Dankje voor je inschrijving!

Heel tof dat je meedoet met de Structuurjunkie Uitstelgedrag Challenge. De welkomstmail zit in je inbox en je ontvangt vijf dagen lang elke dag een mailtje met een video en een opdracht. Heel veel succes en plezier!

Liefs, Cynthia

Wil je meteen serieus aan de slag?

(Heel goed aanbod)

 

Met de online Uitstegedrag UIT training ga je in hele praktische stappen direct serieus aan de slag met het kappen met je uitstelgedrag.

Deze training wordt inmiddels door meer dan 300 mensen gevolgd en de resulaten zijn fantastisch. Zo zegt Anneke: “Heel waardevol om nu echt helder te hebben waar om het nu zo’n probleem is telkens alles uit te stellen. Ik ga nu echt werk maken van mijn dromen en doelen. Dankjewel Cynthia, want ik wist echt niet meer hoe ik het allemaal moet aanpakken, maar dankzij jou gaat het me lukken!’

Speciaal voor jou heb ik een kortingscode waarmee je eenmalig een fantastische korting op de training krijgt. De normale prijs is €99, maar met de code 

W82HS-KW92-AKWIK2-QPALXN37

krijg je nu maar liefst €20 korting, waardoor je maar €79 betaalt. Klaar om écht aan de slag te gaan met je uitstelgedrag? Klik op de knop hieronder voor je extra goedkope ticket.