BONUSSEN

Op deze pagina vind je de bonussen van het Structuurjunkie Onlineprogramma.

Deze pagina zal door de tijd heen nog verder gevuld worden. Hier vind je bonussen, gemaakt door mij of door anderen, die het programma aanvullen en je kunnen helpen bij je vooruitgang.

Je hebt zolang het programma bestaat toegang tot het programma, dus blijf zeker af en toe kijken of er nieuwe bonussen zijn toegevoegd.

Bonus 1:

Plannen als HSP’er door Margreet Bronk

Margreet Bronk is HSP-coach en zij weet als geen ander hoe je goed met je planning om kan gaan als je hooggevoelig bent. Zij heeft een video gemaakt voor je met praktische plantips. Check hier ook haar website (daar vind je ook een checklist om te kijken of jij zelf hooggevoelig bent) en haar instagrampagina. Ik (Cynthia) ben zelf ook hooggevoelig, laat het me weten als je hier eens over wilt praten.

Bonus 2:

Wat te doen als je het overzicht kwijtraakt door Cynthia Schultz

Ik heb een extra les voor je gemaakt voor momenten dat je het overzicht even kwijt bent. De momenten dat je overwhelmed raakt en even niet meer weet waar je moet beginnen. Je kan dan deze audio luisteren (dat kan elke keer opnieuw) en vervolgens de checklist erbij pakken die je onder het audiobestand vindt. 

Bonus 3:

Psycholoog Mischa Coster over productiviteit & focus

Tijdens een liveweekend van het Structuurjunkie Programma kwam mediapsycholoog Mischa Coster vertellen over productiviteit en focus. Hij legt uit een aantal psychologische theorieën uit, ook in combinatie met modules uit het Structuurjunkie Programma.

Bonus 4:

Wat te doen als het even níet gaat door Cynthia Schultz

Soms heb je het gewoon. Een kakdag. Je hebt een planning gemaakt, maar het lukt niet. Het wil niet. Het loopt in de soep deze dag of deze week en je weet even niet wat je hiermee aanmoet. Met deze audioles help ik je erbij en deel ik een stappenplan met je hoe je hiermee om kan gaan.