Contact-2 - Structuurjunkie

Contact

Heb je een vraag, over een training of Structuurjunkie product? Wil je ons iets laten weten?
Dat kan!
Check eerst even hieronder of je vraag ertussen staat.

Vraag niet gevonden hieronder? Stuur ons dan gerust een mailtje.
Binnen twee werkdagen kan je antwoord van ons verwachten.

Planners en andere Structuurjunkie producten

Wanneer komen de nieuwe planners uit?

Begin van de zomer verschijnen de nieuwe Structuurjunkie Planners voor het schooljaar. Deze planners starten half augustus.
In het najaar verschijnen de Structuurjunkie Planners voor het nieuwe kalenderjaar.
Ook maken we natuurlijk ongedateerde planners, deze verschijnen zodra de vorige planners op zijn! Houd structuurjunkie.nl/planners en onze Instagram in de gaten voor updates.

Wat is het verschil tussen de planners?

Het verschil tussen de planner met datums en de planner zonder datums is alleen de datums. Het verschil tussen het reguliere formaat planner (klein) en de A4 planner is de dat in de A4 planner het weekend als volledige dagen heeft in het weekoverzicht. En dat de A4 planner meer ruimte hHet verschil tussen de planner met datums en de planner zonder datums is alleen de datums. Het verschil tussen het reguliere formaat planner (klein) en de A4 planner is de dat in de A4 planner het weekend als volledige dagen heeft in het weekoverzicht. En dat de A4 planner meer ruimte heeft voor taken. Je kan op structuurjunkie.nl/planners foto’s zien van de binnenkant van de planners.
De Businessplanner is A4 en bevat als extra allerlei formulieren die helpen met het plannen van je business. Denk aan maand en kwartaal doelen, zowel financieel als doelgericht. En het kleiner maken van je doelen.

Kan ik oude edities van de Structuurjunkie Planner nabestellen?


Alle Structuurjunkie Planners zijn Limited Edition. We laten ze maar één keer maken en drukken in principe geen nieuwe oplage. Oude planners zijn dus niet meer verkrijgbaar. Check structuurjunkie.nl/planners voor het huidige aanbod aan Structuurjunkie Planners!

Ik heb een planner gekocht met een code voor een gratis training, maar ik ben de code kwijt.

Oh jee! Geen nood aan de man. Mail ons eventjes, team@structuurjunkie.nl, dan zorgen we voor een nieuwe code.

Ik heb een code voor de Plan How To’s van de planner, maar waar kan ik toegang krijgen tot de training?

Dat kan op www.structuurjunkie.nl/lerenplannen. Daar kan je je code invoeren en dan krijg je meteen toegang!

Ik wil graag meerdere verschillende Structuurjunkie producten bestellen, hoe doe ik dat?

Ons systeem laat niet toe om meerdere verschillende Structuurjunkie producten te bestellen. Als je 2 verschillende producten wil bestellen, dan kun je die apart bestellen en afrekenen. De verzendkosten zijn dan nog steeds up to date, aangezien het dan geen brievenbus pakket meer kan zijn. In het distributiecentrum zorgen ze er voor dat het in 1 pakket komt. Wil je 3 of meer verschillende Structuurjunkie producten bestellen? Stuur dan een mail naar team@structuurjunkie.nl.

Waar blijft mijn bestelling?


Je kunt je bestelling binnen vijf werkdagen thuis verwachten. Mocht je na vijf werkdagen je bestelling nog niet ontvangen hebben, neem dan contact op met klantenservice@blossombooks.nl. Zij helpen je graag verder. LET OP, check vooraf altijd even de track & trace-link die je bij iedere bestelling via MyParcel van ons ontvangt. Geen track & trace-link ontvangen? Wellicht is deze in je spamfolder terecht gekomen. Check hiervoor ook tussen je spam. 

Is je vraag hiermee nog steeds onbeantwoord, stuur dan een mailtje naar klantenservice@blossombooks.nl.

Hoe kan ik mijn Structuurjunkie product retourneren?

Als je een product via onze site hebt besteld heb je het product 21 dagen op zicht. Wil je het product binnen deze 21 dagen retourneren, dan lees je hieronder hoe je je product kan retourneren. Wij zorgen dan dat je je geld teruggestort krijgt. 

LET OP, wij nemen alleen ongebruikte producten retour.

Ben je niet tevreden met je bestelling en is deze ongebruikt, dan kun je je product, op eigen kosten, retour sturen naar:
Blossom Books
Magazijn
Montaubanstraat 227
3701 HN Zeist

Voor een zo snel mogelijke afhandeling vragen wij je om een briefje bij je retour te doen met daarop je naam, mailadres en de reden van retour. Bewaar je verzendbewijs goed. Na ontvangst krijg je bevestiging over de terugbetaling.

Ik wil mijn bestelling wijzigen

Helaas is het niet mogelijk om je bestelling te wijzigen na aankoop. Ben je achteraf niet tevreden? Dan kun je jouw gekochte product binnen 21 dagen retour sturen en zullen wij het verschuldigde bedrag terug betalen. Let op, wij nemen alleen ongebruikte producten retour.

Is er iets verkeerd gegaan met je bestelling of is er iets beschadigd?

Wat vervelend dat er iets is misgegaan! 

Neem contact op met klantenservice@blossombooks.nl. Zij helpen je graag verder. 

Heb je de planner bij een andere webshop gekocht? Neem dan contact op met de betreffende webshop.

Online Structuurjunkie trainingen en het Structuurjunkie Gáán Membership

Ik kan niet inloggen. Help!

De Online Structuurjunkie trainingen en het Structuurjunkie Gáán Membership kun je bereiken via:
 https://academie.structuurjunkie.nl/login

Hier kun je je wachtwoord resetten. Werkt dat nog niet?
Verwijder je browsergeschiedenis. Hierdoor reset je je browser waardoor hij niet automatisch gegevens invult die niet kloppen.
Helpen deze tips niet, neem dan contact op met team@structuurjunkie.nl. Dan helpen we je snel verder!

Tot wanneer heb ik toegang tot de training?

Als je een losse training koopt bij Structuurjunkie heb je toegang tot de training zolang deze bestaat. En dat is heel lang. 🙂 Je kan de training dus op je eigen tempo volgen, wanneer jij wilt.

Tot wanneer heb ik toegang tot het membership?

Je hebt toegang tot het membership tot het moment dat je opzegt. Dit houdt in dat als je opzegt, je toegang behoud tot de eerstvolgende incassodatum. Mocht je op het platform van het membership losse trainingen hebben gekocht of gekregen, dan behoud je toegang zolang de training bestaat, zie ook de vraag: ‘Tot wanneer heb ik toegang tot de training?’ Dit geldt dus niet voor de workshops van het Membership. Die zijn onderdeel van het membership.

Hoe zeg ik het membership op?

Je zegt je membership op door een mail te sturen naar team@structuurjunkie.nl met als onderwerp “opzeggen”. Dit doe je uiterlijk 7 dagen voor je volgende incasso moment. Vermeld je voor en achternaam en stuur de mail met het mailadres waarmee je ingeschreven staat. Dan regelen wij de rest!

Welke training is voor mij het meest geschikt?


Dit is een erg persoonlijke vraag en wij snappen dat je hier hulp bij nodig hebt. Wij hebben hiervoor de Structuurjunkie Quiz ontwikkeld. Deze Quiz geeft inzicht welk Structuurjunkie product voor jou NU de meeste impact gaat maken. Klik hier om de Structuurjunkie Quiz te maken.

Bij jouw uitslag staat de training vermeldt die wij jou aanraden om mee te starten. Hier vind je ook een zeer uitgebreide uitleg over het doel en de inhoud van de training. Twijfel je daarna nog steeds? Lees dan ook de meeste gestelde vragen onder de informatie van de training. Vaak staan daar nog weer andere antwoorden die je twijfel weg kunnen nemen. Als je daarna toch nog twijfelt, stuur ons gerust een mailtje op team@structuurjunkie.nl of stuur ons een DM op Instagram.

Staat je vraag hier niet tussen? Stuur ons dan gerust een mailtje.