefst was, en hoe ik dat kon gebruiken om meters te maken.

Dit alles heeft vooral heel veel rust gecreëerd in mijn leven met twee zaken en zelfs ruimte gecreëerd voor meer leuke nieuwe dingen het aankomende jaar!

Ik ben Cynthia super dankbaar voor alle lessen en inzichten.’

Anoeska

Eigenaar, Brownies & Downies Deventer

‘Begin liever gisteren dan vandaag! Het geeft je zoveel ruimte en rust. Alle adviezen en opdrachten zijn praktisch en meteen bruikbaar. Er is veel vrijheid om het op je eigen manier te doen.
Cynthia laat je heel erg zelf ontdekken wat voor jou werkt en spreekt veel vanuit eigen ervaring en de lessen die ze zelf gehad heeft.
Voor mij is er veel veranderd. Ik heb veel meer overzicht, ik vergeet minder dingen, de week overvalt me niet meer.’

Nathalie

Zakelijk leider , SPUI25

Toen ik in 2019 begon na te denken over het starten van mijn eigen business, besloot ik in een ondernemerstraject van Structuurjunkie te stappen. Mijn doel was om meer grip te krijgen op mijn tijd, planning en acties. Naar mijn idee had ik nooit ergens tijd voor, maar ik werkte part-time en had een kleuter op de basisschool. Het was dus duidelijk dat ik veel efficiënter met mijn tijd om zou mogen gaan en daar wilde ik eerst stappen in zetten voordat ik mijn bedrijf zou starten.

Het traject was waanzinnig waardevol. Cynthia is een coach die je weet te motiveren het beste uit jouw mogelijkheden te halen. Naast heel veel praktische handvatten is Cynthia zeer scherp en analytisch en weet ze je feilloos te wijzen op de punten waar je jezelf nog saboteert en je meer verantwoordelijkheid mag nemen.

Inmiddels is mijn onderneming gestart en heb ik binnen een half jaar al mijn baan in loondienst op kunnen zeggen. In plaats van het gevoel nergens tijd voor te hebben, weet ik nu dat ik altijd in control ben over mijn eigen taken en keuzes. Het toffe van de Structuurjunkie methode is voor mij ook dat ik het direct merk als ik het niet gebruik 🙂 Zodra ik het laat versloffen schiet de tijd op mijn smartphone omhoog, loopt de planning in de soep, werk ik alleen maar aan losse flodders (zonder focus) en vergeet ik afspraken. Voor mij is het echt een houvast waarop ik kan bouwen.

Ik had mijn business als virtual assistant niet zo succesvol kunnen opbouwen zonder het fundament dat ik samen met Cynthia heb gebouwd tijdens het online traject.

Yvette van der Plas

Eigenaar, TwoWayVA

Hoi, ik ben Cynthia
en ik ben structuurcoach.

Tien jaar ben ik ondernemer en ook ik heb geworsteld met planning, structuur en houvast in mijn werk.

Inmiddels kan ik mezelf wel de koningin van het plannen noemen. Ik ontwikkelde de verschillende Structuurjunkie Planners.

In mijn Structuurjunkie trainingen heb ik duizenden vrouwen geholpen om hun leven te structureren, productiever te werken en tijd over te houden voor dingen die ze echt belangrijk vinden.

Foto: Bianca Toeps

Cynthia heeft een enorm talent om een warboel te ordenen, ze kan de manieren en tips om te structureren heel goed overdragen aan anderen. Ze geeft geen waardeoordeel en daarom durf ik me bij haar kwetsbaar op te stellen.’

Mandy

Directeur, Campus010

Structuurjunkie Focus op je Business traject

 

In het Structuurjunkie Focus op je Business traject ga ik jou drie maanden begeleiden. Je krijgt toegang tot een online academie met daarin alle lessen die je nodig hebt om weer structuur in je bedrijf te krijgen. Maar ook hoe je nou die balans terugvindt (en vasthoudt), goede planningen maakt (voor de korte en lange termijn), hoe je je financiën beter gaat regelen en hoe je werkt aan je geldmindset.

 

Naast deze waardevolle video- en audiolessen en PDF-werkboeken, heb je de mogelijkheid om met andere ondernemers samen te werken aan deze onderwerpen. In het traject zijn er vier online sessies waarin je aan de slag gaat met de problemen waar jij op dit moment tegenaan loopt én je kan uiteraard altijd je vragen stellen.

 

Ook in de online community met de andere (max 30) ondernemers. Ik en de andere ondernemers denken met je mee. Je kan dus altijd sparren over dingen waar je tegenaan loopt. 

Het Structuurjunkie Focus op je Business traject gaat je op de volgende vlakken helpen: 

$

je krijgt je structuur en je overzicht weer terug, op zowel korte als lange termijn.

$

ik leer je over plannen en uitstelgedrag, zodat je altijd lekker aan het werk kan en weet hoe je gefocust kan knallen.

$

ik leer je ook over je geldmindset. Op deze manier ga je positiever naar geld kijken, waardoor je je bedrijf beter kan runnen.

 

$

je leert over hoe je concrete doelen kan stellen en hoe je die omtovert tot praktische projecten waar je meteen mee aan de slag kan. Niet meer dromen, maar dóen.

 

$

ik leer je hoe je met verschillende systemen kan werken die ervoor zorgen dat je altijd de grip op je bedrijf hebt.

$

geld is geweldig! Ik leer je over goede financiële structuur zodat je op elk moment van de maand weet hoe je ervoor staat.

$

balans! We gaan aan de slag met jouw héle leven, niet alleen met je bedrijf. Je krijgt meer vrije tijd, meer rust, meer ontspanning, minder stress.

 

$

je bent in contact met andere ondernemers die op jou lijken. Je gaat met ze sparren, brainstormen en masterminden zodat je je onderneming en je problemen eens van een hele andere kant gaat bekijken. 

 

Structuurjunkie boeken en planners verkocht

Mensen geholpen met een Structuurjunkie training

Jaar ervaring als ondernemer

Hoe werkt dit traject

Ik ga jou op een praktische manier helpen weer meer structuur en focus te krijgen. Stapje voor stapje.

Het Structuurjunkie Focus op je Business traject bestaat uit drie belangrijke elementen: de academie, de calls en de community. Deze combinatie gaat ervoor zorgen dat je in 3 maanden waanzinnige stappen vooruit gaat zetten waar je in de rest van je leven en je ondernemerschap wat aan hebt.

In de academie vindt je de kennis en uitleg die je nodig hebt om vooruit te komen. Geen wolligheid, maar meteen aan de slag! Zoals je van mij gewend bent. Je krijgt meteen toegang tot alle lessen.

Elke stap bestaat uit een video- of audiobestand waarin ik alles met je deel. We gaan echt samen aan de slag. Ook vind je bij elke module een werkboek en/of downloads.

 

Stap 1:

Plannen

Plannen is de basis. Een weekoverzicht gebruiken, maar ook plannen maken voor de langere termijn. Je leert over systemen en hoe je die voor je laat werken.

Stap 2:

Uitstelgedrag

Vertoon je uitstelgedrag? Dit gaan we aanpakken. In praktische stapjes leer ik jou hoe je voorgoed van je irritante uitstelgedrag afkomt zodat je nu wel écht vooruit komt.

Stap 3:

Productief werken & focus

Onmisbaar: weten hoe je nou echt bergen kan verzetten in korte tijd. Ik leer je hoe je dit voor elkaar krijgt door middel van eenvoudige, praktische tips.

 

Stap 4:

Geld

Geld is geweldig en als ondernemer móet je hiermee bezig. We gaan aan de slag met financiële structuur en systemen, maar ook met je geldmindset. Zo ga je je bedrijf nog beter runnen en lekker laten groeien.

Stap 5:

Balans

Wtf is balans?! Voor veel ondernemers is balans bullshit. Ik leer je over hoe je wél die balans kan vinden en hoe je meer tijd kan krijgen voor de dingen die jij belangrijk vindt (zoals jezelf, je gezin en je geliefden).

Stap 6:

Doelen

Geen groeiend bedrijf zonder concrete doelen. Dromen is leuk, maar dóen is beter. Ik leer je hoe je je doelen kan omzetten naar hele praktische projecten waar je meteen mee kan starten, zodat je komend jaar wél naar het volgende niveau gaat.

BONUS
Structuurjunkie Business Planner

Cadeautje voor jou: de Structuurjunkie Business Planner 2021! Deze fantastische planner is helemaal ontwikkeld voor ondernemers en gaat jou het komende jaar helpen gestructureerd je business te runnen. Deze krijg je opgestuurd.

Coachcalls

In het traject van drie maanden zijn er 4 coachcalls van 2 uur waarin we live met elkaar aan de slag gaan. De focus ligt hier op accountability en afspraken maken, zodat je écht vooruitgang boekt. Samen met de andere ondernemers en met mij ga je met je problemen en vragen (en vooral de oplossingen) aan de slag zodat je sowieso weer verder kan. Uiteraard kan je tijdens deze call ook je vragen aan mij stellen.

Deze calls zijn bedoeld om jou écht verder te helpen en deze momenten gaan ervoor zorgen dat je echt het resultaat behaald dat jij nodig hebt. 

Community

In de online community (met alleen ondernemers die ook dit traject op dit moment volgen) kan je altijd terecht met je vragen. Als je vastloopt, kan je op deze manier altijd weer verder. Ook is dit de plek om je successen te delen en je wins te vieren. De community is er altijd, 24/7, zodat je nooit alleen bent je met vragen.

‘Met Cynthia als structuurcoach aan je zijde wordt die hele bult met taken ineens een stuk overzichtelijker. Op een ontspannen manier helpt ze je in te zien dat je vooral moet kiezen voor een systeem dat werkt voor JOU. Super praktisch, meteen toepasbaar en zonder blabla. Love it!’

Annemieke Tissink

Eigenaar, Puurst

Veelgestelde vragen

Hoeveel uur kost me dit? Aan welke tijdsinvestering moet ik denken?

Reken op minimaal ongeveer 1 tot 2 uur per week. Maar hoe meer tijd en energie jij erin steekt, hoe groter het resultaat zal zijn!

Ik ben de komende periode niet elke week thuis. Kan ik dan toch meedoen?

Dat geeft niet, je krijgt in één keer toegang tot alle lessen en daar houd je ook toegang tot. De coachcalls zijn wel vooral nuttig als je er live bij bent. Je kan altijd achteraf de calls terugkijken, maar zorg dat er minimaal 3 van de 5 calls aanwezig bent. Dan haal je echt alles uit het traject.

 

Hoe krijg ik de opdrachten?

Je kan de opdrachten krijgen in de vorm van een video, een audiofragment (die je dus bijvoorbeeld onderweg kan luisteren) of een geschreven tekst. Ook vind een pdf-werkboek met de opdrachten in de online omgeving.

Kan ik vragen aan je stellen?

Absoluut. Dat kan in de online community en in de coachcalls. Ik ben er om je te helpen!

Wanneer zijn de coachcalls?

7 mei 13.00 – 15.30

26 mei 9.30 – 12.00

21 juni 13.00 – 15.30

20 juli 9.30 – 12.00

Datum en tijden zijn onder voorbehoud.

Is de prijs exclusief BTW?

Ja, de prijs is €997 is exclusief BTW.

 

Hoe lang houd ik toegang tot de lessen?

Je houdt zolang de training bestaat toegang tot de online lessen.

 

 

Moet ik ondernemer zijn?

Ja, het Structuurjunkie Focus op je Business Traject is alleen voor ondernemers.

 

Ik heb nog een vraag.

Stuur me even een mailtje op cynthia@structuurjunkie.nl. Dan help ik je verder!