Structuurjunkie Olnine 
Plantraining &

Uitstelgedrag UIT training

De ultieme combinatie voor het nieuwe jaar. Nu lekker aan de slag met het gebruiken van je planner en je er ook écht aan houden. En écht korte metten met je uitstelgedrag maken, zodat je niet meer constant dat schuldgevoel voelt en echt je doelen gaat behalen.

Wat hebben we een raar jaar achter de rug, he?
Onvoorspelbaar, intens, we worden er niet echt blij van.
Misschien juist daarom wel hét moment om te werken aan je skills om beter te plannen en minder uit te stellen.

Je kan nu mijn meest succesvolle online trainingen in een mooie bundel kopen met meer dan 30% korting. Waarom? Omdat ik wéét hoeveel energie het kost. Dat uitstelgedrag. Hoe dat zeurt in je hoofd. Hoe het je vooruitgang belemmert.

Maar ik weet ook hoe irritant het is als je je planning weer niet haalt. Hoe het stress geeft, dat gebrek aan overzicht. Het gebrek aan productiviteit.

De combinatie van deze twee trainingen kan maar zo zijn wat je nu nodig hebt. En nu is volgens mij de ideale tijd om hier aan te gaan werken. 

“Ik heb echt geleerd minder uit te stellen en stel daadwerkelijk minder uit. Ik heb meer inzicht en bewustzijn in mijn eigen uitstelgedrag gekregen, plus veel praktische tips en tools die me helpen om mijn uitstelgedrag te beperken.”
Maud

ondernemer over de Uitstelgedrag training

Hoi, ik ben Cynthia
en ik ben structuurcoach.

Tien jaar ben ik ondernemer en ook ik heb geworsteld met planning, structuur, houvast in mijn werk en ja, ook uitstelgedrag. Inmiddels kan ik mezelf wel de koningin van het plannen en productief werken noemen. Ik schreef Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe en ik ontwikkelde de verschillende Structuurjunkie Planners. In mijn Structuurjunkie Masterclasses en cursussen heb ik duizenden mensen geholpen om hun leven te structureren, productiever te werken en tijd over te houden voor dingen die ze echt belangrijk vinden.

Foto: Bianca Toeps

“Doordat ik minder uitstel heb ik niet alleen meer tijd over voor andere dingen, die ik graag doe. Maar kan ik dit ook doen zónder schuldgevoel. Hierdoor is ook mijn stress afgenomen.”
Laura Cohrs

student, over de Uitstelgedrag training

‘De training is super waardevol, laagdrempelig en heel praktisch. Cynthia legt alles heel fijn uit en het is meteen toe te passen. Geen seconde spijt gehad dat ik deze training heb gedaan! Let’s go plan!’

Talitha Oosterom

over de Plantraining

Online Plantraining

 Iets voor jou als:

– Je een gebrek aan overzicht hebt, en je daardoor stress krijgt en je onrustig voelt

– Je (soms) wel een planning maakt, maar je er niet aan houdt. Waardoor je niet zo productief bent als je zou willen zijn, en je ook vaak een onvoldaan gevoel hebt.

– Je hebt te weinig tijd voor je jezelf, en de dingen die jij écht belangrijk vindt. Voor je gevoel ben je gewoon altijd druk bezig.

– Je gewoon heel graag wilt leren hoe je je planner nou optimaal kan gebruiken.

 

Gaat je opleveren:

– Meer overzicht, rust, productiviteit en tijd voor jezelf.

– Je weet altijd waar je aan toe bent, op elk moment van de dag, elk moment van de week.

– Je gaat weer aan je doelen werken, waardoor je stapje voor stapje dichterbij je dromen komt.

 (Kom wel hier terug om de bundel aan te schaffen, die werkt niet als je de trainingen apart van elkaar koopt of in je mandje doet).

Online Uitstelgedrag training

Iets voor jou als:

– Je regelmatig uitstelgedrag vertoont, ook al begin je met goede moed aan je takenlijst. Je wordt doodmoe van je eigen gedrag.

– Je vaak tegen taken aan blijft hikken, wat enorm veel energie kost.

– Je soms het idee hebt dat je toeschouwer bent van je eigen leven. Al die dingen waar je nooit aan bent begonnen…

– Je je je soms afvraagt waarom je telkens vanalles uitstelt. Zo moeilijk is het toch niet?

Gaat je opleveren:

Dat je gaat stoppen met je uitstelgedrag. Dat levert je enorm veel tijd, productiviteit en positieve energie op. Je zet weer stappen vooruit!

– Inzicht in jouw eigen gedrag en waarom je uitstelt. Deze kennis kan je voor altijd gebruiken op momenten dat je toch een beetje terugvalt.

 (Kom wel hier terug om de bundel aan te schaffen, die werkt niet als je de trainingen apart van elkaar koopt of in je mandje doet).

Na het volgen van de ‘Uitstelgedrag UIT’ online training en de Plantraining, ga je weer leven.

Je wordt productiever.

Je hebt meer overzicht.

Je haalt meer voldoening uit je werk.

Je krijgt meer tijd voor jezelf.

Minder stress.

Je krijgt hernieuwde energie voor de dingen die je écht graag wilt doen.

 En die dingen ga je dan dus ook echt DOEN.

Structuurjunkie boeken en planners verkocht

Mensen geholpen met een Structuurjunkie training

Jaar ervaring als ondernemer

“Ik geef de training een 9. Ik heb echt geleerd hoe ik minder uitstelgedrag kan vertonen en de training was heel duidelijk én leuk om te volgen.”
Peggy

Lifecoach, over de uitstelgedrag training

‘Cynthia heeft een hele rustige, eerlijke en open uitstraling, wat maakt dat je graag naar haar verhaal en tips luistert! En dan zijn de tips ook nog eens heel gemakkelijk toepasbaar!’
Silke

‘Cynthia heeft een open, onbevooroordeelde manier van coachen. Ze denkt overal goed over na en neemt elk issue serieus.’
Miriam

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik de opdrachten?

Je kan de opdrachten krijgen in de vorm van een video, een audiofragment (die je dus bijvoorbeeld onderweg kan luisteren) of een geschreven tekst. Ook vind je elke week een pdf-werkboek met de opdrachten in de online omgeving.

Hoeveel uur kost me dit? Aan welke tijdsinvestering moet ik denken?

Dat is helemaal aan jou en aan hoe intensief jij de trainingen gaat volgen en toepassen! In totaal duren alle lessen van de trainingen bij elkaar zo’n vier uur. Per les kan je rekenen op ongeveer een uur omdat je ook met opdrachten aan de slag gaat.

Hoe zorg ik ervoor dat ik deze training volgen niet uitstel?

In de eerste module van de Uitstelgedrag training deel ik een stappenplan met tips en tricks met je, zodat je ervoor gaat zorgen dat je de lessen van de training daadwerkelijk gaat volgen!

Hoeveel kost de training?

Normaal gesproken kosten deze twee trainingen samen €198. Alleen van 23 december tot en met 31 december is deze bundel €138 inclusief BTW.

Ik ben in de komende periode niet elke week beschikbaar. Kan ik dan toch meedoen?

Dat geeft niet, je krijgt in één keer toegang tot alle lessen en daar houd je ook toegang tot. Je kan de training dus volledig in je eigen tempo volgen.

Moet ik ondernemer zijn?

Nee hoor, de Uitstelgedrag UIT training en de Plantraining is voor iedereen die uitstelgedrag vertoont en beter wil leren plannen.

Krijg ik de Structuurjunkie Planner thuisgestuurd?

Ja, die komt na het bestellen naar je toe en is een cadeautje van ons voor jou.